reklama
Tez sie wybierałam, ale u nas pochmurno i moje towarzystwo odmówiło. A może i lepiej. Trochę grosza w kieszeni zostanie. Daj tylko znać czy są jakieś normalne i niedrogie baleriny[emoji8]Powodzenia ) :*
My wstajemy i poki sloneczko jedziemy zaraz na giełdę kupić cos od Bułgarów
kosa1212
Fanka BB :)
Powodzenia oby wszystko się udało [emoji2]Helo ;-)
Dzisiaj wielki dzień- komunia mojego syna pogoda taka sobie, cały dom jeszcze śpi tylko ja od 6 już nie śpię. Idę powoli ogarniać :-)
Miłego dnia :-)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Fanka BB :)
A może miałaś jakiegoś krwiaczka który wypłynął. ? Będzie dobrze, odpoczywaj dużoJak wstałam miałam śluz podbarwiony krwią na piżamie i przy podcieraniu. Teraz mam malutko brązowej krwi ;( ale nieźle się wystraszyłam .
Właśnie w tym problem ze luteiny mi nikt nie da, tutaj się takiej ciąży nie pomaga. Nikt mi też zwolnienie nie da, nikt mi nie powie że trzeba odpocząć. W Polsce jest pod tym względem lepiej.
Z synem tak nie miałam, teraz ciągle się coś dzieje, najpierw tydzień żywa krwią, później 2 tyg brązowa, teraz już był spokój i znowu się coś zaczyna
......:::::::::10tydz i 5dni::::::::.........
blazejowa.mama
Początkująca w BB
Spokojniej, mało brązowego plamienia. I oby było dobrzeNo to nie masz wesoło.. . Ratuje tylko, że nie jest to jakies czerwone mocne krwawienie. A dzisiaj już spokój?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie ma mowy o leżeniu :-(
Luteina albo duphaston i mimo wszystko staraj się dzisiaj jak najspokojniej. Siedź jak najwięcej, bo o lezeniu możesz pewnie zapomniec:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie mam nowy o leżeniu :-(
blazejowa.mama
Początkująca w BB
:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie ma mowy o leżeniu :-(
Ło matko, wiem co czujesz........ Trzymaj się.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Od dwóch dni biorę duphaston 3x dziennie po jednej tabletce. Mam nadzieję że będzie dobrze. Boję się....Luteina albo duphaston i mimo wszystko staraj się dzisiaj jak najspokojniej. Siedź jak najwięcej, bo o lezeniu możesz pewnie zapomniec
reklama
Gdy ja trafiłam do szpitala z plamieniami to na dzień dobry dostałam 4 duphastony na raz, a przez kolejne dni 3 razy dziennie. Może tyle na własną ręką nie bierz, ale dorzuć sobie chociaż jeden.Od dwóch dni biorę duphaston 3x dziennie po jednej tabletce. Mam nadzieję że będzie dobrze. Boję się....
Gdy wyszłam ze szpitala mój lekarz (specjalista od leczenia niepłodności) kazał odstawić duphaston na rzecz luteiny. Luteina, jak to powiedział, jest bardziej naturalnym progesteronem i mniej przetworzonym. I nie znane są skutki jakie duphaston może wywierać w przyszłości. Ale tak jak piszę, jest to opinia mojego lekarza. Moze popytajcie u swoich.