reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

1495788837-aaaaaa.jpeg
rozmazane bo dzidzia caly czas w ruchu :) wszystko super. Mozg sprawdzony i serduszko i wszystko git . Ponad 6 cm potworka a termin na 4 grudnia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Slicznosci!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super dziewczyny super bąbelki.

@M@gda ok będę wam zdawać relacje bez obciążanie Ciebie kalendarzem. Dla mnie to nie problem ,a Tobie zawsze będzie lżej ;)
Napisz mi priva jak nie mozesz. Bedzie mi lstwiej ogarnac, a lepiej bedzie jak wszystkie bedziemy wpisane.

Cześć Dziewczyny.
Czytam Was cały czas ale od dłuższego czasu siedzę cicho. Wczoraj miałam usg genetyczne. 3 tygodnie przed tym testem noc w noc miałam straszne sny. Tak straszne, że bałam się tu pisać i przyzwyczajać do bycia z Wami. Okazało się, że to tylko głupie sny i wszystko jest w porządku. Czekam jeszcze na wynik testu biochemicznego ale tego już się aż tak nie obawiam. Jestem szczęśliwa i w końcu zrelaksowana. Ciągle sobie mówiłam, że będzie dobrze ale te sny męczyły mnie potwornie.
Teraz już myślę, zagoszczę u Was na dobre:)
Super, witaj!! I nie boj sie rozgoscic na dobre ;)

Ja też już po wizycie. Dzieciątko ma 6,1 cm - wielka ulga, że ładnie rośnie, bo ja nie rosnę... waga w najlepszym wypadku jak sprzed ciąży. Przezierność też ok. Tylko trochę podwyższone TSH, bo 2,69. Tak jak u pozostałych dzisiaj wizytujących, maleństwo było bardzo ruchliwe i trudno było zrobić zdjęcie albo zobaczyć płeć.
Miłego dnia wszystkimZobacz załącznik 808092
Jaki wielki czlowiek!

Hej dziewczyny, ja już po wizycie- szczęśliwa :) Maleństwo zdrowo rośnie, przezierność w porządku. Lekarz nie chciał powiedzieć co widzi na usg czy chłopca czy dziewczynkę bo mówi, że nie jest jeszcze pewny ;) Ale najważniejsze, że dziecko jest zdrowe.

Gratulacje dziewczyny! Same dobre newsy :) Az milo czytac!
U mnie troche deprecha, bo juz czuje sie mega grubo i totalnie nieatrakcyjnie :/

Mam podobnie. Zaczynalam majac ok 52 a teraz waga wskazuje 55 czasami 56 a u mnie dopiero 10 tyg. Mam brzuch wypukły, straciłam talie i piersi urosły mi chyba o 2 rozmiary.
yuudhqvkh0cpri5e.png

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, maluchy świetnie się mają, ładnie rosną, według OM to 10t4d według USG 11t4d.
Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne z testem PAPPA na NFZ.
Ogółem po krwiakach ani śladu, wszystko dobrze jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, CRP lekko podwyższone i w morfologi leukocyty też powyżej normy... Ale ogółem wszystko OK.
8.06 mam badania prenatalne + test PAPPA a 16.06 zwykła wizytę kontrolną...
Oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤

Załączniki

• tmp_6904-IMG_20170526_154011-710368461.jpg
    tmp_6904-IMG_20170526_154011-710368461.jpg
    604,9 KB · Wyświetleń: 105
  • tmp_6904-IMG_20170526_153959-1654248871.jpg
    tmp_6904-IMG_20170526_153959-1654248871.jpg
    709,3 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, maluchy świetnie się mają, ładnie rosną, według OM to 10t4d według USG 11t4d.
Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne z testem PAPPA na NFZ.
Ogółem po krwiakach ani śladu, wszystko dobrze jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, CRP lekko podwyższone i w morfologi leukocyty też powyżej normy... Ale ogółem wszystko OK.
8.06 mam badania prenatalne + test PAPPA a 16.06 zwykła wizytę kontrolną...
Oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI [emoji173][emoji173]
Cudowne :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry