reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam was moje kochane!
Ja juz niestety znowu w Angli W Polsce bylo cudownie piekna pogoda, rodzina no i zobaczylam mojego babelka ❤️ 11tydzien 4.25cm Niestety nie mam jak zdjecia wyslac bo plik za duzy Pozdrawiam was i doczytuje co naskrobalyscie przez ostatni tydzien

reklama
Digital,Rossiczka kochane jestescie:* super pokoj bedzie za pewne a synus swietny:))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wciąż nie mogę wyjść z szoku jak w ciąży smaki się zmieniają.
Wczoraj wylądowaliśmy w Macu, oczywiście ja i mój Włoch wolelismy pizzę, ale mąż nie za bardzo. Więc padło na Mc. Z mojego zestawu jedyne co "zjadłam" to woda. Frytki i wrap po kesie oddalam T.
Ale dzięki temu moje postanowienie z poniedziałku, nadal jest nie złamane ;-)

Za to teraz wciągam paluszki słone, tak mi dobrze po nich, nawet mdłości.Mi.minęły. Ja paluszków nigdy nie lubiłam, te wrzucił wczoraj do koszyka Tobiasz.... :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak myslalam angina i antybiotyk. No coz. Poleze dzisiaj razem z frankiem w łóżku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero się zwlekłam z łóżka. Ta noc była okropna.Dzisiaj też się słabo czuję.Myślałam ,że już te mdłości i wymioty minęły a tu masz...
@iwilleatyou Zdrowia dla synka.
Dla wszystkich wizytujących samych dobrych wieści i cudnych widoków :)
No masakra. Też właśnie myślałam że już będzie tylko lepiej, a.jest wręcz przeciwnie chyba tak jak dziś to się w tej ciąży jeszcze nie czułam. Co zjem to ble, tragedia. Jade zaraz po młodego do przedszkola, odstawiam go do babci i jade na rzesy bo już i tak nie uzupełniałam 4 tyg. Gdyby nie te niedzielne chrzciny to chyba bym sobie darowała tak mnie mdli i te wymioty. Mam nadzieję że tam wytrzymam :/

1495188388-aaaaaa.jpeg

1495188405-aaaaaa.jpeg

Takie widoki... [emoji28] Na szczęście jako ciężarna mogę dzisiaj stać z boku i patrzeć ;)

reklama
1495188388-aaaaaa.jpeg

1495188405-aaaaaa.jpeg

Takie widoki... [emoji28] Na szczęście jako ciężarna mogę dzisiaj stać z boku i patrzeć ;)
Troche Ci zazdroszcze tej weterynarii. Moza poza tym jednym aspektem z krowimi zadkami[emoji12] Kocham zwierzaki. Chyba nawet bardziej niż ludzi.
A ja wróciłam z ogrodu. Posiałam sałatę i posadziłam bez. Jest tak strasznie sucho. Fajnie, że słoneczko grzeje, ale przydałby się deszcz.

Do góry