reklama
gie_er
Fanka BB :)
My się poznaliśmy nad morzem [emoji4] ja pojechałam na zieloną szkołę w wieku 15 lat, a on do pracy jako kelner miał wtedy 22. Później nam się kontakt urwał, a w 2009 też przez fotkę się znaleźliśmy i w 2010 we wrześniu przeprowadził się do Bielska z okolic Gniezna, a w lipcu 2011 wzięliśmy ślub [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Co myślę o majonezie w ciąży? Jakby majonez zaszedł w ciążę to byłabym szczęśliwa - więcej majonezuJa z moim mężem też na fotce się poznaliśmy
Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiaj czekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.
Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?
Też uwielbiam majonez, ale smakuje mi tylko kielecki. Nawet 2 dni temu miałyśmy dyskusje o tym który majonez najlepszy na forum o ivf
A tak serio - nie daj się zwariować. Dopóki nie masz przeciwwskazań i nie przesadzasz, wydaje mi się ok.
M@gda
Moderatorka
Ależ ten mąż cię kocha
Trzecia tez juz trochę meczylam. Ale doczytałam do koncaPierwsza część super, druga nawet też, trzecia to już dla mnie przesada byłam. W połowie odłożyłam, co rzadko mi się zdarza :-)
Chociaż rozumiem, że może się podobac
Właśnie przesadzamCo myślę o majonezie w ciąży? Jakby majonez zaszedł w ciążę to byłabym szczęśliwa - więcej majonezu
Też uwielbiam majonez, ale smakuje mi tylko kielecki. Nawet 2 dni temu miałyśmy dyskusje o tym który majonez najlepszy na forum o ivf
A tak serio - nie daj się zwariować. Dopóki nie masz przeciwwskazań i nie przesadzasz, wydaje mi się ok.
M@gda
Moderatorka
To zostaw majo na jajku a kanapke posmaruj maslemWłaśnie przesadzam
Ja kiedyś potrafiłam majonez łyżeczką wyjadać ze słoiczka. Teraz by to nie przeszło. Myślę, że ta az nie robisz
gie_er
Gdyby nie to że mam po nim mega zgagę, to pewnie kochalabym go tak jak przed ciążą [emoji23]Ja z moim mężem też na fotce się poznaliśmy
Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiaj czekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.
Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?
reklama
Millo
Oj tak kielecki majonez to jest tomysle ze z nim tak samo jak z lodami a mimo to jadlam na potege przez 2 tyg
Ja dzis lece po truskawki na targ i zrobie sobie koktajl jak wczoraj z maslanka mniam mniam)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis lece po truskawki na targ i zrobie sobie koktajl jak wczoraj z maslanka mniam mniam)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom