Chyba sobie dokupie magnez. Słyszałam, że dobry jest chela mag b6.Ankuś moze masz za mala dawke tego magnezu? Albo po prostu dobrze Ci sie nie przyswaja.
Iwilleatyou zjadlabym^^pysznosciPoki co pałaszuje arbuza
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
narobie wam smaka hehe [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A żebyś wiedziała ,że narobiłaś . Uwielbiam wiosnę lato własnie ze względu na takie posiłki prosto z działeczki. U mnie dziś maślana na nic innego nie mam czasu ani ochoty. wczoraj miałam sałatę z pomidorami w śmietanie i o mały włos nie doczekałoby do obiadu ciągle podjadałam
O Ty! A ja taka głodna... jakoś ostatnio też tylko sałata, szczypiorek, pomidory i ogórki. Dziś zaserwuje sobie młode ziemniaki z koperkiem i chlodnik ze szczypiorku. Mniam. Idę na ogród może coś zostało [emoji12]narobie wam smaka hehe [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja słyszałam że w ciąży można rozjaśniać również farbą z amoniakiem (o ile wiem to fryzjer sie na ten temat wypowiadał) tylko żeby farba nie stykała się ze skórą a zazwyczaj tuz po farbowaniu jest minimalny odrost. Ja robie ombre więc górę mam swoją tylko resztę rozjaśniam.
Angella210
Fanka BB :)
Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić
JaneHeart
Ostatnio kupowaliśmy prezent urodzinowy i koleżanka, która już od dłuższego czasu robi sobie sama hybrydy poleciła nam ten zestawHej dziewczyny.
@ankus magnez można spokojnie dobierać nie zaszkodzi dodatkowa tabletka :-)
@iwilleatyou u mnie też młode ziemniaczki z koperkiem robią furorę od kilku dni. Pyszności !!
Chyba muszę kupić lampę i hybrydy do paznokci skoro jestem uziemniona. Polecacie coś konkretnego ??
Link do: ZESTAW 12x NEONAIL LAMPA LED Z AKUMULATOREM 9W
Tylko widzę, że sprzedawca podwyższył cenę i to o 50zł. Mówiła, że ta lampa jest dobra
JaneHeart
Co jakiś czas mnie coś zakłuje. Czasem jak wstaję albo zmieniam bok. Raz w jednym raz w drugim boku. Myślę, że nie trzeba się tym przejmować.Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić
reklama
kosa1212
Ja zarówno w poprzedniej jak i w tej ciąży farbuję i też na jasny blond [emoji2]Dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów? Mam już takie odrosty i nie wiem co zrobić. Mam balejage blond.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom