reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

A kawka normalna??
Ja myślałam w pewnym momencie że mam ochotę ale jak napilam się łyk to automatycznie mnie odrzuciło.
Czasami tj raz na kilka dni wypije zbożowa z cynkiem i błonnikiem i tyle... :-(
A zawsze taki kawosz byłam, brakuje mi tego.
nie moge mleka, kawy czarnej herbaty, kawy zbozowej, czystej wody.. po tym wymiotuje.generalnie mam straszny problem z piciem. teraz pije i to w miare wchodzi wode imbirem, cukrem, cytryna i pomarancza. Tak to lody wodne troche ratują mi życię.

reklama
Cześć dziewczyny[emoji4]
Ja właśnie z przedszkola wróciłam poszłam do sklepu... i okazało sie, że portfel zostawiłam i męża w samochodzie. Więc z zakupów nici. Ale zadzwoniłam i ma mi przywieźć zakupy i portfel [emoji4][emoji4]
W środę mam wizytę u mojej gin na NFZ więc bez usg będzie ale chociaż sprawdzi wyniki badań i mam nadzieję, że da mi skierowanie na reszte bo nie dostałam na wszystkie które powinna mi zrobić zgodnie z rozporządzeniem do końca 10tyg.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Suwak nie odlicza ale właśnie zaczynam 10tydzien [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Dzień dobry :-)
Jestem! DZiękuję za troskę!
A więc... krwawien więcej nie było jak na razie, komunia się udała, jestem bardzo zadowolona. Wszystko wyszło Super, restauracja piękna, obsługa sprawna, jedzenie pychota. Cały tydzień będziemy jeść tyle zostało ;-)
Dzisiaj w końcu odpocznę, poleżę ;-) na 18:45 Mam wizytę plus godzina poślizgu :-/ czuję ze może będzie dobrze ;-) dzisiaj zakładam kartę, leci u mnie 11 tydzień.

Witam nowe Mamusie ;-)
Miłego dnia!
Super ze się udało!!! I cieszę się że lepiej się czujesz :-)
Koniecznie daj znać po wizycie i no stress kochana :-*

Bo moim zdaniem ciąża to jest piękny czas. Dla mnie to jest magiczne, że w moim brzuchu rośnie sobie mały człowiek. Co z tego że połowy rzeczy nie mogę jeść, co z tego że w nocy spać nie mogę, czy wymiotuje od rana do wieczora. Jakoś to wszystko i tak nie na wpływu na moje szczęście.

A będąc brutalną ciąża przy noworodku to.Pikuś :-) wtedy spać niby można, ale co z tego jak Maluch budzi, A jak długo nie płacze to i tak się wstaje by zobaczyć czy wszystko ok.

Mi noworodek nie straszny. Juz 2 mam za sobą. To była ironia z tym ze ciaza to nie jest piekny czas. ja tez sie tym ciesze, czytam ciaza tydzien po tygodniu i przezywam. Chociaz dolegliwosci ciazowe daja mi mocno znac o sobie. Mam nadzieje, ze sie skonczy za kilka tygodni a nie tak jak z pierwsza córka, cała ciaze wymiotowałam. W 27 tygodniu znalazłam sie na izbie przyjec bo wymiotowałam krwia. tak miałam przełyk wyzarty.

Cześć dziewczyny[emoji4]
Ja właśnie z przedszkola wróciłam poszłam do sklepu... i okazało sie, że portfel zostawiłam i męża w samochodzie. Więc z zakupów nici. Ale zadzwoniłam i ma mi przywieźć zakupy i portfel [emoji4][emoji4]
W środę mam wizytę u mojej gin na NFZ więc bez usg będzie ale chociaż sprawdzi wyniki badań i mam nadzieję, że da mi skierowanie na reszte bo nie dostałam na wszystkie które powinna mi zrobić zgodnie z rozporządzeniem do końca 10tyg.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Suwak nie odlicza ale właśnie zaczynam 10tydzien [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Haha dobre!!
Ja całkiem niedawno byłam w biedronce i już miałam zakupy w reklamowach zapakowane i okazało się że nie mam karty :-D
Najadlam się wstydu. Ale dołożyłem torebki na chwilę i poleciałam po kartę :-)
Gratuluję 10tyg :-)

Angella a jakie masz cisnienie?Wez paracetamol.Nie ma co sie tak męczyc

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mi noworodek nie straszny. Juz 2 mam za sobą. To była ironia z tym ze ciaza to nie jest piekny czas. ja tez sie tym ciesze, czytam ciaza tydzien po tygodniu i przezywam. Chociaz dolegliwosci ciazowe daja mi mocno znac o sobie. Mam nadzieje, ze sie skonczy za kilka tygodni a nie tak jak z pierwsza córka, cała ciaze wymiotowałam. W 27 tygodniu znalazłam sie na izbie przyjec bo wymiotowałam krwia. tak miałam przełyk wyzarty.
Kurcze strasznie współczuję.
A lekarz nic ci nie zalecal w przypadku takich wymiotów itp? Z

Chociaż znajomi jak na mnie patrza to mówią, że masochistką jestem świadomie decydujac sie na 3 ciązę biorąc pod uwagę moje samopoczucie :D

Kurczę... tu albo sie wchodzi co godzine albo ma sie spora lekturę. Ja nie nadążam... Mam mega problem zeby sie wyspać. Albo nie mogę sie ułożyć albo wszystko mnie budzi... i jeszcze zgaga... okropnosc... A w gazetach piszą ze ciążą to piękny czas
Bo nie masz super mega wygodnej i pieknej podusi do spania z Biedry. Ot dlaczego źle śpisz;)

reklama
Do góry