reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny - w tym roku wreszcie chciałabym upiekszyc balkon ziołami i kwiatami, średnio się na tym znam. Czy zioła można hodować na balkonie (pełne słońce na balkonie jest od ok 13:00)?? I jakie kwiaty sprawdza się najlepiej?:)
Ja właśnie posadziłam kwiatki na balkonie pelargonie mam i cos tam jeszcze i komarzyce kupiłam bo komary a nad ziołami się zastanawiam w tamtym roku mi wyrosły tak w prawdzie brałam te kwiatki co mi się podobały i rosną jak będę miała chwile to pstryknę focie

reklama
Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić :(
Tak mnie osobiście zawsze kłuje w lewym boku w okolicy jajników. dziś to wogóle jestem w stanie beznadziejnym boli mnie brzuch dołem jak na okres już wzięłam apap i nospe.

Ankuś mnie dziś będzie farbowała fryzjerka powiedziała że mam specjalne farby ja w poprzednich dwóch ciążach nie farbowałam i nawet włosów nie ścinałam ( bo niby mówią że jak się obcina to dziecko będzie ale cos w to nie wierzę )

Oska chlodnik ze szczypiorku?:> co to?

U mnie dzis mlode ziemniaczki i fasolka szparagowa:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Moja babcia nam robiła w dzieciństwie. Kroisz szczypiorek i jeśli chcesz świeżego ogórka. Solisz i zostawiasz na chwilę, żeby puściło smak. Potem dodajesz naturalny jogurt, kefir co masz w lodówce. Ewentualnie zimną wodę i śmietanę (ja tak lubię najbardziej), ale tyle żeby nie zabić smaku szczypiorku i odrobinkę octu. I gotowe. Uwielbiam[emoji7] [emoji7] A do tego młode ziemniaki polane tłuszczem przemieszanym ze śmietaną i koperkiem. Pycha i w sam raz na takie temperatury jak sa za oknem

Oska ale to taka ala mizeria ma byc czy bardziej zupa?

Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Przesliczna ksiezniczka!! Gratuluje!!!

Dziewczyny ja źle zaczęłam dzień. Podczas aplikowania luteiny zobaczyłam 2 nitki krwi na aplikatorze i strasznie się wystarczyłam..napisałam już do lekarza , odpisał że to nic poważnego i ze to normalne jednak ja trzęse się z przerażenia :(wizyta dopiero w środę a dzisiaj mam gości jeszcze bo jutro komunia mojej chrzesniaczki ale goście śpią u nas
Małgoś, nie denerwuj się i obserwuj :) Jeśli bierzesz dupka, weź jednego nadprogramowego :)

Kurde od kilku dni drga mi powieka. Czy to niedobór magnezu? Mam magnez w tych swoich witaminach. Może za mało?
Magnez i ... potas odpowiada za drgania, dziewczyny pamięta któraś? Asiulek do nas rzadko zagląda a ona by wiedziała jako farmaceuta :)

reklama
Do góry