reklama
Millo
Fanka BB :)
Ja codziennie jem brzoskwinie,nektaryny i sliwki.Taka mam ochote[emoji28]a teraz maz polecial po chrupki orzechowe.Po poludniu jade autem a patrze jakis chlopak taka pizzerynke jadl na zimno.Dzwonie do mojego zeby mi po pracy kupil 2 haha Te zachcianki Go wykoncza
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Zobaczymy jak będzie...
reniuszek
Love in the knick of time
kochana trzymaj sie dzielnie !!! :*Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Mowili juz co sie dokladnie dzieje ???
reniuszek
Ja codziennie jem brzoskwinie,nektaryny i sliwki.Taka mam ochote[emoji28]a teraz maz polecial po chrupki orzechowe.Po poludniu jade autem a patrze jakis chlopak taka pizzerynke jadl na zimno.Dzwonie do mojego zeby mi po pracy kupil 2 haha Te zachcianki Go wykoncza
rany to tak jak u nas.... dzisiaj mialam faze na placek rabarbarowy wiec em mi go upiekl
po czym zobaczylam truskawy u rossiczki i juz telefon z pragnieniami.
nasi mezowie sa naprawde cierpliwi......ja bym nie wytrzymala
reniuszek
Kochana co tam u Was ?????
M@gda
Moderatorka
Trzymaj sięDziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Angella210
Będzie dobrze.Jesteś pod opieką. Trzymam kciukiDziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
tusiaczzek1988
kochana trzymaj sie dzielnie !!! :*
Mowili juz co sie dokladnie dzieje ???
No właśnie nic się nie dzieje, podobno tak moja macica reaguje na ciążę bliźniacza szybko rośnie temu takie skurcze skąd plamienia, nie wiadomo... Będą mnie obserwować.
reklama
reniuszek
kciuki zacisniete ! mam nadzieje, ze Ci szybko minie i podadza odpowiednie leki trzymajcie sie fasolki dzielnieNo właśnie nic się nie dzieje, podobno tak moja macica reaguje na ciążę bliźniacza szybko rośnie temu takie skurcze skąd plamienia, nie wiadomo.. Będą mnie obserwować.