reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja codziennie jem brzoskwinie,nektaryny i sliwki.Taka mam ochote[emoji28]a teraz maz polecial po chrupki orzechowe.Po poludniu jade autem a patrze jakis chlopak taka pizzerynke jadl na zimno.Dzwonie do mojego zeby mi po pracy kupil 2 haha:p Te zachcianki Go wykoncza:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...

Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
kochana trzymaj sie dzielnie !!! :*
Mowili juz co sie dokladnie dzieje ???

Ja codziennie jem brzoskwinie,nektaryny i sliwki.Taka mam ochote[emoji28]a teraz maz polecial po chrupki orzechowe.Po poludniu jade autem a patrze jakis chlopak taka pizzerynke jadl na zimno.Dzwonie do mojego zeby mi po pracy kupil 2 haha:p Te zachcianki Go wykoncza:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

rany to tak jak u nas.... dzisiaj mialam faze na placek rabarbarowy wiec em mi go upiekl :szok:
po czym zobaczylam truskawy u rossiczki i juz telefon z pragnieniami.
nasi mezowie sa naprawde cierpliwi......ja bym nie wytrzymala :)

@Asiula24 przeczytałam o frytkach u muszę je zjeść [emoji39][emoji39][emoji39]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Kochana co tam u Was ?????

reklama
No właśnie nic się nie dzieje, podobno tak moja macica reaguje na ciążę bliźniacza szybko rośnie temu takie skurcze skąd plamienia, nie wiadomo.. Będą mnie obserwować.
kciuki zacisniete ! mam nadzieje, ze Ci szybko minie i podadza odpowiednie leki :) trzymajcie sie fasolki dzielnie :)

Do góry