nie moge mleka, kawy czarnej herbaty, kawy zbozowej, czystej wody.. po tym wymiotuje.generalnie mam straszny problem z piciem. teraz pije i to w miare wchodzi wode imbirem, cukrem, cytryna i pomarancza. Tak to lody wodne troche ratują mi życię.A kawka normalna??
Ja myślałam w pewnym momencie że mam ochotę ale jak napilam się łyk to automatycznie mnie odrzuciło.
Czasami tj raz na kilka dni wypije zbożowa z cynkiem i błonnikiem i tyle... :-(
A zawsze taki kawosz byłam, brakuje mi tego.
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Cześć dziewczyny[emoji4]
Ja właśnie z przedszkola wróciłam poszłam do sklepu... i okazało sie, że portfel zostawiłam i męża w samochodzie. Więc z zakupów nici. Ale zadzwoniłam i ma mi przywieźć zakupy i portfel [emoji4][emoji4]
W środę mam wizytę u mojej gin na NFZ więc bez usg będzie ale chociaż sprawdzi wyniki badań i mam nadzieję, że da mi skierowanie na reszte bo nie dostałam na wszystkie które powinna mi zrobić zgodnie z rozporządzeniem do końca 10tyg.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Suwak nie odlicza ale właśnie zaczynam 10tydzien [emoji7]
Ja właśnie z przedszkola wróciłam poszłam do sklepu... i okazało sie, że portfel zostawiłam i męża w samochodzie. Więc z zakupów nici. Ale zadzwoniłam i ma mi przywieźć zakupy i portfel [emoji4][emoji4]
W środę mam wizytę u mojej gin na NFZ więc bez usg będzie ale chociaż sprawdzi wyniki badań i mam nadzieję, że da mi skierowanie na reszte bo nie dostałam na wszystkie które powinna mi zrobić zgodnie z rozporządzeniem do końca 10tyg.
reniuszek
Love in the knick of time
Super ze się udało!!! I cieszę się że lepiej się czujesz :-)Dzień dobry :-)
Jestem! DZiękuję za troskę!
A więc... krwawien więcej nie było jak na razie, komunia się udała, jestem bardzo zadowolona. Wszystko wyszło Super, restauracja piękna, obsługa sprawna, jedzenie pychota. Cały tydzień będziemy jeść tyle zostało ;-)
Dzisiaj w końcu odpocznę, poleżę ;-) na 18:45 Mam wizytę plus godzina poślizgu :-/ czuję ze może będzie dobrze ;-) dzisiaj zakładam kartę, leci u mnie 11 tydzień.
Witam nowe Mamusie ;-)
Miłego dnia!
Koniecznie daj znać po wizycie i no stress kochana :-*
Bo moim zdaniem ciąża to jest piękny czas. Dla mnie to jest magiczne, że w moim brzuchu rośnie sobie mały człowiek. Co z tego że połowy rzeczy nie mogę jeść, co z tego że w nocy spać nie mogę, czy wymiotuje od rana do wieczora. Jakoś to wszystko i tak nie na wpływu na moje szczęście.
A będąc brutalną ciąża przy noworodku to.Pikuś :-) wtedy spać niby można, ale co z tego jak Maluch budzi, A jak długo nie płacze to i tak się wstaje by zobaczyć czy wszystko ok.
Mi noworodek nie straszny. Juz 2 mam za sobą. To była ironia z tym ze ciaza to nie jest piekny czas. ja tez sie tym ciesze, czytam ciaza tydzien po tygodniu i przezywam. Chociaz dolegliwosci ciazowe daja mi mocno znac o sobie. Mam nadzieje, ze sie skonczy za kilka tygodni a nie tak jak z pierwsza córka, cała ciaze wymiotowałam. W 27 tygodniu znalazłam sie na izbie przyjec bo wymiotowałam krwia. tak miałam przełyk wyzarty.
reniuszek
Haha dobre!!Cześć dziewczyny[emoji4]
Ja całkiem niedawno byłam w biedronce i już miałam zakupy w reklamowach zapakowane i okazało się że nie mam karty
Najadlam się wstydu. Ale dołożyłem torebki na chwilę i poleciałam po kartę :-)
Gratuluję 10tyg :-)
reniuszek
Kurcze strasznie współczuję.Mi noworodek nie straszny. Juz 2 mam za sobą. To była ironia z tym ze ciaza to nie jest piekny czas. ja tez sie tym ciesze, czytam ciaza tydzien po tygodniu i przezywam. Chociaz dolegliwosci ciazowe daja mi mocno znac o sobie. Mam nadzieje, ze sie skonczy za kilka tygodni a nie tak jak z pierwsza córka, cała ciaze wymiotowałam. W 27 tygodniu znalazłam sie na izbie przyjec bo wymiotowałam krwia. tak miałam przełyk wyzarty.
A lekarz nic ci nie zalecal w przypadku takich wymiotów itp? Z
Chociaż znajomi jak na mnie patrza to mówią, że masochistką jestem świadomie decydujac sie na 3 ciązę biorąc pod uwagę moje samopoczucieMi noworodek nie straszny. Juz 2 mam za sobą. To była ironia z tym ze ciaza to nie jest piekny czas. ja tez sie tym ciesze, czytam ciaza tydzien po tygodniu i przezywam. Chociaz dolegliwosci ciazowe daja mi mocno znac o sobie. Mam nadzieje, ze sie skonczy za kilka tygodni a nie tak jak z pierwsza córka, cała ciaze wymiotowałam. W 27 tygodniu znalazłam sie na izbie przyjec bo wymiotowałam krwia. tak miałam przełyk wyzarty.
CarlaR
Fanka BB :)
Bo nie masz super mega wygodnej i pieknej podusi do spania z Biedry. Ot dlaczego źle śpiszKurczę... tu albo sie wchodzi co godzine albo ma sie spora lekturę. Ja nie nadążam... Mam mega problem zeby sie wyspać. Albo nie mogę sie ułożyć albo wszystko mnie budzi... i jeszcze zgaga... okropnosc... A w gazetach piszą ze ciążą to piękny czas
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom