reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

1495273451-aaaaaa.jpeg
narobie wam smaka hehe [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa spoko to prawie jak moje szpitalne jedzenie hehh jak dostanę dziś obiad to będę sobie wyobrażać taką sałatkę i zmieniaczki z koperkiem hehh ale trochę mocno będę musiała uruchomić moja wyobraźnię. :errr:

reklama
Mniam mniam mlode ziemniaczki. Jak ja na nie czekalam i salata ze smietana mmmmm

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ankuś moze masz za mala dawke tego magnezu? Albo po prostu dobrze Ci sie nie przyswaja.

Iwilleatyou zjadlabym^^pysznosci:)Poki co pałaszuje arbuza:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mam zupkę warzywną i na drugie schabowy z ziemniaczkami i pieczarkami z cebulką/ mizeria do wyboru. Tzn mam to zrobic... a leżę narazie bo na samą myśl mnie memendli... :errr: Jedyne co już mam z tej listy to zupa bo wczoraj zrobiłam. Życie ciężarnej, heh:laugh2:

Carlar hmmm pamietam ze za czasow jak jadlam mięso to lubilam wlasnie pieczarki z cebulka na schabowym:)Robicie smaka obiadami dzisiaj:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciłam z zakupów. Poduszka dorwana, byłam w dwóch biedronkach (ale nie z powodu poduszki), w każdej było ich chyba po 5-6. W moim miasteczku nikt nie rodzi :D
Jak wróciłam do domu od razu ja wypróbowałam - boska :)

Młode ziemniaczki i sałata ze śmietaną mmmmmmm, uwielbiam :)
Ja właśnie będę robić szaszłyki na grilla.

Dziewczyny - w tym roku wreszcie chciałabym upiekszyc balkon ziołami i kwiatami, średnio się na tym znam. Czy zioła można hodować na balkonie (pełne słońce na balkonie jest od ok 13:00)?? I jakie kwiaty sprawdza się najlepiej?:)

Hej dziewczyny.

@ankus magnez można spokojnie dobierać nie zaszkodzi dodatkowa tabletka :-)
@iwilleatyou u mnie też młode ziemniaczki z koperkiem robią furorę od kilku dni. Pyszności !!

Chyba muszę kupić lampę i hybrydy do paznokci skoro jestem uziemniona. Polecacie coś konkretnego ??

reklama
@Ankuś z farbowaniem miałam problem. Mam a raczej miałam blond. Pogadałam trochę z fryzjerką i powiedziała, że aby utrzymać ten blond to trochę rozjasniacza do farby trzeba dodać więc to już nie będzie delikatna koloryzacja. Stanęło na farbach ziołowych (ale mogą być też takie bez amoniaku) i przyciemnieniu włosów. Mam więc ciemne ombre góra czkoladowa, dół jaśniejszy. I tak to :)

Z farbowaniem to jest tak że niektórzy mówią, że można każdą farbą, inni że tylko takimi bez amoniaku a niektórzy że wcale nie. Ja uważam że farbować można ale wybieramy po prostu bezpieczne farby :)
No właśnie nie wiem jak mi fryzjerka robi balejaż, nie płacę mało, dobry fryzjer. Tylko nie wiem czy farba, czy rozjaśniaczem. Mam ładny blond więc pewnie rozjasniacz, bo nienawidzę żółtych włosów. Chyba się nie odważe, boję się.

Do góry