reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny!

Coś mi się pogoda kiepści. Niedziela dziś i poleżałam w łóżku.

Ogłaszam też wszem i wobec, że dziś nikt nie ma wizyt i nie chce mi się wklejać kalendarza :D:D:D
I dobrze. Masz mniej na głowie.[emoji2] Leż i odpoczywaj. Ja zaraz wstaje coś zjeść, zastrzyk i też zasiadam przed tv. Pogoda też zaczyna się psuć. Ale to dobrze, bo kwiatki już mi usychają w ogrodzie. Może sobie popadać jeden dzień.

Hej dziewczyny!

Coś mi się pogoda kiepści. Niedziela dziś i poleżałam w łóżku.

Ogłaszam też wszem i wobec, że dziś nikt nie ma wizyt i nie chce mi się wklejać kalendarza :D:D:D
Brzydka pogoda? Nad Bemowem bezchmurne niebo... my za kilka godzin ruszamy do Zalesia, więc mnie zmartwilas

I dobrze. Masz mniej na głowie.[emoji2] Leż i odpoczywaj. Ja zaraz wstaje coś zjeść, zastrzyk i też zasiadam przed tv. Pogoda też zaczyna się psuć. Ale to dobrze, bo kwiatki już mi usychają w ogrodzie. Może sobie popadać jeden dzień.
A ja jade do pracy ;) dzien dobry leniuchy [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Darunia tak jak dziewczyny radzą weź 4tabl duphastonu na raz. Ja też tak brałam . Poza tym masz kogoś kto ci pomoże i odciąży cię w pracach ??
Trzymaj się kochana ściskam i trzymam kciuki żeby się polepszyło ! Buziaki

Darunia dokladnie tak z tym dupkiem!Kurde ze akurat dzisiaj jak tyle masz na glowie!:(

Mi zas ginka pow ze duphaston ma lepsze wyniki w badaniach niz lutka takze chyba co opinie:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też pogoda kiepska pochmurnie i zimno, a mieliśmy robić prażone, a tak mi sie chciało kuruca banda...

reklama
Cześć dziewczyny:) od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie?:) potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź:)) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia :(
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.

Do góry