daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Baskieksu bardz mi przykro, strasznie Ci współczuję i trzymam kciuki żebyś szybciutko wróciła z radosnymi wieściami!
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!!!! Cudnownych widoków i samych dobrych wieści!
Ja od 8 w pracy, przy kawce musiałam wszystko nadrobić, bo jakoś wieczorem nie mam siły wejść na forum, ale w robocie znajdę 30 minut, zwłaszcza, że dzisiaj ostatni dzień! JUPIIII! Ale sobie odpocznę! Mój syn, już śmiga sam do szkoły na hulajnodze, dzisiaj mnie ubłagał żeby tez sam wracał i chyba mu pozwolimy, strasznie chce być samodzielny, cały czas powtarza ze jest już duży i musze mu zaufać, jak jechał pierwszy raz do szkoły sam, to go żagnałam jakby wyjeżdżał na rok . Jutro w końcu wolne więc od rana jadę po sklepach, bo w niedzielę komunia a matka jeszcze nic nie ma kupione, ani sukienki,ani butów, więc jutro będę polowac ;-)
Pogoda cudna, już nie mogę się doczekac godz. 16-stej i adios! ;-)
Miłego dnia!
uuu zazdroszczę! Uwielbiam czytać, jestem zapisana do biblioteki, czasmi tez coś kupię, ale nie mam gdzie trzymac w mieszkaniuDziękuję :-) spróbuję. Lubię takie rozczulacze.
Moja siostra prowadzi empik więc trochę a żeby nie powiedzieć ogrom książek jest pod ręką :-)
No coś Ty nie masz za co przepraszać.... jesteś silną kobietą i po tym wszystkim co przeżyłaś los obdarował Cię ciążą- teraz już będzie dobrze ;-)Przepraszam, pewnie nie są Wam potrzebne takie smutki. Teraz mnie coś wzięło. No nic, limit złego wyczerpany. Wierzę, że już nic złego nas na forum nie spotka. A dziewczyną które zaznały złego, życze aby szybko wróciły na inny miesiąc oczekujących Mam na dziecko. Bardzo mi przykro.
My poznaliśmy się w Pile na szkole - on z Krakowa, ja z woj. lubuskiego, jak przyjeżdżałam do szkoły miałam chłopaka 5 lat! Jak zobaczyłam mojego później przyszłego męża wiedziałam, że będziemy razem! po miesiącu byliśmy parą, w czerwcu skończyliśmy szkołę, w sierpniu przeprowadzka, oświadczyny, w lutym ślub ;-) błyskawicznie... już 10 lat razem (teraz w lutym będzie rocznica) i cały czas nam dobrze ze sobą... tak myślęMy na boisku do koszykówki [emoji16] [emoji1] a później smsy do 4 nad ranem
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!!!! Cudnownych widoków i samych dobrych wieści!
Ja od 8 w pracy, przy kawce musiałam wszystko nadrobić, bo jakoś wieczorem nie mam siły wejść na forum, ale w robocie znajdę 30 minut, zwłaszcza, że dzisiaj ostatni dzień! JUPIIII! Ale sobie odpocznę! Mój syn, już śmiga sam do szkoły na hulajnodze, dzisiaj mnie ubłagał żeby tez sam wracał i chyba mu pozwolimy, strasznie chce być samodzielny, cały czas powtarza ze jest już duży i musze mu zaufać, jak jechał pierwszy raz do szkoły sam, to go żagnałam jakby wyjeżdżał na rok . Jutro w końcu wolne więc od rana jadę po sklepach, bo w niedzielę komunia a matka jeszcze nic nie ma kupione, ani sukienki,ani butów, więc jutro będę polowac ;-)
Pogoda cudna, już nie mogę się doczekac godz. 16-stej i adios! ;-)
Miłego dnia!