Uooo, hardcore! Ja byłam prawie ślepa. A teraz biegam bez okularów ^^ Dobrze, że jesteśmy teraz całe i zdroweJa miałam 1 punkt, urodziłam się na zasinicy i bezdechu i miałam być warzywem
reklama
Jak na rozmowie w Ikei. Gdybys byla warzywem to jakim chcialabys byc i dlaczego dobra.. tak naprawde tl pytaja o kolor albo zwierzę ☺Ja miałam 1 punkt, urodziłam się na zasinicy i bezdechu i miałam być warzywem
DigitalGirl
Moderatorka
Dołączam to ledwie żywych..mnie chrzcili z wody i przewozili helikopterem do innego szpitalaUooo, hardcore! Ja byłam prawie ślepa. A teraz biegam bez okularów ^^ Dobrze, że jesteśmy teraz całe i zdrowe
Angella210
Fanka BB :)
Ja jestem od początku na zwolnieniu i powiem Ci,że się nie nudzę.Na początku to mdłości,senność i przeziębienie więc praktycznie nie funkcjonowałam przez kila tyg.A teraz to za nim wstanę,ogarnę jakiś obiad,czasami zakupy a to jakiś film obejrzę itp.Po prostu korzystam póki mogę bo później nie będzie lenistwaDziewczyny wiele z Was jest już na l4:-)? Ja jestem od tygodnia, ale trochę już tęsknię za praca, jakoś dzień mi się dłuży i nie umiem się zorganizować. Mam teraz zwolnienie do 20.06 z uwagi na słabe samopoczucie ale myślę, że może na lipiec bym wróciła, tylko, czy jest sens na miesiąc.... :-)
Dla wszystkich wizytujących dziewczyn powodzenia Troszkę nas dzisiaj jest i czekam na same dobre wiadomości i słodkie zdjęcia
Co do witamin brałam femibion a teraz mam prenatal DHA-mój ginekolog mi polecił.
Ja jestem zazdrosna o swojego męża-jak to mówią nie ma miłości bez zazdrości On po za tym nie uznaje przyjaźni damsko-męskiej i na odwrót.
Mój mąż nie powiedział mi zaraz na początku,że raczej nie chce być przy porodzie bo woli żeby całą uwagę poświęcili mi a nie jego zbierali z podłogi jakby nie wytrzymał
eklerkaa
Powodzenia dziewuszki &&&&Dziewczyny, niesamowita cześć z nas dziś wizytuje!!! I to ważne badania genetyczne dziś będą.
@MagMag @Zinc @pasazerka @Millo @Karolcia90 - samych pozytywnych wiadomości!!!
@maja1987 - udanej wizyty
......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........
eklerkaa
Bardzo mądrze napisane, też jestem tego zdania. !Żeby nie było, mój też dużo pomaga. Ale czasem ma taki dzień że po prostu szuka zaczepki.
@iwilleatyou ja w ogóle zazdrosnica nie jestem. Po pierwsze dlatego, że nigdy przenigdy nie miałam poczucia że jakaś inna gdzieś jest. Ma koleżanki , czasem też służbowo wyjeżdża ale u mnie to nigdy złości nie powoduje. Ja zawsze wychodzę z założenia że jesteśmy dorośli, co powoduje że decyzje mogą nieść za sobą konsekwencje.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........
reklama
CarlaR
Ja też, 13 czerwcaJa bliźniaczka 18 czerwca
Ostatnia edycja: