reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Kochana co tam u Was ?????
Mdłości powoli przechodzą. Więc już trochę lepiej. [emoji4]
Zapisałam się dzisiaj na PAPPA na 8.06
Nudzę się trochę bo jestem już na l4 od początku maja. Ale jutro jadę na zakupy to jakaś książkę sobie może kupię bo zwariuje w domu [emoji3]
Jutro rano jadę w końcu zrobić badania. Glukoze muszę dziś kupić bo krzywa cukrowa będę robić.... bleee...

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Mdłości powoli przechodzą. Więc już trochę lepiej. [emoji4]
Zapisałam się dzisiaj na PAPPA na 8.06
Nudzę się trochę bo jestem już na l4 od początku maja. Ale jutro jadę na zakupy to jakaś książkę sobie może kupię bo zwariuje w domu [emoji3]
Jutro rano jadę w końcu zrobić badania. Glukoze muszę dziś kupić bo krzywa cukrowa będę robić.... bleee...

m3sx3e3k3kg0z09h.png
o ladnie, dosc szybko krzywa :) albo mi sie tak wydaje dawno w ciazy nie bylam.
Tez szukam jakis ksiazek.....w ilosci duzej :) .
Swietnie, ze mozesz sobie gdzies wyjsc .

A dlaczego na l4 jestes?

o ladnie, dosc szybko krzywa :) albo mi sie tak wydaje dawno w ciazy nie bylam.
Tez szukam jakis ksiazek.....w ilosci duzej :) .
Swietnie, ze mozesz sobie gdzies wyjsc .

A dlaczego na l4 jestes?
Tak wcześnie mam krzywa że względu że w poprzedniej ciąży miałam wysoki cukier. Cukrzycy ciążowej nie było ale nie wiele brakowało.
Ooo to może polecasz jakąś książkę? [emoji4]
Jest chodzi o l4 to przez pracę. Jest mega stresujaca. Ciągle wszystko na wczoraj. Nadgodziny itp.

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Hej Mamuśki :)

Ja wczoraj padlam po 20 i gdyby nie budzik to spała bym do teraz [emoji23]

@dor_ka bardzo mi przykro :( ale może faktycznie poczekaj jeszcze tydzień?

@tusiaczzek1988 Twoja ciąża przypomina mi moja 2 kiedy też non stop miałam przeboje... cudne te Twoje maleństwa [emoji7]

@Storm bardzo mi przykro... trzymaj się kochana!

@Izabela90 świetna fasolka [emoji7] idziemy prawie łeb w łeb :D

@ente witaj!

@bobofrucik super wieści!! Cieszcie się bardzo!! Ja usg też teraz miałam robione przez brzuch i to kolejny raz :)

@pieszczoszka1988 gratulacje! Jakie wyszło Ci NT?

Przed chwilą zzarlam cała fure frytek [emoji85] i pewnie teraz nadrobie wszystkie kilogramy co straciłam [emoji23]

1,20 mm

Tak wcześnie mam krzywa że względu że w poprzedniej ciąży miałam wysoki cukier. Cukrzycy ciążowej nie było ale nie wiele brakowało.
Ooo to może polecasz jakąś książkę? [emoji4]
Jest chodzi o l4 to przez pracę. Jest mega stresujaca. Ciągle wszystko na wczoraj. Nadgodziny itp.

m3sx3e3k3kg0z09h.png
W takim razie trzymam kciuki, żeby spokojnie było z cukrem :-)

Mi podpasowaly książki Joanny Bator i Zulczyka.
Poza tym Cobena od przypadku przeczytam czy Murakamiego......
I tyle... Jakoś tak w ciemno ciężko mi trafić.
Może polecisz coś ciekawego? :)

reklama
Wróciłam dopiero z tej wizyty z synkiem z Kajetan. Od nas to daleko także się ujechalam :/ Leże plackiem a chłopaki robią kolację. Efekt wizyty jest taki, że 14 czerwca wycinamy migdałek. Jestem przerażona :(

Do góry