M@gda
Moderatorka
@M@gda ja na jakiś wielki bałagan nie narzekam (domyślam się, że Ty też [emoji16]) jak w sobotę przychodziła moja siostra z koleżanką na noc to nawet wszystkie podłogi pomyłam [emoji16] i doprowadziłam kuchnię do idealnego porządku [emoji16] ale sterta rzeczy do prasowania zajmuje mi już 5 półek w szafie i się boję, że zaraz zacznie z niej wychodzić [emoji23]. Tak strasznie nie chcę mi się stać nad deską do prasowania.. Na szczęście mąż dość chętnie pomaga w pracach domowych [emoji6] tylko trzeba mu dokładnie powiedzieć co miałby zrobić [emoji6]. Ostatnio ciągle był w rozjazdach to już go nie męczyłam, ale teraz dwa tygodnie pracuje na miejscu to może uda nam się zapanować nad tymi rzeczami [emoji6].
Umówiłam się na usg genetyczne na jutro [emoji16]. Na 15:10 [emoji6]. To będzie 12 tyg 6 d [emoji16]. Z polecenia koleżanki idę do lekarza, który za takie usg kasuje tylko 150 zł [emoji6]. Zabieram męża by sobie obejrzał naszego brzdąca [emoji7].
Połowa rodziny liczy na to, że lekarz wypatrzy jakiej płci jest dziecko [emoji16]. Ja się jeszcze na to nie nastawiam [emoji6]. Przez jakiś czas mnie korciło, aby nie znać płci aż do porodu [emoji6] ale chyba jednak ciekawość zwycięża [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Wielkiego pierdolnika to nie mam, ale z pewnoscią jest co robić przy domu 200m2 to zaczynasz zjednej strony, kończysz i już wypadałoby zacząć od początku. A ja mam zwolnieone tempo ostatnio