reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Pierwsza wizyta dlatego tak reaguje. Od kilku dni lepiej sie czuje mdlosci minely zaczelam cos w końcu po malu jeść teraz senność dopada non stop bym spała.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę na 17.30 Plus zapewne opóźnienie z 15 minut....
Też się stresuje A jeszcze tyle czekania.
W dodatku mąż się odezwał że nie wie czy się wyrobi z roboty wrócić. Więc opcja wizyty z dwulatkiem przede mną

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

He he ja swojego też kojarzycie taki portal jak fotka.pl he he to właśnie tam pond 10lat temu się poznaliśmy ;)
Ja z moim mężem też na fotce się poznaliśmy :)

Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane :)

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiaj :) czekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.

Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?

reklama
Dziękuję Wam za tytuły książek, na pewno skorzystam z tych tytułów, bo nie mam pomysłu co czytać. Ostatnio w bibliotece stoję jak pierdoła i nie umiem nic wybrać.

Do góry