iwilleatyou
Fanka BB :)
Aaa i u mnie dzis tadadadam 30 stopni. Usmaze dupeczke na słońcu [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej ale szał z temperatura!!!Aaa i u mnie dzis tadadadam 30 stopni. Usmaze dupeczke na słońcu [emoji14]
To termin mamy dokładnie ten sam. Pozdrawiamwitam,
Jestem w pierwszej ciąży, termin mam wyznaczony na 15 grudnia. Nie ukrywam, że mam już mały stresik
Tak... ja przedwczoraj poszl spać o 22 a wstałam o 13... masakra. Tez sie mało ruszam bo zaczęłam wymiotowac. Wczoraj ruszyłam sie po dzieci do przedszkola, wyrzygalam pod blokiem i musialam wrócić umyć zeby. To nie fair ze niektórym juz sie kończą te dolegliwości a mi dopiero zaczynają. Ród to 11 tydzień!Czy wy tez niekiedy czujecie taki spadek sił? Wychodząc dzisiaj ze szkoly mowilam sobie ze pojde na spacer nad rzeke a wrocilam do domu i przespalam kilka godzin masakra za malo sie ruszam
Cierpliwości. Mi tak wszystko uciekalo przez pracę. Ale córka tez sie cieszyła mogąc ze mną obejrzeć film który kręcił tata na przedstawieniach. Kupcie do tego popcorn i celebrujcie to wspólne oglądanieHej dziewczyny!
@dor_ka niezmiernie mi przykro trzymaj się dzielnie :-*
Wizytujacym powodzenia i cudownych widoków :-)!
Leżenie jest straszne, tyle wam powiem... Przykro mi że zaniedbuje przez to maksa Wczoraj przyniósł z przedszkola informacje o imprezie z okazji dnia mamy taty.... Jak mnie lekarz przyblokuje to mi chyba serce peknie
Dzisiaj też młody będzie na warsztatach lekkoatletycznych... Tak bardzo chciałam z nim być bo wiem że kocha biegać i czekał na te zajęcia od miesiąca... :-( a tu klops.....
Poza tym, że wszystko mi ucieka.... Imprezy rodzinne, spacery z psem, spędzanie czasu z maksem...to chyba ok. Dużo jem mało się ruszam....rosne. A to dopiero początek.
Piękny mały czlowiekZobacz załącznik 806703 Oto moje maleństwo. Ma 3cm . Widziałam i słyszałam serduszko. Widziałam jak się rusza,aż się poplakalam. Tyle obaw i stresu niepotrzebnie. Z om 10t1d z usg 10t0d. Jestem taka szczesliwa.