Ja właśnie posadziłam kwiatki na balkonie pelargonie mam i cos tam jeszcze i komarzyce kupiłam bo komary a nad ziołami się zastanawiam w tamtym roku mi wyrosły tak w prawdzie brałam te kwiatki co mi się podobały i rosną jak będę miała chwile to pstryknę focieDziewczyny - w tym roku wreszcie chciałabym upiekszyc balkon ziołami i kwiatami, średnio się na tym znam. Czy zioła można hodować na balkonie (pełne słońce na balkonie jest od ok 13:00)?? I jakie kwiaty sprawdza się najlepiej?
reklama
Tak mnie osobiście zawsze kłuje w lewym boku w okolicy jajników. dziś to wogóle jestem w stanie beznadziejnym boli mnie brzuch dołem jak na okres już wzięłam apap i nospe.Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić
Ankuś mnie dziś będzie farbowała fryzjerka powiedziała że mam specjalne farby ja w poprzednich dwóch ciążach nie farbowałam i nawet włosów nie ścinałam ( bo niby mówią że jak się obcina to dziecko będzie ale cos w to nie wierzę )
Moja babcia nam robiła w dzieciństwie. Kroisz szczypiorek i jeśli chcesz świeżego ogórka. Solisz i zostawiasz na chwilę, żeby puściło smak. Potem dodajesz naturalny jogurt, kefir co masz w lodówce. Ewentualnie zimną wodę i śmietanę (ja tak lubię najbardziej), ale tyle żeby nie zabić smaku szczypiorku i odrobinkę octu. I gotowe. Uwielbiam[emoji7] [emoji7] A do tego młode ziemniaki polane tłuszczem przemieszanym ze śmietaną i koperkiem. Pycha i w sam raz na takie temperatury jak sa za oknemOska chlodnik ze szczypiorku?:> co to?
U mnie dzis mlode ziemniaczki i fasolka szparagowa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam z wodą i śmietaną i wychodz zimna zupa do popijania.Oska ale to taka ala mizeria ma byc czy bardziej zupa?
KiKi88
Zaciekawiona BB
Przesliczna ksiezniczka!! Gratuluje!!!Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termini na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
M@gda
Moderatorka
Małgoś, nie denerwuj się i obserwuj Jeśli bierzesz dupka, weź jednego nadprogramowegoDziewczyny ja źle zaczęłam dzień. Podczas aplikowania luteiny zobaczyłam 2 nitki krwi na aplikatorze i strasznie się wystarczyłam..napisałam już do lekarza , odpisał że to nic poważnego i ze to normalne jednak ja trzęse się z przerażenia wizyta dopiero w środę a dzisiaj mam gości jeszcze bo jutro komunia mojej chrzesniaczki ale goście śpią u nas
M@gda
Moderatorka
Magnez i ... potas odpowiada za drgania, dziewczyny pamięta któraś? Asiulek do nas rzadko zagląda a ona by wiedziała jako farmaceutaKurde od kilku dni drga mi powieka. Czy to niedobór magnezu? Mam magnez w tych swoich witaminach. Może za mało?
reklama
M@gda
Moderatorka
Koperek mniam mniam. Kurczę ile ja już dzisiaj zeżarłam i jeszcze jak patrzę na takie zdjęcia to mi ślinka cieknie.A nie dzisiaj nie [emoji6] koperek fuuuuj [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom