reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja bym nie wracała. Wskoczysz na ZUS, pracodawcy odejdzie koszt utrzymania pracownika, a tak będziesz skakać yo mogą w firmie nie być zadowoleni

p19uflw1nv024jhl.png
Masz rację. Nie podeszłam tak do tego. Ja mam super sytuację, bo mam fantastyczne miejsce pracy, a dyrekcja to dla mnie bardzo bliska osoba - dobra koleżanka. Nie chce robić im pod górę, bo wiem, że nikt z pracy też nie chciałby źle dla mnie.

Co do wspólnych porodow - ja nie wyobrażam sobie porodu bez Męża. On też chciałby być wtedy że mną, więc się cieszę. Dziś będę dzwonic do głównej położonej z "mojej" porodowki, która prowadzi jedyna szkole rodzenia w moim miasteczku. Chce się zapytać jak wygląda kwestia zapisów, kiedy najlepiej itp. Cieszę się, bo można się z nią dogadać, że jest przy porodzie. A słyszałam od wielu kobiet, że jest fantastyczna- ciepła i delikatna.

Ja z witamin biorę Prenatal Duo. :)
Dziś u mnie na obiad drugi dzień hiszpańska paella z krewetkami (można jeść owoce morza, prawda?)

Powodzenia wszystkim dziewczynom na dzisiejszych wizytach :)

reklama
A którą masz na myśli? Bo ja też z Krakowa a ciągnie mnie na dobrego burgera ! ;-)
Ja jestem sierpniowym lwem 23- nie raz wychodzi że Panna, ale ja się urodziłam w 1922 :p to wtedy był lew ;-)
Chodziliśmy z mężem do MoaBurgera na Mikołajskiej. :) Ze znakiem zodiaku masz to samo co moja szwagierka. Ona też jest lwią panną ^^

A którą masz na myśli? Bo ja też z Krakowa a ciągnie mnie na dobrego burgera ! ;-)
Ja jestem sierpniowym lwem 23- nie raz wychodzi że Panna, ale jak się urodziłam w roku 1922 :p to wtedy był lew ;-)
Jestes przełomowym "znakiem". Pewnie masz trochę z tego i z tego ;) Tak jak oboje moi rodzice :)

Ja mialam cc więc mąż stał za drzewami :p teraz na 99% też będzie cc, też pewnie będzie towarzyszył na korytarzu ;-)
Mój młody to był niezły kolos- 4370kg ;-) Słodki ciężar ;-)
Muszę się wybrać na tego burgera.
Mój mąż do środy ma urlop więc zbieramy się na budowę ;-)

Ostatnia edycja:
Ja mialam cc więc mąż stał za drzewami :p teraz na 99% też będzie gg, też pewnie będzie towarzyszył na korytarzu ;-)
Mój młody to był niezły kolos- 4370kg ;-) Słodki ciężar ;-)
Muszę się wybrać na tego burgera.
Mój mąż do środy ma urlop więc zbieramy się na budowę ;-)
Tylko uprzedzam, że w Moa mają duży ruch. Czasem czeka się nawet 30 min. Ale moim zdaniem warto :)
4370 - Kochany ciężar. Wczoraj się dowiedziałam że mój mąż ledwo się urodził. Ważył troszkę ponad 2 kg i miał zaledwie 3 punkty. Mam nadzieję że nasz fistaszek nie pójdzie w ślady taty ;)

Tylko uprzedzam, że w Moa mają duży ruch. Czasem czeka się nawet 30 min. Ale moim zdaniem warto :)
4370 - Kochany ciężar. Wczoraj się dowiedziałam że mój mąż ledwo się urodził. Ważył troszkę ponad 2 kg i miał zaledwie 3 punkty. Mam nadzieję że nasz fistaszek nie pójdzie w ślady taty ;)
U nas córka w 36tyg urodziła się z waga 4580 [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

U mnie szykuje się cesarka..może nawet nie szykuje tylko na bank będzie :) i to jeszcze żeby było radośniej w pełnej narkozie. Cóż począć..jak trzeba to trzeba :)

reklama
Ja miałam 1 punkt, urodziłam się na zasinicy i bezdechu i miałam być warzywem :D:D

Do góry