reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Paczek... kurde ale mi smaka narobilas... kupie sobie, albo jeszcze lepiej jakas zapiekse...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio miałam takiego smaka, mąż kupił A ja nie byłam w stanie go zjeść.

Za to wczoraj płakałam, bo jak szedł do sklepu poprosiłam o żelki, a nie kupił "bo nie wiedział jakie" [emoji6] jak ja wszystkie lubię, wręcz ubóstwiam [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Duze bylyscie. A twoja mama nie miala cukrzycy ciazowej? Bo tak duze dzieci rodza sie na "wysokich cukrach" i u kobiet z cukrzyca ciazowa jest to kolejny powod do cc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie.miała. moja mama jest lekarzem z doktoratem.

Za to miała apetyt zwłaszcza na mleko, więc w drugiej ciąży bardzo dużo przytyla, była też po 35 roku życia

1495788837-aaaaaa.jpeg
rozmazane bo dzidzia caly czas w ruchu :) wszystko super. Mozg sprawdzony i serduszko i wszystko git . Ponad 6 cm potworka a termin na 4 grudnia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

O mamo, jakie słodziaki :-) :)
Paczki, żelki... dziewczyny, jadę zaraz normalnie do sklepu!!!
Świetnie się czułam jak wstałam o 6:30, ale cóż, właśnie obudziłam się z drzemki :-)

reklama
@iwilleatyou super:)Ciesz się;)

Ja też już po wizycie.Z moim Maleństwem jest wszystko dobrze.Ma ponad 6 cm i bryka jak szalone bo nawet dobrego zdjęcia mi nie mógł doktor zrobić:) Dostałam skierowanie na dalsze badania.Kolejna wizyta 9.06 bo później doktor ma urlop.A i co najważniejsze to chyba będzie chłopak.Chociaż mówił żebym nie przywiązywać jeszcze wagi tak bardzo bo to wcześnie. Zdjęcie dodam później jak wrócę do domu :)

Do góry