reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć babeczki,

Powodzenia na wizytach dziewczyny.

Ja w drodze do pracy, w korku.
Piszecie o włoskiej kuchni oj pojadlabym. Ja byłam ostatnio ze znajomymi w meksykańskiej, ale nie podeszła mi niestety.
Powiem wam, że jak sobie podjem więcej na wieczór to mi nie dobrze się robi. Rano mogę jeść i jeść. W dzień to samo, a wieczorem tylko trochę.

reklama
Byliśmy, ale u nas szału nie zrobiła . Było dobre, ale jak mój T. Mówi du** nie urywalo :-)
Poza tym tam wiecznie coś, albo karta nie można było płacić, albo zamknięte. Ostatnio też na cztery spusty jak przejezdzalam było. Myślałam że już zamknęli biznes
Oni mieli problem z zatrudnieniem jakiś czas temu. Urodziło się właścicielom dziecko, i ciężko było z zastępstwem, a nie chcieli byle kogo zatrudniać, więc nie wiem, czy oni wrócili do kuchni , czy zatrudnili kogoś, ale znów jest otwarte.

U mnie wieczny apetyt na ser, gorgonzola, kozi mogę jeść i jeść. Żółty i twaróg mi śmierdzą [emoji23]

Dziewczyny powodzenia na wizytach!
@daruuunia3 odezwij się , bo martwię się

Przestań!!! :rofl2:
I właśnie teraz nie mam kogo wysłać do sklepu po kozi ser.

Ależ mi narobiłas ochoty. To chyba jedyny ser, który spokojnie mogę jeść i mi smakuje. Inne już dawno odrzuciłam na rzecz koziego :)

Cześć babeczki,

Powodzenia na wizytach dziewczyny.

Ja w drodze do pracy, w korku.
Piszecie o włoskiej kuchni oj pojadlabym. Ja byłam ostatnio ze znajomymi w meksykańskiej, ale nie podeszła mi niestety.
Powiem wam, że jak sobie podjem więcej na wieczór to mi nie dobrze się robi. Rano mogę jeść i jeść. W dzień to samo, a wieczorem tylko trochę.
Meksykańska to moja ulubiona kuchnia, nigdy mi dość. Chociaż przyznam, że w Wawie jest jedna restauracja z tą kuchnia do której chodzimy , bo inne nam nie podeszly.
Salsa malinowa mega mega pikantna, tak to to :-)

W poprzedniej ciąży to ja jadłam meksykańskie żarcie , bo taki apetyt miałam, co okazja to.od razu rezerwację robiłam. Teraz normalniej pizza ;-)

Kurczę... tu albo sie wchodzi co godzine albo ma sie spora lekturę. Ja nie nadążam... Mam mega problem zeby sie wyspać. Albo nie mogę sie ułożyć albo wszystko mnie budzi... i jeszcze zgaga... okropnosc... A w gazetach piszą ze ciążą to piękny czas

Przestań!!! :rofl2:
I właśnie teraz nie mam kogo wysłać do sklepu po kozi ser.

Ależ mi narobiłas ochoty. To chyba jedyny ser, który spokojnie mogę jeść i mi smakuje. Inne już dawno odrzuciłam na rzecz koziego :)
Przepraszam [emoji8]
Nie chciałam, mogę kurierem wysłać :-)

reklama
Dobraaaa wstaje :D moze zrobie sobie latte i moze ja nawet wypije ;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę... ja w tej ciąży nie mogę mleka tknac. Momentalnie jest belcik. A ja zawsze lubiłam wszystko co z mlekiem i mleczne. A tu nawet jogurciku nie mogę. Ani koktajli mlecznego... mam nadzieje ze 2 trymestr naprawdę bedzie lepszy.

Do góry