reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny , które dzisiaj mają wizytę trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :-)

Proszę za mnie też trzymać kciuki ;-)

Trochę się, stresuje, mam jednak nadzieję ogromną że wszystko będzie ok.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewno, że trzymam !!! Powodzenia!!!!!!

Basieksu:(tak mi przykro.. oby doszlo do samoistego poronienia i bys zaszla w ciaze tak szybciutko jak mnie sie udalo!Duzo sily,zdrowka i trzymaj się!Wroc do nas z dobrymi wiesciami!!!

Ankuś bardzo wspolczuje smierci Mamy:(Jestes silna osoba jak nikt:** teraz juz bedzie wszystko dobrze w Twoim zyciu!!

My sie z mezem poznalismy w szkole:)Chodzilismy do 1 klasy.Najpierw bylam z jego przyjacielem haha :p a pozniej siedzialam juz z Nim w lawce w ostatniej klasie:)

My mamy Leosia[emoji7]

Kciukaski za wizyty dzisiaj:*I prenatalne:*Kochana bedzie dobrze!Przynies piekne zdjecie nam tu pokazac:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , które dzisiaj mają wizytę trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :-)

Proszę za mnie też trzymać kciuki ;-)

Trochę się, stresuje, mam jednak nadzieję ogromną że wszystko będzie ok.

Kciuki i wszystko co się da mocno zaciśnięte [emoji7]

@Millo Leosia czyli Leona ? Bo moi znajomi mają Leonarda, też zdrabniaja na Leoś

U nas imion wybranych nie ma. Pewnie znowu dzień przed porodem coś ustalimy ;-)

Hej dziewczyny :-)

Powodzenia!
Ja wchodzę o 14.30 mam nadzieję że bedzie ok.
Dzisiaj skończyliśmy 11tc wg usg.
@iwilleatyou odpoczywaj kochana ciesz się dniem :-*

Ładne te imiona macie!!
Jak wybierałam imie dla Maksa to miałam na liście jeszcze Leona i Tobiasza

U nas postanowione, że jak córeczka będzie Kalina, a z synkiem teraz już nie wiem, mój emek myśli

reklama
Boze zapomnialam ze moje dziecko idzie dzisiaj na caly dzien do parku wodnego :D wlasnie biegalam na szybko do sklepu mu kupic szorty i koszulke do plywania :D wyrodna matka hehe ale ogarnęłam i Franek szczesliwy :d czas wolny do 16 bo tak jakos dopiero wracaja uff

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry