pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ja mojego też poznałam przez internet na portalu randkowym Ja mieszkałam w Bielsku a Mój S w Holandii i przyjechał do mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wita,Stres ogromny..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a który to tydzien?Pierwsza wizyta dlatego tak reaguje. Od kilku dni lepiej sie czuje mdlosci minely zaczelam cos w końcu po malu jeść teraz senność dopada non stop bym spała.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza część super, druga nawet też, trzecia to już dla mnie przesada byłam. W połowie odłożyłam, co rzadko mi się zdarza :-)A z książek polecam trylogię "jeździec miedziany"
Ja z moim mężem też na fotce się poznaliśmyHe he ja swojego też kojarzycie taki portal jak fotka.pl he he to właśnie tam pond 10lat temu się poznaliśmy