reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Życzę udanych wizyt [emoji6]. A pozostałym miłego dnia [emoji6].

Ja właśnie dotarłam do pracy. Ale jest mi tak niedobrze [emoji52] dawno mnie tak nie mdliło.. Muszę spróbować coś zjeść, może mi przejdzie..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj obczytalam się bloga mamaginekolog. Bardzo polecam. Lody pomagają na mdłości i zgage... Ponoć :-)

reklama
Kurcze strasznie współczuję.
A lekarz nic ci nie zalecal w przypadku takich wymiotów itp? Z
Miałam czopki przeciwwymiotne. Ale za duzo nie pomagały. Jakoś przetrwałam :)
Przepraszam dziewczyny. Ja dlatego nie lubie forum, ze ja mam głupie poczucie humoru. Wiekszość rzeczy które piszę to z ironią lub z uśmiechem. Jak się rozmawia to ludzie widzą kiedy tak jest, a tutaj wszystko na serio....

Powodzenia dla wszystkich wizytujących:) Trzymam kciuki:)
Mnie od 2 dni boli głowa, ale to tak mocno,że nie mogę już wytrzymać. Przed ciążą nigdy mnie tak nie bolała. Nie wiem od czego i nie wiem co się dzieje ale ledwo oczy mogę otworzyć tak mnie boli :(
Napij się może troszkę kawy delikatnej z mlekiem. Mi pomaga w takich ekstremalnych momentach

Powodzenia dla wszystkich wizytujących:) Trzymam kciuki:)
Mnie od 2 dni boli głowa, ale to tak mocno,że nie mogę już wytrzymać. Przed ciążą nigdy mnie tak nie bolała. Nie wiem od czego i nie wiem co się dzieje ale ledwo oczy mogę otworzyć tak mnie boli :(
A pijesz dużo? często przy odwodnieniu boli głowa.

Przepraszam dziewczyny. Ja dlatego nie lubie forum, ze ja mam głupie poczucie humoru. Wiekszość rzeczy które piszę to z ironią lub z uśmiechem. Jak się rozmawia to ludzie widzą kiedy tak jest, a tutaj wszystko na serio....
My na serio? Kochaaana, coś źle czytasz ;) my tu smieszkujemy ironicznie cały czas więc i Ty wal śmiało :)

Nie przepraszaj :-)
To chyba hormony ja jestem tak przewrazliwoona na krzywdę teraz i się rozczulam nawet nad psem swoim płacze że brudny i nie ma go kto wykąpać :-)

Jak z tymi waszymi poduchami? Spicie w tym w nocy?

Ja dalej na brzuchu tylko w dzień poleguje w tym kojcu :-)

Ja się dziś w samochodzie poplakalam jak wracałam z przedszkola od Synka. No taka rozczulajaca piosenka leciala, w dodatku znałam słowa to już wgl poplynelam... możecie sobie wyobrazić jak sobie jade poplakujac i podspiewujac piosenkę Piaska "nowe życie naaa śniadanieeee, pozwól że Cię niiiim nakaaarmieeee..." :errr:

reklama
Ja od tygodnia znów wrocilam do kawy, jedna dziennie z rana :) wcześniej miałam mega odrzut :D

p19uflw1nv024jhl.png
Widzę cień nadziei! :D

Do góry