reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

_20170517_094111.JPG

Takie śniadanko dostałam do łóżka po przebudzeniu :)

Załączniki

• _20170517_094111.JPG
    _20170517_094111.JPG
    738 KB · Wyświetleń: 103
reklama
My się poznaliśmy nad morzem [emoji4] ja pojechałam na zieloną szkołę w wieku 15 lat, a on do pracy jako kelner miał wtedy 22. Później nam się kontakt urwał, a w 2009 też przez fotkę się znaleźliśmy i w 2010 we wrześniu przeprowadził się do Bielska z okolic Gniezna, a w lipcu 2011 wzięliśmy ślub [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z moim mężem też na fotce się poznaliśmy :)

Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane :)

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiaj :) czekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.

Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?
Co myślę o majonezie w ciąży? Jakby majonez zaszedł w ciążę to byłabym szczęśliwa - więcej majonezu :D:D

Też uwielbiam majonez, ale smakuje mi tylko kielecki. Nawet 2 dni temu miałyśmy dyskusje o tym który majonez najlepszy na forum o ivf :D:D

A tak serio - nie daj się zwariować. Dopóki nie masz przeciwwskazań i nie przesadzasz, wydaje mi się ok.

Co myślę o majonezie w ciąży? Jakby majonez zaszedł w ciążę to byłabym szczęśliwa - więcej majonezu :D:D

Też uwielbiam majonez, ale smakuje mi tylko kielecki. Nawet 2 dni temu miałyśmy dyskusje o tym który majonez najlepszy na forum o ivf :D:D

A tak serio - nie daj się zwariować. Dopóki nie masz przeciwwskazań i nie przesadzasz, wydaje mi się ok.
Właśnie przesadzam ;)

Ja z moim mężem też na fotce się poznaliśmy :)

Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane :)

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiaj :) czekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.

Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?
Gdyby nie to że mam po nim mega zgagę, to pewnie kochalabym go tak jak przed ciążą [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie majonez może nie istnieć :-)
Ale sądzę, że skoro lubisz wyniki masz ok, to śmiało.możesz jeść

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj tak kielecki majonez to jest to:)mysle ze z nim tak samo jak z lodami a mimo to jadlam na potege przez 2 tyg:)

Ja dzis lece po truskawki na targ i zrobie sobie koktajl jak wczoraj z maslanka mniam mniam:))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry