reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

To u mnie D/E gdzie jestem szczupłą osoba, więc dla mnie to zmora. Nie lubię swoich piersi. Do tego pewnie zrobią się zwisy większe jak są. No ale trudno.
Nie koniecznie :-) ja mam większa miseczkę, gruba też nie jestem. A zwisow nie mam. Warto w ciąży ćwiczyć klatkę piersiową ;-)

reklama
Nie koniecznie :-) ja mam większa miseczkę, gruba też nie jestem. A zwisow nie mam. Warto w ciąży ćwiczyć klatkę piersiową ;-)
Jeszcze, żeby mi sie chciało ;)
Właśnie mąż przywiózł mi rzeczy z biedry. Leginsy są ok, nie prześwitują. Bluzeczka trochę za duża, spodnie dresowe bardzo fajne, bo z gumką na brzuch, ale zdecydowanie za duże. Zostawiam je sobie, będę miała po domu, albo na działkę. A jak brzuch urośnie, to może nie będą wydawały się takie duże ;)

Hej dziewczyny ;) Mogę dołączyć ? :)
W następnym tygodniu będę robiła sobie badanie prenatalne - Harmony. Któraś z was może robiła ? Warto? A jeśli robiłyście to gdzie :)
Witaj.
Jasne ze mozesz, im wiecej nas tym nam przyjemniej :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki :)
podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale brak było odwagi do naskrobania paru słów. A może to jeszcze szok po wiadomości o tym iż zostanę mamusią? :) W każdym razie jestem i witam Was bardzo serdecznie :)
Staraliśmy się z mężem o dzidzie już długi czas, niestety nie było to wszystko dla nas łatwe. Ale w końcu się udało.
Czekamy na nasze dwa maluszki, które mają pojawić się na świecie 24.12.2017 r. choć z racji iż jest to ciąża bliźniacza nie przywiązuję się do tej daty ;)
Witaj.

Nie gryziemy! Chyba calkiem fajne z nas babeczki. Fajnie ze sie odzywasz do nas :).

Kurde dziewczyny fakt jest taki że to nie wina lekarza że wiem.
Gmeral mi po brzuchu dłużej niż zwykle więc zapytałam co robi, a on ze coś sprawdza tylko..... I wiecie.... Jak on może coś sprawdzać i mi nie powiedzieć..... Wiec sama drazylam temat co sprawdza i kiedy genetyczne.....i wiecie powiedział mi.... .
Taki zmieszany był i tłumaczył że to może być zarys owodni i żebym przyszła za tydzień..... Ot tyle.
A ja leżę i ciągle o tym myślę....
Jak byłam w niedzielę w szpitalu lekarz który robił badanie też się zawiesił na usg....
Przeraża mnie to. .
Przepraszam że tak dretwo ale nie stać mnie na dobry humor.

Buziaki dla Was. Dziękuję za ciepłe słowa.
No, czasami tak jest, ze nie mozna byc za ciekawskim. Ale juz sie mleko rozlalo i bedziesz myslec. Rozumiem.

Glowa do gory i oby do prenatalnych.

Cześć dziewczynki :)
podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale brak było odwagi do naskrobania paru słów. A może to jeszcze szok po wiadomości o tym iż zostanę mamusią? :) W każdym razie jestem i witam Was bardzo serdecznie :)
Staraliśmy się z mężem o dzidzie już długi czas, niestety nie było to wszystko dla nas łatwe. Ale w końcu się udało.
Czekamy na nasze dwa maluszki, które mają pojawić się na świecie 24.12.2017 r. choć z racji iż jest to ciąża bliźniacza nie przywiązuję się do tej daty ;)
Super następne bliźnięta [emoji7] [emoji7] [emoji7] jestem jeszcze ja, Magda i Tusiaczek. Będzie wesoło. Witaj i gratulacje[emoji7] [emoji8]

Dziewczęta! Spałam do tej pory. Poducha dla ciężarnych przetestowana i oceniam na 6. No kurde po wielu:D próbach udało mi sie ogarnąć te wszystkie pozycje no i położyłam sie w efekcie w tej najnormalniejszej kiedy ma sie poduchę miedzy nogami i ... Zasnęłam. Jeju jak mi było wygodnie. Na serio mega sprawa. Kładźcie się spać już, serio! :happy2:
Ja tez niedawno spalam.

Maz wyslal mnie do rodzicow, zebym sama w domu nie zamulala, wiec przyjechalam wczoraj. Tata moj sie grzeje na balkonie wiec jak odwiedzilam babcie, to okazalo sie ze mama wyciagnela z piwnicy lezak, zebym z ojcem na balkonie posiedziala. No... i siedzialam z 5 czy 10 minut ale spalam.ze 2 godziny :d teraz balkon zmienilam bo tam juz calkiem cien i zimno mi się zrobilo.

reklama
Kupiłam poduszkę w biedrze w gwiazdki szarą <3 jest piękna ;) ale się cieszę! Dwie ciążę planowałam kupić i jakoś zawszenie po drodze mi było ;) a teraz ja mam ;))!! Legginsow nie było nigdzie a byłam w biedrze o 10

......:::::::::10tydz i 2dni::::::::.........
To chyba wszystkie bedziemy miec w gwiazdki :)

Do góry