reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam was moje kochane!
Ja juz niestety znowu w Angli W Polsce bylo cudownie piekna pogoda, rodzina no i zobaczylam mojego babelka ❤️ 11tydzien 4.25cm Niestety nie mam jak zdjecia wyslac bo plik za duzy Pozdrawiam was i doczytuje co naskrobalyscie przez ostatni tydzien

reklama
Digital,Rossiczka kochane jestescie:* super pokoj bedzie za pewne a synus swietny:))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wciąż nie mogę wyjść z szoku jak w ciąży smaki się zmieniają.
Wczoraj wylądowaliśmy w Macu, oczywiście ja i mój Włoch wolelismy pizzę, ale mąż nie za bardzo. Więc padło na Mc. Z mojego zestawu jedyne co "zjadłam" to woda. Frytki i wrap po kesie oddalam T.
Ale dzięki temu moje postanowienie z poniedziałku, nadal jest nie złamane ;-)

Za to teraz wciągam paluszki słone, tak mi dobrze po nich, nawet mdłości.Mi.minęły. Ja paluszków nigdy nie lubiłam, te wrzucił wczoraj do koszyka Tobiasz.... :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak myslalam angina i antybiotyk. No coz. Poleze dzisiaj razem z frankiem w łóżku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero się zwlekłam z łóżka. Ta noc była okropna.Dzisiaj też się słabo czuję.Myślałam ,że już te mdłości i wymioty minęły a tu masz...
@iwilleatyou Zdrowia dla synka.
Dla wszystkich wizytujących samych dobrych wieści i cudnych widoków :)
No masakra. Też właśnie myślałam że już będzie tylko lepiej, a.jest wręcz przeciwnie chyba tak jak dziś to się w tej ciąży jeszcze nie czułam. Co zjem to ble, tragedia. Jade zaraz po młodego do przedszkola, odstawiam go do babci i jade na rzesy bo już i tak nie uzupełniałam 4 tyg. Gdyby nie te niedzielne chrzciny to chyba bym sobie darowała tak mnie mdli i te wymioty. Mam nadzieję że tam wytrzymam :/

1495188388-aaaaaa.jpeg

1495188405-aaaaaa.jpeg

Takie widoki... [emoji28] Na szczęście jako ciężarna mogę dzisiaj stać z boku i patrzeć ;)

reklama
1495188388-aaaaaa.jpeg

1495188405-aaaaaa.jpeg

Takie widoki... [emoji28] Na szczęście jako ciężarna mogę dzisiaj stać z boku i patrzeć ;)
Troche Ci zazdroszcze tej weterynarii. Moza poza tym jednym aspektem z krowimi zadkami[emoji12] Kocham zwierzaki. Chyba nawet bardziej niż ludzi.
A ja wróciłam z ogrodu. Posiałam sałatę i posadziłam bez. Jest tak strasznie sucho. Fajnie, że słoneczko grzeje, ale przydałby się deszcz.

Do góry