reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hejo. U mnie noc w plecy no Franek ponad 39 stopni gorączki eh. Co mi zbilam to po chwili znowu wysoka. Zbieram sie za jakas godzinę z groszem do lekarza bo dzisiaj piątek i nie bede na weekend lekarzy szukac . Padnieta jestem. Trzymam kciuki dziewczynki za wizyty ;*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo. U mnie noc w plecy no Franek ponad 39 stopni gorączki eh. Co mi zbilam to po chwili znowu wysoka. Zbieram sie za jakas godzinę z groszem do lekarza bo dzisiaj piątek i nie bede na weekend lekarzy szukac . Padnieta jestem. Trzymam kciuki dziewczynki za wizyty ;*

U nas syn miał gorączkę ostatnio przez 2 dni wtorek, środa . Pomógł nurofen i syrop przeciw wirusowy na górne drogi oddechowe na 3 dzień już nic mu nie było, mówił że go gardło bolalo ale ze juz nie. Powodzenia i zdrówka.

......:::::::::10tydz i 3dni::::::::.........

Ja na prenatalne jadę do Katowic na Żelazną GYNCENTRUM tam lekarz mnie odesłał nawet sprawdzałam u nich cennik z ciekawości i prenatalne tam kosztują 150 ja na szczęście mam skierowanie i na NFZ będę miała robione bo bym inaczej zbankrutowała

Aaa nie 200zl prenatalne i 150zl test PAPPA ja się tam wybieram 8.06. i w cenniku tak widziałam....

To fajna cena , u mnie komplet 520 ...

Mi dzisiaj znowu nie dobrze, a zakupy mam w planie. Trzeba dziecku krótkie spodenki kupić :-)
No to widzę, że podobne zakupy w planach mamy [emoji4]
Muszę małej kupić krótkie spodenki i sandałki bo już chyba zostanie tak ciepło :)
U mnie już zaczyna się etap bezsenności. W poprzedniej ciąży tak samo było. Pamiętam, że nie mogłam spać i piekłem ciasta, babeczki itp i mój mąż wstawal rano i zawsze miał jeszcze ciepłe ciasto do pracy [emoji16][emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Witajcie ponownie po jakiejś przerwie. Miałam ciężki tydzień - dużo spraw do załatwienia, a do tego parę razy zdarzyło mi się omdlewać. Boję się sama wychodzić z domu... Za to nudności się zmniejszyły. Starałam się czytać forum na bieżąco. Witam wszystkie nowe mamy i gratuluję udanych wizyt. A tym, które mają jakieś dolegliwości, stres czy są w szpitalu życzę polepszenia i dobrych wiadomości, które są często najlepszym lekarstwem dla nas ;-) ;)

Aaaale ja się stresuje dzisiejszą wizyta. W nocy jakieś koszmary, a rano biegunka. Chyba prześpie cały dzień, albo wezmę się za prasowanie, bo mam niezłą sterte. Co by szybciej czas poleciał. Mój mąż się cieszy na to badanie i nie może się doczekać, zero ma stresu, dziwny jest.

Daj później znać co i jak[emoji4]

@Ankuś @Millo ja mam jak Ankuś..po prostu cała rozdygotana jestem. Mój A.dziś pracuje z domu, żebym sama nie musiała siedzieć i się zamartwiać. Na szczęście oboje pracujemy w branży IT więc nie ma problemu z pracą zdalną.
Tak jak przwidywalam pół nocy nie spałam. Mam taki durny charakter..dużo się przejmuje rzeczami na które tak na prawdę nie mam za bardzo wplywu ;(

Wierzę jednak głęboko, że wszystkie 3 wrócimy dziś z dobrymi wieściami !!!

reklama
Aaaale ja się stresuje dzisiejszą wizyta. W nocy jakieś koszmary, a rano biegunka. Chyba prześpie cały dzień, albo wezmę się za prasowanie, bo mam niezłą sterte. Co by szybciej czas poleciał. Mój mąż się cieszy na to badanie i nie może się doczekać, zero ma stresu, dziwny jest.
A na która masz? Będzie dobrze. Musi być i koniec[emoji8]

Do góry