reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja biore pregnacare, nie wiem czy dostepne w Polsce sa. Jak powiedzialam poloznej, ze biore kwas foliowy to powiedziala ze za malo I polecila te tabletki.
Dzisiaj tez mam prenatalne :)

Też dołączam do szczęśliwców. Miałam 1%szans na przeżycie ostatnie namaszczenie chrzest itd.... Ale mama mnie uratowała :-)

Dziewczyny wiele z Was jest już na l4:-)? Ja jestem od tygodnia, ale trochę już tęsknię za praca, jakoś dzień mi się dłuży i nie umiem się zorganizować. Mam teraz zwolnienie do 20.06 z uwagi na słabe samopoczucie ale myślę, że może na lipiec bym wróciła, tylko, czy jest sens na miesiąc.... :-)
Ja jestem od początku na zwolnieniu i powiem Ci,że się nie nudzę.Na początku to mdłości,senność i przeziębienie więc praktycznie nie funkcjonowałam przez kila tyg.A teraz to za nim wstanę,ogarnę jakiś obiad,czasami zakupy a to jakiś film obejrzę itp.Po prostu korzystam póki mogę bo później nie będzie lenistwa ;)
Dla wszystkich wizytujących dziewczyn powodzenia ;)Troszkę nas dzisiaj jest i czekam na same dobre wiadomości i słodkie zdjęcia ;)
Co do witamin brałam femibion a teraz mam prenatal DHA-mój ginekolog mi polecił.
Ja jestem zazdrosna o swojego męża-jak to mówią nie ma miłości bez zazdrości ;)On po za tym nie uznaje przyjaźni damsko-męskiej i na odwrót.;)
Mój mąż nie powiedział mi zaraz na początku,że raczej nie chce być przy porodzie bo woli żeby całą uwagę poświęcili mi a nie jego zbierali z podłogi jakby nie wytrzymał ;);)

Dziewczyny pomozcie :) Od kilku dni probuje wstawic suwaczek, ale ciagle mi wyskakuje blad lub nic kompletnie sie nie pokazuje :( nie wiem co zle robie o_O
Suwaczek zrobiony na tym forum I tzw bbcode

Żeby nie było, mój też dużo pomaga. Ale czasem ma taki dzień że po prostu szuka zaczepki.

@iwilleatyou ja w ogóle zazdrosnica nie jestem. Po pierwsze dlatego, że nigdy przenigdy nie miałam poczucia że jakaś inna gdzieś jest. Ma koleżanki , czasem też służbowo wyjeżdża ale u mnie to nigdy złości nie powoduje. Ja zawsze wychodzę z założenia że jesteśmy dorośli, co powoduje że decyzje mogą nieść za sobą konsekwencje.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mądrze napisane, też jestem tego zdania. ;)!

......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........

reklama
Do góry