reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, maluchy świetnie się mają, ładnie rosną, według OM to 10t4d według USG 11t4d.
Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne z testem PAPPA na NFZ.
Ogółem po krwiakach ani śladu, wszystko dobrze jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, CRP lekko podwyższone i w morfologi leukocyty też powyżej normy... Ale ogółem wszystko OK.
8.06 mam badania prenatalne + test PAPPA a 16.06 zwykła wizytę kontrolną...
Oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤
Kurczaczki, ale super!!! i jakie foty!!!

reklama
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, maluchy świetnie się mają, ładnie rosną, według OM to 10t4d według USG 11t4d.
Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne z testem PAPPA na NFZ.
Ogółem po krwiakach ani śladu, wszystko dobrze jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, CRP lekko podwyższone i w morfologi leukocyty też powyżej normy... Ale ogółem wszystko OK.
8.06 mam badania prenatalne + test PAPPA a 16.06 zwykła wizytę kontrolną...
Oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI [emoji173][emoji173]
Jak cudownie!!! GRATULACJE! :)

No i to są super wieści! Gratuluję udanych wizyt! ;-)
Ja wróciłam do domu bo pół dnia byłam na budowie i u szwagierki i jej 13- dniowej Milenki ;-)
Młody na treningu a mąż w pracy. W niedzielę mam ostatnią (trzecią ) komunię, tym razem to ja jest chrzestną :-)
Zjadłam czereśnie i leżę brzuchem do góry ;-)

Ciesze się,że wszystkie wizyty się udały.Wstawiam zdjęcie,ale słabo widać wiercipiętke ;)Ja idę robić gofry bo tak mnie na nie ochota naszła a kupiłam dzisiaj truskawki i borówki-mniam !
IMG_1789.JPG

Załączniki

• IMG_1789.JPG
    IMG_1789.JPG
    280,5 KB · Wyświetleń: 77
Ale superowe wiesci dziasiaj!Ciesze sie Waszym Szczesciem Dziewczyny:))

Moja rodzinka dzis pojechala na wczasy do Toskanii wiec przeprowadzilismy sie na 2 tyg do domu rodzicow by psa pilnowac:)Bylismy na pysznych lodach z Okazji Dnia Matki i w ogole wiecie co?Dzis caly dzien praktycznie jadlam same slodkosci..tak jakos wyszlo i o dziwo 1 raz nie mam wielkich mdlosci i wzdecia.Dziwne co?:)

Teraz gotuje botwinke na jutro:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej ja już też po badaniach i niestety szpital w poniedziałek mnie powita:(wyniki moczu ciągle się pogarszają i krwi coraz więcej w moczu:(

To skoro się pogarsza to czemu już dziś nie poszłaś do szpitala :-( powiedział lekarz od czego to czy w szpitalu będą szukać przyczyny?

reklama
Do góry