reklama
CarlaR
Fanka BB :)
O kurdeee jak ten arbuz pięknie pachnie, siedzę i go wacham... hahaha ale to jedyny zapach od tygodni, który budzi we mnie tak pozytywne emocje. Odkąd jestem w ciąży wszystko albo mega śmierdzi, albo poprostu ma nieprzyjemny zapach. Ajjj chyba się nim wysmaruje jajajaja
Angella210
Fanka BB :)
A mnie ciagle chce sie jeść. Mdłości za mna to byl koszmar wszystkie zapachy mnie powalaly z nóg dreszcze i zimno na widok i mysl o jedzeniu. Stres po wizycie minął ciąża pojedyncza serduszko bije zlecone badania i rosniemy dalej.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.Hej dziewczyny. [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujace [emoji110][emoji110]
Ja właśnie wróciłam z badań. Ledwo wysiedzialam tam te 2godziny. Po glukozie tak mi niedobrze było.
Zaraz sobie jakieś śniadanie zrobię bo jeszcze nic nie jadłam i chyba się położę. A powinnam coś w domu ogarnąć. Dobrze, że obiad chociaż mam z głowy bo mama dziś przychodzi i ma zrobić [emoji39][emoji4]
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Znam już wyniki. Na szczęście są Dobre. Cukrzycy ciążowej brak. A tego się najbardziej bałam. [emoji4]Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.
Rossiczka
Moderatorka
Super wieści, A wyniki błyskawicznie. Ja zawsze muszę czekać do 20-21 [emoji17] co jest męcząceZnam już wyniki. Na szczęście są Dobre. Cukrzycy ciążowej brak. A tego się najbardziej bałam. [emoji4]
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Wynik znam tylko dlatego, że siostra pracuje w przychodni i sprawdziła. Tak normalnie też musiała bym czekać do wieczora [emoji5]Super wieści, A wyniki błyskawicznie. Ja zawsze muszę czekać do 20-21 [emoji17] co jest męczące
reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj. Ja swoja pierwsza wizyte I zalozenie karty ciazy mam w piatek 19 maja. Niestety usg jeszcze nie zrobia, bo wizyta odbedzie sie z polozna w szpitalu. Na usg musze poczekac do 25 maja. Wpisalabym sie do kalendarza ale nie udaje mi sie cos Prenatalne wyznaczyli mi na 7 czerwca