reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie mam progesteronu. No spe tylko. Narazie krwawienie jest mniejsze
Ja bym Ci radziła odpuścić sobie dziś pracę. Lez jak najwięcej i jak już tu kiedyś pisałam chyba kup herbatę z nagietka. Średnia w smaku, ale Ale pomaga podtrzymać wczesną ciążę. Trzymam mocno kciuki. A to plamienie jakiego koloru było?

A ja dziś odebrałam komode i pół dnia z bratowa ją składałam. Padam na twarz. Teraz kanapki z pomodorkiem i świeżymi bułeczkami i kawa Inka. Tylko kto mi to przygotuje... Jeszcze równo miesiąc i mój mąż przylatuje[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji7] [emoji7]

reklama
@blazejowa.mama ja w pierwszej ciąży krwawilam mocne w 9 TC.na izbie dali mi luteine i jakieś tabletki na zatrzymanie krwawienia zrobili USG i zostalam na obserwacji nakazane leżeć.mocno krwawisz ?
Przepraszam ze tak się wcinam doloczylam do grudniowych mam jakiś czas temu ale senność zmęczenie Mdlosci tak dawały mu wkosc tylko was podczytywalam

Co tu taka cisza?!2h i nic[emoji44]Macie taka ladna pogode czy co?:p hop hop!!
U mnie jak zwykle wzdęcioł i mdlosci.Jeszcze godzina i ide standardowo spac hahaha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie śliczna pogoda, poza tym byłam na 2 urodzinach córki kuzyna.

Ja bym Ci radziła odpuścić sobie dziś pracę. Lez jak najwięcej i jak już tu kiedyś pisałam chyba kup herbatę z nagietka. Średnia w smaku, ale Ale pomaga podtrzymać wczesną ciążę. Trzymam mocno kciuki. A to plamienie jakiego koloru było?

A ja dziś odebrałam komode i pół dnia z bratowa ją składałam. Padam na twarz. Teraz kanapki z pomodorkiem i świeżymi bułeczkami i kawa Inka. Tylko kto mi to przygotuje... Jeszcze równo miesiąc i mój mąż przylatuje[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji7] [emoji7]

Jak wstałam miałam śluz podbarwiony krwią na piżamie i przy podcieraniu. Teraz mam malutko brązowej krwi ;( ale nieźle się wystraszyłam :( .
Właśnie w tym problem ze luteiny mi nikt nie da, tutaj się takiej ciąży nie pomaga. Nikt mi też zwolnienie nie da, nikt mi nie powie że trzeba odpocząć. W Polsce jest pod tym względem lepiej.
Z synem tak nie miałam, teraz ciągle się coś dzieje, najpierw tydzień żywa krwią, później 2 tyg brązowa, teraz już był spokój i znowu się coś zaczyna

Bajzelowa musisz do pracy isc?powinnas lezec..da sie u was kupic luteine w aptece bez recepty?u nas sie da tylko ze jest wtedy droga

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

;) Synka mam Blazejka dlatego , dlatego blazejowa mama ;) bajzelowa też trochę bo ciągle mam bałagan przez 3 letniego Błażeja ;)
No właśnie to najgorsze że mi nikt nie powie musisz się oszczędzać ;( kupić luteiny nie kupię i napewno nie dostane

Jak wstałam miałam śluz podbarwiony krwią na piżamie i przy podcieraniu. Teraz mam malutko brązowej krwi ;( ale nieźle się wystraszyłam :( .
Właśnie w tym problem ze luteiny mi nikt nie da, tutaj się takiej ciąży nie pomaga. Nikt mi też zwolnienie nie da, nikt mi nie powie że trzeba odpocząć. W Polsce jest pod tym względem lepiej.
Z synem tak nie miałam, teraz ciągle się coś dzieje, najpierw tydzień żywa krwią, później 2 tyg brązowa, teraz już był spokój i znowu się coś zaczyna
A gdzie Ty jesteś? W UK? Jeśli tak to zobacz na Ebay, czy nie znajdziesz luteiny. Ja w Anglii kupiłam, taki w formie kapsułek ż z proszkiem w srodku. Tam pisało, ze pomaga na wzrok, ale zawsze luteina to luteina.

A gdzie Ty jesteś? W UK? Jeśli tak to zobacz na Ebay, czy nie znajdziesz luteiny. Ja w Anglii kupiłam, taki w formie kapsułek ż z proszkiem w srodku. Tam pisało, ze pomaga na wzrok, ale zawsze luteina to luteina.

Ta luteina to coś innego. Nazwa tylko ta sama. To suplement diety, pomarańczowy barwnik karoten. Nie pomoże w ciąży. W Belgii jestem. Tutaj nie jest źle poza totalnym olewactem ciąży w pierwszym trymestrze i podchodzeniem do pracy jak się jest w ciąży. To nie choroba. Dźwigać jak koń można, mimo że brzuch boli albo coś nie tak, odpoczynek zapomnij, zygac można bez przerwy, zapomnij o zwolnieniu albo uldze. Ja jedynie mam od lekarza że nie mogę zajmować się chorymi z półpaścem.

reklama
Ta luteina to coś innego. Nazwa tylko ta sama. To suplement diety, pomarańczowy barwnik karoten. Nie pomoże w ciąży. W Belgii jestem. Tutaj nie jest źle poza totalnym olewactem ciąży w pierwszym trymestrze i podchodzeniem do pracy jak się jest w ciąży. To nie choroba. Dźwigać jak koń można, mimo że brzuch boli albo coś nie tak, odpoczynek zapomnij, zygac można bez przerwy, zapomnij o zwolnieniu albo uldze. Ja jedynie mam od lekarza że nie mogę zajmować się chorymi z półpaścem.
No to nie masz wesoło.. . Ratuje tylko, że nie jest to jakies czerwone mocne krwawienie. A dzisiaj już spokój?

Do góry