reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
O kurdeee jak ten arbuz pięknie pachnie, siedzę i go wacham... hahaha :D ale to jedyny zapach od tygodni, który budzi we mnie tak pozytywne emocje. Odkąd jestem w ciąży wszystko albo mega śmierdzi, albo poprostu ma nieprzyjemny zapach. Ajjj chyba się nim wysmaruje jajajaja :D

Ja wczoraj paczkę chipsów zjadłam na raz a potem miałam wyrzuty sumienia,ale tłumaczyłam sobie,ze moje dziecko tego chciało ;) ;) Arbuza też mogę cały czas jeść.Siadam z łyżką i pałaszuje ;)A dzisiaj zachciało mi się zupy szczawiowej i właśnie gotuje ;)
@kodap Super ;)Niech rośnie maleństwo ;)

A mnie ciagle chce sie jeść. Mdłości za mna to byl koszmar wszystkie zapachy mnie powalaly z nóg dreszcze i zimno na widok i mysl o jedzeniu. Stres po wizycie minął ciąża pojedyncza serduszko bije zlecone badania i rosniemy dalej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujace [emoji110][emoji110]
Ja właśnie wróciłam z badań. Ledwo wysiedzialam tam te 2godziny. Po glukozie tak mi niedobrze było.
Zaraz sobie jakieś śniadanie zrobię bo jeszcze nic nie jadłam i chyba się położę. A powinnam coś w domu ogarnąć. Dobrze, że obiad chociaż mam z głowy bo mama dziś przychodzi i ma zrobić [emoji39][emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.

Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.
Znam już wyniki. Na szczęście są Dobre. Cukrzycy ciążowej brak. A tego się najbardziej bałam. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj. Ja swoja pierwsza wizyte I zalozenie karty ciazy mam w piatek 19 maja. Niestety usg jeszcze nie zrobia, bo wizyta odbedzie sie z polozna w szpitalu. Na usg musze poczekac do 25 maja. Wpisalabym sie do kalendarza ale nie udaje mi sie cos:( Prenatalne wyznaczyli mi na 7 czerwca

Do góry