@JaneHeart nie straszą tylko tak się dzieje. Mi już wyskoczyły na brodzie. Lepiej smaruj buzię 50
reklama
JaneHeart
Fanka BB :)
Ok, za godzinkę wyjeżdżamy. Zdąrzysz?Ej zabierz mnie tez [emoji14] tez chce do siostry hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Kurcze ja gotowa w sam raz w pizamie zerkne czy mam samolotOk, za godzinkę wyjeżdżamy. Zdąrzysz?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Digital tak myslalam o Tobie ciagle i o tych chlopakach w rodzinie i pokazalam kolezance zdjecie Twoje bo dobrze nuba widac(dziwne ze lekarz mial problem z okresleniem)i mowi ze nub rownolegly do kregoslupa i dlugi i cienki i ze obstawia dziewczynkewiec jest nadzieja duza duza:***
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
Ankuś mnie dziś będzie farbowała fryzjerka powiedziała że mam specjalne farby ja w poprzednich dwóch ciążach nie farbowałam i nawet włosów nie ścinałam ( bo niby mówią że jak się obcina to dziecko będzie ale cos w to nie wierzę )
Wychodzi na to, że dziecko będzie, a to przecież dobrze [emoji16] wszystkie powinny ściąć włosy [emoji23]. Jakiegoś słowa zabrakło [emoji6]. Ja tam w zabobony nie wierzę [emoji6] łańcuszek na szyi też noszę [emoji6].
U mnie dziś była piękna pogoda, teraz wyszłam to jest trochę chłodniejszy wiatr, ale nadal jest przyjemnie [emoji6].
U mnie dziś nocuje 13 letnia siostra z koleżanką. Na szczęście są już samowystarczalne, podałam im jedzenie i już sobie będą radzić same [emoji12]. Jeśli będę spać na raty jak ostatnio to może nawet uda mi się dopilnować, aby nie siedziały pół nocy [emoji6].
Mieliśmy być dzisiaj na festiwalu disco polo [emoji6] (i koncercie Zenka [emoji16]), ale znajomi z którymi planowaliśmy wycieczkę się wycofali i mój mąż doszedł do wniosku, że kobieta w ciąży w tłumie ludzi to nie jest dobry pomysł.. Trochę byłam zawiedziona, ale może i ma rację.. Tyle ludzi z różnymi zarazkami, że pewnie wróciłabym chora..
blazejowa.mama
Początkująca w BB
Ja to się załamuje powoli..... Wstałam po nocce i leci krew ;((( zadzwoniłam do szpitala gdzie mój lekarz przyjmuje. Chciałam przyjść... Ciąża za mała 10 tyg, nic mi nie pomogą. Moze nie się nie dzieje, może poronienie się zaczyna. I tak mi nie pomogą.co ma być to będzie. A i najlepsze. W 500 tys mieście nie ma lekarza ginekologa w szpitalu i do plamienie w 11 tyg nikt nie przyjedzie żeby USG Zrobić. Mogę w pn dzwonić do lekarza. To może mnie przyjmą. W Polsce jest naprawdę lepiej ;(. Boli mnie brzuch nie wiem może już z nerwów. Zaraz muszę iść znowu do pracy.wzielam no spe. Może mi ktoś napisać ile powinno się jej wziąć?
JaneHeart
Byłam na juwenaliach na eneju, poza tym że uwielbiam ich koncerty to w ciąży takie imprezy to średnia rozrywka. Wszyscy w tym tłumie mi strasznie śmierdzieli i co chwilę ktoś pod nosem fajkę odpalał, jakoś specjalnie potańczyć i poskakać - nie wiem w sumie czy mogłam, ale stwierdziłam że skoro bzykać się nie mogę to pewnie skakać też nie powinnamWychodzi na to, że dziecko będzie, a to przecież dobrze [emoji16] wszystkie powinny ściąć włosy [emoji23]. Jakiegoś słowa zabrakło [emoji6]. Ja tam w zabobony nie wierzę [emoji6] łańcuszek na szyi też noszę [emoji6].
U mnie dziś była piękna pogoda, teraz wyszłam to jest trochę chłodniejszy wiatr, ale nadal jest przyjemnie [emoji6].
U mnie dziś nocuje 13 letnia siostra z koleżanką. Na szczęście są już samowystarczalne, podałam im jedzenie i już sobie będą radzić same [emoji12]. Jeśli będę spać na raty jak ostatnio to może nawet uda mi się dopilnować, aby nie siedziały pół nocy [emoji6].
Mieliśmy być dzisiaj na festiwalu disco polo [emoji6] (i koncercie Zenka [emoji16]), ale znajomi z którymi planowaliśmy wycieczkę się wycofali i mój mąż doszedł do wniosku, że kobieta w ciąży w tłumie ludzi to nie jest dobry pomysł.. Trochę byłam zawiedziona, ale może i ma rację.. Tyle ludzi z różnymi zarazkami, że pewnie wróciłabym chora..
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Przykro mi. Na twoim miejscu nie dałabym do pracy pod żadnym pozorem......Trzymaj się i odpoczywajJa to się załamuje powoli..... Wstałam po nocce i leci krew ;((( zadzwoniłam do szpitala gdzie mój lekarz przyjmuje. Chciałam przyjść... Ciąża za mała 10 tyg, nic mi nie pomogą. Moze nie się nie dzieje, może poronienie się zaczyna. I tak mi nie pomogą.co ma być to będzie. A i najlepsze. W 500 tys mieście nie ma lekarza ginekologa w szpitalu i do plamienie w 11 tyg nikt nie przyjedzie żeby USG Zrobić. Mogę w pn dzwonić do lekarza. To może mnie przyjmą. W Polsce jest naprawdę lepiej ;(. Boli mnie brzuch nie wiem może już z nerwów. Zaraz muszę iść znowu do pracy.wzielam no spe. Może mi ktoś napisać ile powinno się jej wziąć?