reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie przepraszaj :-)
To chyba hormony ja jestem tak przewrazliwoona na krzywdę teraz i się rozczulam nawet nad psem swoim płacze że brudny i nie ma go kto wykąpać :-)
I po co przypominalas, moje psy też do kąpieli się nadają :-)

Ja płaczę z byle powodu. Mój mąż to czasem na mnie jak na wariatke patrzy....

reklama
Ja się dziś w samochodzie poplakalam jak wracałam z przedszkola od Synka. No taka rozczulajaca piosenka leciala, w dodatku znałam słowa to już wgl poplynelam... możecie sobie wyobrazić jak sobie jade poplakujac i podspiewujac piosenkę Piaska "nowe życie naaa śniadanieeee, pozwól że Cię niiiim nakaaarmieeee..." :errr:
Buahahaha!!!
To zrozum mój płacz jak oglądałam MMA w sobotę hahahaha

Ja swojego kapie przynajmniej raz w tygodniu inaczej ciezko by go bylo nazwac maltanczykiem :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Buahahaha!!!
To zrozum mój płacz jak oglądałam MMA w sobotę hahahaha
Ja wczoraj płakałam przy piosenkach z bajek Disney [emoji23] córka w samochodzie słucha i takie jakieś wzruszające były [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Muszę się wam pochwalić, bo kupiłam wczoraj fantastyczne jeansy ciążowe :D dzisiaj je mam na sobie i sa mega wygodne. Tylko bardziej w nich brzuch widać :) bo normalnie spodnie mam z wyzszym stanem i to trochę maskuje. Znalazłam je na olx i kupiłam od dziewczyny za 30zł, w hmie bym musiała ze 120 dać minimum :D

Nie chciałam :p

Jejku ja panikuje bo mojemu Borysowi w jednym miejscu sfilcowalo się futro to co ma pod sierscia... Nie wiem czy ciąć czy przy praniu da się to jakoś rozczesac:errr:

Ja tej nocy spalam bez na brzuchu :) wkurza mnie ze trzeba przez sen ja przerzucać z boku na bok :D tez używam jej w dzień póki co, chociaz mam tyle energii ze leżeć mi sie nie chce :D a nie wiem juz co robić :D za dużo pieniędzy wydaje ostatnio więc zakupy odpadają :D a czekam do 25.05 żeby zamówić organizer ciążowy u mamy ginekolog :D

p19uflw1nv024jhl.png
Też czekam na ten organizer [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja tej nocy spalam bez na brzuchu :) wkurza mnie ze trzeba przez sen ja przerzucać z boku na bok :D tez używam jej w dzień póki co, chociaz mam tyle energii ze leżeć mi sie nie chce :D a nie wiem juz co robić :D za dużo pieniędzy wydaje ostatnio więc zakupy odpadają :D a czekam do 25.05 żeby zamówić organizer ciążowy u mamy ginekolog :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ojej te organizery są świetne. Pochwalcie się dziewczyny jak dostaniecie.

Mi z nudów weszła faza na paznokcie
Podirytowalam się ostatnio ponieważ miałam umówiona wizytę u stylistki na zwykłą hybryde z powodu l4 odwołalam.
Wiec postanowiłam kupić sobie sprzęt i spróbuję sama.... :)

reklama
Do góry