Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dobrze. Masz mniej na głowie.[emoji2] Leż i odpoczywaj. Ja zaraz wstaje coś zjeść, zastrzyk i też zasiadam przed tv. Pogoda też zaczyna się psuć. Ale to dobrze, bo kwiatki już mi usychają w ogrodzie. Może sobie popadać jeden dzień.Hej dziewczyny!
Coś mi się pogoda kiepści. Niedziela dziś i poleżałam w łóżku.
Ogłaszam też wszem i wobec, że dziś nikt nie ma wizyt i nie chce mi się wklejać kalendarza
Brzydka pogoda? Nad Bemowem bezchmurne niebo... my za kilka godzin ruszamy do Zalesia, więc mnie zmartwilasHej dziewczyny!
Coś mi się pogoda kiepści. Niedziela dziś i poleżałam w łóżku.
Ogłaszam też wszem i wobec, że dziś nikt nie ma wizyt i nie chce mi się wklejać kalendarza
A ja jade do pracy dzien dobry leniuchy [emoji14]I dobrze. Masz mniej na głowie.[emoji2] Leż i odpoczywaj. Ja zaraz wstaje coś zjeść, zastrzyk i też zasiadam przed tv. Pogoda też zaczyna się psuć. Ale to dobrze, bo kwiatki już mi usychają w ogrodzie. Może sobie popadać jeden dzień.
Ja od 3 dni siedzę u rodziców pod Kielcami. Tu jest deszczowo niestety.Brzydka pogoda? Nad Bemowem bezchmurne niebo... my za kilka godzin ruszamy do Zalesia, więc mnie zmartwilas