Jak wspaniale, że prenatalne tak super wychodzą. Wszystko bym oddała żeby i u nas tak było.Ja już po prenatalnych Wszystko jest dobrze Dzidziuś ma 5 cm . Lekarz obstawia na 80 % dziewczynkę
Słodkie Maleństwo [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wspaniale, że prenatalne tak super wychodzą. Wszystko bym oddała żeby i u nas tak było.Ja już po prenatalnych Wszystko jest dobrze Dzidziuś ma 5 cm . Lekarz obstawia na 80 % dziewczynkę
Będzie dobrze. Leż i odpoczywaj [emoji8]Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Mdłości powoli przechodzą. Więc już trochę lepiej. [emoji4]Kochana co tam u Was ?????
o ladnie, dosc szybko krzywa albo mi sie tak wydaje dawno w ciazy nie bylam.Mdłości powoli przechodzą. Więc już trochę lepiej. [emoji4]
Zapisałam się dzisiaj na PAPPA na 8.06
Nudzę się trochę bo jestem już na l4 od początku maja. Ale jutro jadę na zakupy to jakaś książkę sobie może kupię bo zwariuje w domu [emoji3]
Jutro rano jadę w końcu zrobić badania. Glukoze muszę dziś kupić bo krzywa cukrowa będę robić.... bleee...
Tak wcześnie mam krzywa że względu że w poprzedniej ciąży miałam wysoki cukier. Cukrzycy ciążowej nie było ale nie wiele brakowało.o ladnie, dosc szybko krzywa albo mi sie tak wydaje dawno w ciazy nie bylam.
Tez szukam jakis ksiazek.....w ilosci duzej .
Swietnie, ze mozesz sobie gdzies wyjsc .
A dlaczego na l4 jestes?
Hej Mamuśki
Ja wczoraj padlam po 20 i gdyby nie budzik to spała bym do teraz [emoji23]
@dor_ka bardzo mi przykro ale może faktycznie poczekaj jeszcze tydzień?
@tusiaczzek1988 Twoja ciąża przypomina mi moja 2 kiedy też non stop miałam przeboje... cudne te Twoje maleństwa [emoji7]
@Storm bardzo mi przykro... trzymaj się kochana!
@Izabela90 świetna fasolka [emoji7] idziemy prawie łeb w łeb
@ente witaj!
@bobofrucik super wieści!! Cieszcie się bardzo!! Ja usg też teraz miałam robione przez brzuch i to kolejny raz
@pieszczoszka1988 gratulacje! Jakie wyszło Ci NT?
Przed chwilą zzarlam cała fure frytek [emoji85] i pewnie teraz nadrobie wszystkie kilogramy co straciłam [emoji23]
trzymam kciuki będzie dobrze :* ciekawe ile beda cie tam trzymac ?No właśnie nic się nie dzieje, podobno tak moja macica reaguje na ciążę bliźniacza szybko rośnie temu takie skurcze skąd plamienia, nie wiadomo... Będą mnie obserwować.
W takim razie trzymam kciuki, żeby spokojnie było z cukrem :-)Tak wcześnie mam krzywa że względu że w poprzedniej ciąży miałam wysoki cukier. Cukrzycy ciążowej nie było ale nie wiele brakowało.
Ooo to może polecasz jakąś książkę? [emoji4]
Jest chodzi o l4 to przez pracę. Jest mega stresujaca. Ciągle wszystko na wczoraj. Nadgodziny itp.