reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Zazdroszczę... ja w tej ciąży nie mogę mleka tknac. Momentalnie jest belcik. A ja zawsze lubiłam wszystko co z mlekiem i mleczne. A tu nawet jogurciku nie mogę. Ani koktajli mlecznego... mam nadzieje ze 2 trymestr naprawdę bedzie lepszy.
Ja mleko wlasnie moge ale z kawa ciężko

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mleko wlasnie moge ale z kawa ciężko

A kawka normalna??
Ja myślałam w pewnym momencie że mam ochotę ale jak napilam się łyk to automatycznie mnie odrzuciło.
Czasami tj raz na kilka dni wypije zbożowa z cynkiem i błonnikiem i tyle... :-(
A zawsze taki kawosz byłam, brakuje mi tego.

A kawka normalna??
Ja myślałam w pewnym momencie że mam ochotę ale jak napilam się łyk to automatycznie mnie odrzuciło.
No ja zawsze uzalezniona od kawy a nie pilam juz 2 miesiace. Dzisiaj sprobuje bo cos wiecej sil mam hehe

Kurczę... tu albo sie wchodzi co godzine albo ma sie spora lekturę. Ja nie nadążam... Mam mega problem zeby sie wyspać. Albo nie mogę sie ułożyć albo wszystko mnie budzi... i jeszcze zgaga... okropnosc... A w gazetach piszą ze ciążą to piękny czas
Bo moim zdaniem ciąża to jest piękny czas. Dla mnie to jest magiczne, że w moim brzuchu rośnie sobie mały człowiek. Co z tego że połowy rzeczy nie mogę jeść, co z tego że w nocy spać nie mogę, czy wymiotuje od rana do wieczora. Jakoś to wszystko i tak nie na wpływu na moje szczęście.

A będąc brutalną ciąża przy noworodku to.Pikuś :-) wtedy spać niby można, ale co z tego jak Maluch budzi, A jak długo nie płacze to i tak się wstaje by zobaczyć czy wszystko ok.

A kawka normalna??
A u mnie kawa codziennie, nie odrzuciło mnie. Więc korzystam :-)

Dzień dobry :-)
Jestem! DZiękuję za troskę!
A więc... krwawien więcej nie było jak na razie, komunia się udała, jestem bardzo zadowolona. Wszystko wyszło Super, restauracja piękna, obsługa sprawna, jedzenie pychota. Cały tydzień będziemy jeść tyle zostało ;-)
Dzisiaj w końcu odpocznę, poleżę ;-) na 18:45 Mam wizytę plus godzina poślizgu :-/ czuję ze może będzie dobrze ;-) dzisiaj zakładam kartę, leci u mnie 11 tydzień.

Witam nowe Mamusie ;-)
Miłego dnia!

Oni mieli problem z zatrudnieniem jakiś czas temu. Urodziło się właścicielom dziecko, i ciężko było z zastępstwem, a nie chcieli byle kogo zatrudniać, więc nie wiem, czy oni wrócili do kuchni , czy zatrudnili kogoś, ale znów jest otwarte.
Ok, nie wiedziałam. Ale opinie na fb to im poleciały. Pewnie jeszcze kiedyś się wybiorę, może się przekonam

Bo moim zdaniem ciąża to jest piękny czas. Dla mnie to jest magiczne, że w moim brzuchu rośnie sobie mały człowiek. Co z tego że połowy rzeczy nie mogę jeść, co z tego że w nocy spać nie mogę, czy wymiotuje od rana do wieczora. Jakoś to wszystko i tak nie na wpływu na moje szczęście.

A będąc brutalną ciąża przy noworodku to.Pikuś :-) wtedy spać niby można, ale co z tego jak Maluch budzi, A jak długo nie płacze to i tak się wstaje by zobaczyć czy wszystko ok.
Mądre słowa!!
@Manique ciesz się cudem, który dojrzewa w Tobie :-)
Pozniej wywroci Twój świat do góry nogami, a dolegliwości przejdą :-)

reklama
Powodzenia dla wszystkich wizytujących:) Trzymam kciuki:)
Mnie od 2 dni boli głowa, ale to tak mocno,że nie mogę już wytrzymać. Przed ciążą nigdy mnie tak nie bolała. Nie wiem od czego i nie wiem co się dzieje ale ledwo oczy mogę otworzyć tak mnie boli :(

Do góry