reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Darunia to milego dnia:)niech sie wszystko uda tak jak chcecie:)

U nas brzydka pogoda:(i w tyg tez ma byc deszczowo..buu..Zazdroszcze slonca:):*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia :)) :*
My wstajemy i poki sloneczko jedziemy zaraz na giełdę kupić cos od Bułgarów :D

p19uflw1nv024jhl.png
Tez sie wybierałam, ale u nas pochmurno i moje towarzystwo odmówiło. A może i lepiej. Trochę grosza w kieszeni zostanie. Daj tylko znać czy są jakieś normalne i niedrogie baleriny[emoji8]

Jak wstałam miałam śluz podbarwiony krwią na piżamie i przy podcieraniu. Teraz mam malutko brązowej krwi ;( ale nieźle się wystraszyłam :( .
Właśnie w tym problem ze luteiny mi nikt nie da, tutaj się takiej ciąży nie pomaga. Nikt mi też zwolnienie nie da, nikt mi nie powie że trzeba odpocząć. W Polsce jest pod tym względem lepiej.
Z synem tak nie miałam, teraz ciągle się coś dzieje, najpierw tydzień żywa krwią, później 2 tyg brązowa, teraz już był spokój i znowu się coś zaczyna
A może miałaś jakiegoś krwiaczka który wypłynął. ? Będzie dobrze, odpoczywaj dużo

......:::::::::10tydz i 5dni::::::::.........

:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie ma mowy o leżeniu :-(

:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie mam nowy o leżeniu :-(
Luteina albo duphaston i mimo wszystko staraj się dzisiaj jak najspokojniej. Siedź jak najwięcej, bo o lezeniu możesz pewnie zapomniec

reklama
Od dwóch dni biorę duphaston 3x dziennie po jednej tabletce. Mam nadzieję że będzie dobrze. Boję się....
Gdy ja trafiłam do szpitala z plamieniami to na dzień dobry dostałam 4 duphastony na raz, a przez kolejne dni 3 razy dziennie. Może tyle na własną ręką nie bierz, ale dorzuć sobie chociaż jeden.
Gdy wyszłam ze szpitala mój lekarz (specjalista od leczenia niepłodności) kazał odstawić duphaston na rzecz luteiny. Luteina, jak to powiedział, jest bardziej naturalnym progesteronem i mniej przetworzonym. I nie znane są skutki jakie duphaston może wywierać w przyszłości. Ale tak jak piszę, jest to opinia mojego lekarza. Moze popytajcie u swoich.

Do góry