reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Rozmiary legginsów i dresów są faktycznie duże. Ja przeważnie noszę S/M, a te M-ki są duże, ale myślę, że urosne nieco. :-) a jak nie to będę gangsterem ze zwisajacym krokiem haha
Ja wlasnie L kupilam kurde i na poczatku myślałam, że będą spoko a teraz zjeżdŻają mi z tyłka :/

reklama
Hej
Gratuluję wszystkich wizyt! Cudne zdjęcia!
Mało mnie bo jutro nasza komunia, niby w lokalu a rodzinka od wczoraj się zjeżdża. Wczoraj bardzo dużo robiłam i wieczorem zobaczyłam krew na wkładce :-( oczywiście w płacz i telefon do gina kazała odpocząć i wziąść duphaston, juz później nic nie było i , dzisiaj latam i sprawdzam i na razie ok... znowu nerwy ehhh dobrze że w poniedziałek wizyta. W razie krwawien mam jechać na IP Ale na razie Ok, może to jednorazowe z przemęczenia. Nawet paznokcie na komunię zrobiłam i mnie nie cieszą... idę z młodym do spowiedzi, bardzo mi się stresuje
Miłego Dnia :-*

Byłam na USG. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Przeziernosc ok. Serducho 170, pęcherz moczowy, żołądek na miejscu ;) no i chłopak !!! [emoji4][emoji3] taki wiercipieta, machal slicznie do nas raczkami i kciuka ssal. Pokazał nam wszystkie 5paluszkow ;) ciągle sobie zmienial pozycje :D uciekał od badania jak tylko mógł a ma 6.82 cm ;) jak maz usłyszał serduszko to sie rozczulil :) a taki przejęty patrzył w ekran :)) USG trwało 47minut przez to kręcenie Maluszka :D a mój lekarz dokładny i nie odpuszczał ;)
1495049744-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Gratuluje Moja droga!! Maly jest przesliczny!

Hej wie któraś co można wziaść na kaszel ?bo cos mnie kuchla od rana tak sucho nie jakos dużo ale nie chciałabym żeby sie pogorszyło, a wizyte mam dopiero we wtorek.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja źle zaczęłam dzień. Podczas aplikowania luteiny zobaczyłam 2 nitki krwi na aplikatorze i strasznie się wystarczyłam..napisałam już do lekarza , odpisał że to nic poważnego i ze to normalne jednak ja trzęse się z przerażenia :(wizyta dopiero w środę a dzisiaj mam gości jeszcze bo jutro komunia mojej chrzesniaczki ale goście śpią u nas

reklama
Do góry