reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry grudniowym Mamom :)
Dopisuję się do Was z terminem 13.12.2017. Dziś stuknął nam równo 11 tc. W przyszłym tygodniu jedziemy na USG I-go trymestru. O ciąży wiemy z mężem praktycznie od samego początku, ale dziś jestem już szczęśliwą ciężarną, ponieważ minęliśmy już niepewne tygodnie (poprzednią ciążę straciłam w 8 tyg). Dlatego pojawiam się dopiero dziś, kiedy jestem już spokojna :)

Trzymam za Was i za Wasze cudeńka kciuki!

Miłego dnia ;)
Witamy serdecznie :)

reklama
Niestety słyszałam, że zaostrzyli to wszystko i sprawdzają. Ja też się na początku nie przejmowałam puki nie usłyszałam od mojej koleżanki księgowej co się dzieje. Trochę poczytałam i mam stresa z wychodzeniem. Dzisiaj miałam iść do fryzjera pod blok tylko na podcięcie włosów i odwołałam, bo się bałam.
Dziewczyny ja mam wrażenie, że już trochę przesadzacie z tym strachem. No żeby bać się z psem wyjść? Czy pod blok do fryziera? Jak bym ciągle tak się wszystkim przyjmowała i martwila to zwariować można. [emoji5]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Dziekuję za kciuki przydały się. doktor pyta jak tam a ja że stresowo to na USG. Maleństwo super żywe, uff ulga , wg USG 11+0 wg OM 11+1 jest suuper. Zdjęcie dostałam ale jest do bani bo na nfz sprzęt jak z komuny. Za tydzien prenatalne to wtedy może dostanę takie jak trzeba i sie pochwalę. Jeszcze raz dziękuję laski przyszłe grubaski ;););)
Super Beatko :*

Gratuluje i ciesze się z razem z Tobą ;)
Mi ból głowy nie odpuszcza. Ciśnienie mam ok więc nie wiem jaki jest powód tego bólu.Zaraz spróbuje wypić łyka kawy i zobaczymy.
Ja wczoraj się tak męczyłam od środka nocy plus cały dzień apap nie pomagał a kawa taka pół na pół z mlekiem i po bólu głowy , moment jak ręką odjął. Mi kiedyś doktorka mówiła że czasem lepiej kawę niż faszerować się tabletkami.

@M@gda mam o połowę mniejszy metraż ale mam wrażenie, że mieszkają u nas jakieś krasnoludki co nam tak brudzą! No kto to widział, żeby dwoje dorosłych ludzi i CIĄGLE było coś do sprzątania [emoji6]. Już nie wspomnę o ilości ciuchów do prania.. Nijak mi się to nie kalkuluje z ilością dni i możliwości ubierania [emoji23].
Ale ostatnio mąż mnie złapał na tym, że zostawiam brudne naczynia wszędzie jak popadnie.. Jest to dla mnie nie do pomyślenia, bo to zawsze ja wszystko od razu ładowałam do zmywarki i się denerwowałam, że szklanka męża zawsze stoi gdzieś na wierzchu.. I totalnie nad tym nie panuję..

U nas mieszkają 4 krasnoludki, mnóstwo siersći gubią naokoło i wieszcznie podłogę mam we wzorek kocich łapek :D:D

Dzień dobry grudniowym Mamom :)
Dopisuję się do Was z terminem 13.12.2017. Dziś stuknął nam równo 11 tc. W przyszłym tygodniu jedziemy na USG I-go trymestru. O ciąży wiemy z mężem praktycznie od samego początku, ale dziś jestem już szczęśliwą ciężarną, ponieważ minęliśmy już niepewne tygodnie (poprzednią ciążę straciłam w 8 tyg). Dlatego pojawiam się dopiero dziś, kiedy jestem już spokojna :)

Trzymam za Was i za Wasze cudeńka kciuki!

Miłego dnia ;)
Witaj, fajnie że do nas dołączasz!!
Ja też mam termin na 13.12.2017 :)

Mam nowy odkurzach i ciągnie jak głupi wiec nie ma sprawy :D tylko jakiegoś jumbo jeta czy jak to sie pisze przyslijcie po mnie [emoji23] prasowac tez lubie, zwlaszcza jak strzela wielkaaaa para [emoji16] [emoji23] dom mam czysty bo mąż posprzatal wszystko aż lsni :d łącznie z fugami w lazience i toalecie :D ale u Was mogę to zrobić :D

p19uflw1nv024jhl.png
Kurczę... Mój prywatny odrzutowiec akurat Obama wypożyczył...

U mnie też by przydał się ktoś kto posprzata.... A tak mi się nie chce. Prasowanie też czeka.... na szczęście pościel do magla oddaje, więc tym przejmować się nie muszę.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Ci, że moja przyjaciółka od 3 dni jest w Wojewódzkim i nie narzeka. Że wszystkim sie można dogadać lekarz między obchodami przychodzi, pyta jak się czuje, położne podobno też ok. Więc już się sama zastanawiam czy się tam nie poprawiło [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz że się poprawiło, właśnie przyjęli babkę leży u mnie na sali 5tydzien ciąży, mocne plamienie i bóle brzucha. Wczoraj była w Wojewódzkim, powiedzieli jej że to normalne w tak wczesnej ciąży i wysłali ja do domu....dziś przerodziło się w krwawienie...

Do góry