reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny - w tym roku wreszcie chciałabym upiekszyc balkon ziołami i kwiatami, średnio się na tym znam. Czy zioła można hodować na balkonie (pełne słońce na balkonie jest od ok 13:00)?? I jakie kwiaty sprawdza się najlepiej?:)
Ja właśnie posadziłam kwiatki na balkonie pelargonie mam i cos tam jeszcze i komarzyce kupiłam bo komary a nad ziołami się zastanawiam w tamtym roku mi wyrosły tak w prawdzie brałam te kwiatki co mi się podobały i rosną jak będę miała chwile to pstryknę focie

reklama
Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić :(
Tak mnie osobiście zawsze kłuje w lewym boku w okolicy jajników. dziś to wogóle jestem w stanie beznadziejnym boli mnie brzuch dołem jak na okres już wzięłam apap i nospe.

Ankuś mnie dziś będzie farbowała fryzjerka powiedziała że mam specjalne farby ja w poprzednich dwóch ciążach nie farbowałam i nawet włosów nie ścinałam ( bo niby mówią że jak się obcina to dziecko będzie ale cos w to nie wierzę )

Oska chlodnik ze szczypiorku?:> co to?

U mnie dzis mlode ziemniaczki i fasolka szparagowa:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Moja babcia nam robiła w dzieciństwie. Kroisz szczypiorek i jeśli chcesz świeżego ogórka. Solisz i zostawiasz na chwilę, żeby puściło smak. Potem dodajesz naturalny jogurt, kefir co masz w lodówce. Ewentualnie zimną wodę i śmietanę (ja tak lubię najbardziej), ale tyle żeby nie zabić smaku szczypiorku i odrobinkę octu. I gotowe. Uwielbiam[emoji7] [emoji7] A do tego młode ziemniaki polane tłuszczem przemieszanym ze śmietaną i koperkiem. Pycha i w sam raz na takie temperatury jak sa za oknem

Oska ale to taka ala mizeria ma byc czy bardziej zupa?

Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termin:)i na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
1495195750-aaaaaa.jpeg

Przesliczna ksiezniczka!! Gratuluje!!!

Dziewczyny ja źle zaczęłam dzień. Podczas aplikowania luteiny zobaczyłam 2 nitki krwi na aplikatorze i strasznie się wystarczyłam..napisałam już do lekarza , odpisał że to nic poważnego i ze to normalne jednak ja trzęse się z przerażenia :(wizyta dopiero w środę a dzisiaj mam gości jeszcze bo jutro komunia mojej chrzesniaczki ale goście śpią u nas
Małgoś, nie denerwuj się i obserwuj :) Jeśli bierzesz dupka, weź jednego nadprogramowego :)

Kurde od kilku dni drga mi powieka. Czy to niedobór magnezu? Mam magnez w tych swoich witaminach. Może za mało?
Magnez i ... potas odpowiada za drgania, dziewczyny pamięta któraś? Asiulek do nas rzadko zagląda a ona by wiedziała jako farmaceuta :)

reklama
Do góry