reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@JaneHeart Orange is.. jestem na 3 sezonie [emoji16] ale oglądam go falami po kilka odcinków, a potem na parę naście dni spokój [emoji16]. Z netflixa uwielbiam jeszcze The Ranch (jeśli ktoś oglądał i lubi Różowe lata 70te to polecam [emoji16]). Zaczęłam też oglądać Master of sex [emoji6] chyba kończę drugi sezon i też jest spoko [emoji6]. Ale każdy w całkiem innym klimacie [emoji16]. Ale ogólnie żalę się na beznadziejny internet i często nie mogę oglądać nic bo mi się wszystko zacina [emoji34]...

@M@gda może być też tak, że by się tylko panowie denerwowali, że dziecko im zabiera kolejkę z torów [emoji23]. Bo akurat chcieli żeby zabawa wyglądała inaczej niż wymyśliło dziecko [emoji23].

Powiem Wam, że oprócz tego, że w naszej grupie jest wysyp bliźniaków to chyba najpopularniejszym imieniem będzie Franek [emoji16][emoji16][emoji16]

@Karolcia1992 gratuluję pięknych zdjęć [emoji16] i udanej wizyty [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj tez przy pierwszej marzył syna ale jak sie urodzila Zosia oszalal ze szczescia teraz dumny ze będzie syn.I jeszcze jak urodzi sie 1.12 jak tatus to już w ogóle.Zosia urodzila sie w moje urodziny cudowne uczucie.

Do góry