reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dziewczyny tez obsrana za przeproszeniem od rana.Ciagle do kibla latam.Jeszcze ta glowa dalej mnie bolala to sie durna kawy napilam i jeszcze gorzej..ale glowa przeszla przynajmniej.Matko a ten czas sie tak wlecze dzisiaj.Pocieszam sie ze na 13 mam.. Digital Ty na 17 a Ankuś na 19 tak?

Iwilleatyou zdrowka dla Synka:*Myslisz ze to angina? Moze jelitowke zlapal jak wymiotowal?

Carlar ja mam tez dalej mdlosci wieczorami..masakra..o 20 chodze spac dzien w dzien by to przespac:/Mam juz dosc..

Angela jak nocka?Mam nadzieje ze Ci przeszly szybko!

Mowilam juz ze mam stresa?[emoji57]jeszcze Pappa dzis.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oska305, post: 15217241, member: 170459"]A na która masz? Będzie dobrze. Musi być i koniec[emoji8][/QUOTE]
Dopiero na godz 19. Fatalnie, bo cały dzień czekania.
@Ankuś @Millo ja mam jak Ankuś..po prostu cała rozdygotana jestem. Mój A.dziś pracuje z domu, żebym sama nie musiała siedzieć i się zamartwiać. Na szczęście oboje pracujemy w branży IT więc nie ma problemu z pracą zdalną.
Tak jak przwidywalam pół nocy nie spałam. Mam taki durny charakter..dużo się przejmuje rzeczami na które tak na prawdę nie mam za bardzo wplywu ;(

Wierzę jednak głęboko, że wszystkie 3 wrócimy dziś z dobrymi wieściami !!!
Mój Marek do pracy i chyba dobrze, bo nie rozumie mojego stresu, tylko się cieszy. Sama sobie zostanę, włączę seriale i poprasuje. Niestety stres nieunikniony, to ważne usg. Tak samo stresowałam sie przed serduszkowym.
Taki stres to chyba norma w każdej ciąży. Po każdym usg spokój na dzień lub dwa, a potem znowu czarne myśli. Chciałabym mieć magiczną szklaną kulę i zajrzeć w przyszłość żeby dowiedzieć się, że wszystko będzie w porządku. Żeby móc w spokoju cieszyć się z tej ciąży. Ech...

Trzymam kciuki za dzisiedzę wizyty. [emoji7]
Dziękujemy bardzo. To prawda, mówimy sobie "ooo już po tym usg to będę spokojna" haha na dwa dni to działa ;) a później znowu wyobraźnia daje nam popalić.
Badań prenatalnych ciąg dalszy:

@DigitalGirl @Ankuś @Millo - dziewczyny trzymam kciuki za te niesamowicie stresujące badania!!! dawajcie nam znać co i jak :)
Dziękujemy :) telefon naładuje ;)

DigitalGirl, Millo na którą godzinę macie wizyty?

Ja dziewczyny tez obsrana za przeproszeniem od rana.Ciagle do kibla latam.Jeszcze ta glowa dalej mnie bolala to sie durna kawy napilam i jeszcze gorzej..ale glowa przeszla przynajmniej.Matko a ten czas sie tak wlecze dzisiaj.Pocieszam sie ze na 13 mam.. Digital Ty na 17 a Ankuś na 19 tak?

Iwilleatyou zdrowka dla Synka:*Myslisz ze to angina? Moze jelitowke zlapal jak wymiotowal?

Carlar ja mam tez dalej mdlosci wieczorami..masakra..o 20 chodze spac dzien w dzien by to przespac:/Mam juz dosc..

Angela jak nocka?Mam nadzieje ze Ci przeszly szybko!

Mowilam juz ze mam stresa?[emoji57]jeszcze Pappa dzis.

On zawsze przy anginie wymiotuje i gardlo go boli :( no ale nie jestem w stanie narazie nic powiedziec. Czekam i raczej jeszcze poczekam chyba ze nas wezmie po za kolejnością

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Millo tak ja mam na 19 masakra. Miałam opcje na 11, ale mąż nie mógł. Żałuję, bo miałabym z głowy. Wiedziałam, że będę się stresować ale nie sądziłam, że aż tak. Mam wizję czarnych scenariuszy. Wyobrażam sobie jak leżę na tym łóżku z sercem na ramieniu, patrzę na lekarza i czekam na cokolwiek co powie. Pamiętam w pierwszej ciąży jak mi lekarz robił usg, nic nie mówił tylko kiwał głową. Koszmar. Millo w takim razie czekamy na wieści od Ciebie jako pierwszej :) może nastawiając się pozytywnie.. Jak będziecie świętowały dobre wieści? Ja pojadę na moje ulubione lody, na szczęście mają otwarte do godz 21.

Już zapisałyście 4 strony! Ale szalejecie od rana! [emoji6]

@doublemummy to dobrze, że jest trochę lepiej [emoji6]. Trzymam kciuki za całkowitą poprawę w ciągu dnia [emoji6]

@Millo no ja też mam wrażenie że za mało piję. Staram się wypić rano szklanę wody dodatkowo (bo normalnie to wypijam kubek herbaty [emoji6]) i przed snem dodatkową szklankę. Zabieram też do auta wodę i popijam trochę gdy stoję na światłach [emoji6]. I nie wiem czy to efekt placebo czy na prawdę to działa, ale gdy więcej piję to głowa w ogóle nie boli. A zdarzały mi się takie wieczory z ćmiącym bólem.

@eklerkaa ja mam mieszane uczucia co do poduszki [emoji6]. Spało mi się wygodnie, ale jakoś tak się "zaplątałam" w kołdrę, że nie mogłam przez sen się trochę rozkryć i się ugotowałam [emoji16]. Spokojny sen zakłóciły mi też śniące się głupoty. Dziś wieczorem kolejna próba lepszego spania [emoji16].

@iwilleatyou zdrowia dla synka! Mam nadzieję, że nic Cię nie dopadnie, ani od synka ani od obcych ludzi z przychodni.

@Agnes.M omdlenia? O matko. Brzmi to dość niebezpiecznie. Mam nadzieję, że uda się namierzyć przyczynę i dość szybko to zwalczyć.

@DigitalGirl @Ankuś @Millo spokojnych badań z najlepszymi wynikami [emoji16]. Po wizytach szybko nam się chwalicie pięknymi zdjęciami dzieciaczków [emoji7].

Miłego dnia! [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia90 myślę, że to przez stres i dużo zajęć. Poza tym, skoro zelżały mi mdłości, to przestałam tak pilnować żeby być cały czas najedzoną. Za tydzień mam wizytę to pogadam z moją lekarką o tym.
Tobie też miłego dnia!

Ankuś my idziemy do moich rodzicow na nalesniki mojego taty:))

Karolcia no picie na pewno na glowe wplywa tez ale jakos kurde nie umiem:/

reklama
Do góry