reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dziewczyny tez obsrana za przeproszeniem od rana.Ciagle do kibla latam.Jeszcze ta glowa dalej mnie bolala to sie durna kawy napilam i jeszcze gorzej..ale glowa przeszla przynajmniej.Matko a ten czas sie tak wlecze dzisiaj.Pocieszam sie ze na 13 mam.. Digital Ty na 17 a Ankuś na 19 tak?

Iwilleatyou zdrowka dla Synka:*Myslisz ze to angina? Moze jelitowke zlapal jak wymiotowal?

Carlar ja mam tez dalej mdlosci wieczorami..masakra..o 20 chodze spac dzien w dzien by to przespac:/Mam juz dosc..

Angela jak nocka?Mam nadzieje ze Ci przeszly szybko!

Mowilam juz ze mam stresa?[emoji57]jeszcze Pappa dzis.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oska305, post: 15217241, member: 170459"]A na która masz? Będzie dobrze. Musi być i koniec[emoji8][/QUOTE]
Dopiero na godz 19. Fatalnie, bo cały dzień czekania.
@Ankuś @Millo ja mam jak Ankuś..po prostu cała rozdygotana jestem. Mój A.dziś pracuje z domu, żebym sama nie musiała siedzieć i się zamartwiać. Na szczęście oboje pracujemy w branży IT więc nie ma problemu z pracą zdalną.
Tak jak przwidywalam pół nocy nie spałam. Mam taki durny charakter..dużo się przejmuje rzeczami na które tak na prawdę nie mam za bardzo wplywu ;(

Wierzę jednak głęboko, że wszystkie 3 wrócimy dziś z dobrymi wieściami !!!
Mój Marek do pracy i chyba dobrze, bo nie rozumie mojego stresu, tylko się cieszy. Sama sobie zostanę, włączę seriale i poprasuje. Niestety stres nieunikniony, to ważne usg. Tak samo stresowałam sie przed serduszkowym.
Taki stres to chyba norma w każdej ciąży. Po każdym usg spokój na dzień lub dwa, a potem znowu czarne myśli. Chciałabym mieć magiczną szklaną kulę i zajrzeć w przyszłość żeby dowiedzieć się, że wszystko będzie w porządku. Żeby móc w spokoju cieszyć się z tej ciąży. Ech...

Trzymam kciuki za dzisiedzę wizyty. [emoji7]
Dziękujemy bardzo. To prawda, mówimy sobie "ooo już po tym usg to będę spokojna" haha na dwa dni to działa ;) a później znowu wyobraźnia daje nam popalić.
Badań prenatalnych ciąg dalszy:

@DigitalGirl @Ankuś @Millo - dziewczyny trzymam kciuki za te niesamowicie stresujące badania!!! dawajcie nam znać co i jak :)
Dziękujemy :) telefon naładuje ;)

DigitalGirl, Millo na którą godzinę macie wizyty?

Ja dziewczyny tez obsrana za przeproszeniem od rana.Ciagle do kibla latam.Jeszcze ta glowa dalej mnie bolala to sie durna kawy napilam i jeszcze gorzej..ale glowa przeszla przynajmniej.Matko a ten czas sie tak wlecze dzisiaj.Pocieszam sie ze na 13 mam.. Digital Ty na 17 a Ankuś na 19 tak?

Iwilleatyou zdrowka dla Synka:*Myslisz ze to angina? Moze jelitowke zlapal jak wymiotowal?

Carlar ja mam tez dalej mdlosci wieczorami..masakra..o 20 chodze spac dzien w dzien by to przespac:/Mam juz dosc..

Angela jak nocka?Mam nadzieje ze Ci przeszly szybko!

Mowilam juz ze mam stresa?[emoji57]jeszcze Pappa dzis.

On zawsze przy anginie wymiotuje i gardlo go boli :( no ale nie jestem w stanie narazie nic powiedziec. Czekam i raczej jeszcze poczekam chyba ze nas wezmie po za kolejnością

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Millo tak ja mam na 19 masakra. Miałam opcje na 11, ale mąż nie mógł. Żałuję, bo miałabym z głowy. Wiedziałam, że będę się stresować ale nie sądziłam, że aż tak. Mam wizję czarnych scenariuszy. Wyobrażam sobie jak leżę na tym łóżku z sercem na ramieniu, patrzę na lekarza i czekam na cokolwiek co powie. Pamiętam w pierwszej ciąży jak mi lekarz robił usg, nic nie mówił tylko kiwał głową. Koszmar. Millo w takim razie czekamy na wieści od Ciebie jako pierwszej :) może nastawiając się pozytywnie.. Jak będziecie świętowały dobre wieści? Ja pojadę na moje ulubione lody, na szczęście mają otwarte do godz 21.

Już zapisałyście 4 strony! Ale szalejecie od rana! [emoji6]

@doublemummy to dobrze, że jest trochę lepiej [emoji6]. Trzymam kciuki za całkowitą poprawę w ciągu dnia [emoji6]

@Millo no ja też mam wrażenie że za mało piję. Staram się wypić rano szklanę wody dodatkowo (bo normalnie to wypijam kubek herbaty [emoji6]) i przed snem dodatkową szklankę. Zabieram też do auta wodę i popijam trochę gdy stoję na światłach [emoji6]. I nie wiem czy to efekt placebo czy na prawdę to działa, ale gdy więcej piję to głowa w ogóle nie boli. A zdarzały mi się takie wieczory z ćmiącym bólem.

@eklerkaa ja mam mieszane uczucia co do poduszki [emoji6]. Spało mi się wygodnie, ale jakoś tak się "zaplątałam" w kołdrę, że nie mogłam przez sen się trochę rozkryć i się ugotowałam [emoji16]. Spokojny sen zakłóciły mi też śniące się głupoty. Dziś wieczorem kolejna próba lepszego spania [emoji16].

@iwilleatyou zdrowia dla synka! Mam nadzieję, że nic Cię nie dopadnie, ani od synka ani od obcych ludzi z przychodni.

@Agnes.M omdlenia? O matko. Brzmi to dość niebezpiecznie. Mam nadzieję, że uda się namierzyć przyczynę i dość szybko to zwalczyć.

@DigitalGirl @Ankuś @Millo spokojnych badań z najlepszymi wynikami [emoji16]. Po wizytach szybko nam się chwalicie pięknymi zdjęciami dzieciaczków [emoji7].

Miłego dnia! [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolcia90 myślę, że to przez stres i dużo zajęć. Poza tym, skoro zelżały mi mdłości, to przestałam tak pilnować żeby być cały czas najedzoną. Za tydzień mam wizytę to pogadam z moją lekarką o tym.
Tobie też miłego dnia!

Ankuś my idziemy do moich rodzicow na nalesniki mojego taty:))

Karolcia no picie na pewno na glowe wplywa tez ale jakos kurde nie umiem:/

reklama
Do góry