reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Janeheart chcialabym miec tyle energii co Ty[emoji7]ja marze tylko o tym by przespac te zle samopoczucie..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta to dobrze, że się posłuchałam :) Narazie mam 30, ale jakiejś fajnej 50 poszukam :)

@Millo Ja odpukać narazie w miarę żywotna jestem, ale moje chuśtawki nastrojów są takie męczące, że szkoda gadać serio :D

Digital tak myslalam o Tobie ciagle i o tych chlopakach w rodzinie i pokazalam kolezance zdjecie Twoje bo dobrze nuba widac(dziwne ze lekarz mial problem z okresleniem)i mowi ze nub rownolegly do kregoslupa i dlugi i cienki i ze obstawia dziewczynke:)wiec jest nadzieja duza duza:***

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ankuś mnie dziś będzie farbowała fryzjerka powiedziała że mam specjalne farby ja w poprzednich dwóch ciążach nie farbowałam i nawet włosów nie ścinałam ( bo niby mówią że jak się obcina to dziecko będzie ale cos w to nie wierzę )

Wychodzi na to, że dziecko będzie, a to przecież dobrze [emoji16] wszystkie powinny ściąć włosy [emoji23]. Jakiegoś słowa zabrakło [emoji6]. Ja tam w zabobony nie wierzę [emoji6] łańcuszek na szyi też noszę [emoji6].

U mnie dziś była piękna pogoda, teraz wyszłam to jest trochę chłodniejszy wiatr, ale nadal jest przyjemnie [emoji6].

U mnie dziś nocuje 13 letnia siostra z koleżanką. Na szczęście są już samowystarczalne, podałam im jedzenie i już sobie będą radzić same [emoji12]. Jeśli będę spać na raty jak ostatnio to może nawet uda mi się dopilnować, aby nie siedziały pół nocy [emoji6].
Mieliśmy być dzisiaj na festiwalu disco polo [emoji6] (i koncercie Zenka [emoji16]), ale znajomi z którymi planowaliśmy wycieczkę się wycofali i mój mąż doszedł do wniosku, że kobieta w ciąży w tłumie ludzi to nie jest dobry pomysł.. Trochę byłam zawiedziona, ale może i ma rację.. Tyle ludzi z różnymi zarazkami, że pewnie wróciłabym chora..

Ja to się załamuje powoli..... Wstałam po nocce i leci krew ;((( zadzwoniłam do szpitala gdzie mój lekarz przyjmuje. Chciałam przyjść... Ciąża za mała 10 tyg, nic mi nie pomogą. Moze nie się nie dzieje, może poronienie się zaczyna. I tak mi nie pomogą.co ma być to będzie. A i najlepsze. W 500 tys mieście nie ma lekarza ginekologa w szpitalu i do plamienie w 11 tyg nikt nie przyjedzie żeby USG Zrobić. Mogę w pn dzwonić do lekarza. To może mnie przyjmą. W Polsce jest naprawdę lepiej ;(. Boli mnie brzuch nie wiem może już z nerwów. Zaraz muszę iść znowu do pracy.wzielam no spe. Może mi ktoś napisać ile powinno się jej wziąć?

Wychodzi na to, że dziecko będzie, a to przecież dobrze [emoji16] wszystkie powinny ściąć włosy [emoji23]. Jakiegoś słowa zabrakło [emoji6]. Ja tam w zabobony nie wierzę [emoji6] łańcuszek na szyi też noszę [emoji6].

U mnie dziś była piękna pogoda, teraz wyszłam to jest trochę chłodniejszy wiatr, ale nadal jest przyjemnie [emoji6].

U mnie dziś nocuje 13 letnia siostra z koleżanką. Na szczęście są już samowystarczalne, podałam im jedzenie i już sobie będą radzić same [emoji12]. Jeśli będę spać na raty jak ostatnio to może nawet uda mi się dopilnować, aby nie siedziały pół nocy [emoji6].
Mieliśmy być dzisiaj na festiwalu disco polo [emoji6] (i koncercie Zenka [emoji16]), ale znajomi z którymi planowaliśmy wycieczkę się wycofali i mój mąż doszedł do wniosku, że kobieta w ciąży w tłumie ludzi to nie jest dobry pomysł.. Trochę byłam zawiedziona, ale może i ma rację.. Tyle ludzi z różnymi zarazkami, że pewnie wróciłabym chora..
Byłam na juwenaliach na eneju, poza tym że uwielbiam ich koncerty to w ciąży takie imprezy to średnia rozrywka. Wszyscy w tym tłumie mi strasznie śmierdzieli i co chwilę ktoś pod nosem fajkę odpalał, jakoś specjalnie potańczyć i poskakać - nie wiem w sumie czy mogłam, ale stwierdziłam że skoro bzykać się nie mogę to pewnie skakać też nie powinnam :D

reklama
Ja to się załamuje powoli..... Wstałam po nocce i leci krew ;((( zadzwoniłam do szpitala gdzie mój lekarz przyjmuje. Chciałam przyjść... Ciąża za mała 10 tyg, nic mi nie pomogą. Moze nie się nie dzieje, może poronienie się zaczyna. I tak mi nie pomogą.co ma być to będzie. A i najlepsze. W 500 tys mieście nie ma lekarza ginekologa w szpitalu i do plamienie w 11 tyg nikt nie przyjedzie żeby USG Zrobić. Mogę w pn dzwonić do lekarza. To może mnie przyjmą. W Polsce jest naprawdę lepiej ;(. Boli mnie brzuch nie wiem może już z nerwów. Zaraz muszę iść znowu do pracy.wzielam no spe. Może mi ktoś napisać ile powinno się jej wziąć?
Przykro mi. Na twoim miejscu nie dałabym do pracy pod żadnym pozorem......Trzymaj się i odpoczywaj

Do góry