reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Madzia szalona:*dziekuje za mile slowa:)Mam funpage na fb myLeo jakbys chciala poogladac wiecej:)

Pieszczoszka ale cudowne wiesci!i zazdroszcze tez po cichu coreczki!![emoji7][emoji7][emoji7] a myslalam ze u Ciebie chlopczyk bo na tym 1 zdjeciu jak siusiak hihi ale to w takim razie pewnie pępowina?:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
heh tak pępowina :p powiedział ,że jest mała szansa aby się pomylił bo według niego było dość dobrze widać ,że mała kobitka. Ale z kupowaniem wszystkiego poczekam na kolejne prenatalne żeby nie było później rozczarowania . Koleżanka na 1 prenatalnych dowiedziała się ,że na 90 % dziewczynka a póżniej wyszło ,że chłopak :D

reklama
Madzia szalona:*dziekuje za mile slowa:)Mam funpage na fb myLeo jakbys chciala poogladac wiecej:)

Pieszczoszka ale cudowne wiesci!i zazdroszcze tez po cichu coreczki!![emoji7][emoji7][emoji7] a myslalam ze u Ciebie chlopczyk bo na tym 1 zdjeciu jak siusiak hihi ale to w takim razie pewnie pępowina?:D

<zazdrość w czystej postaci>

Zajebiaszcze rzeczy robisz... Ale cennika brak :D:D

Co za dzień, cały czas.mi niedobrze. A dzisiaj goście, w domu Sajgon, nie wiem kiedy posprzatam i jak. Jeszcze ciasto muszę zrobić, no jakiś koszmar

Przepraszam, że marudze ale dzień dzisiejszy mnie pokonał

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Boze mam to samo... jade do pracy chyba zielona na twarzy tak mi niedobrze. Do tego 27 stopni a ja umieram ze zmeczenia i ten dzien jest straszny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba Cie znalazlam na fb ale nie wiem napewno hehe tz twoja stronę [emoji14] polubilam :D wysylasz za granicę? [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę ogarnelam dom ciasto zrobione. Teraz idę się ogarnąć bo podobno ta kobitka to "elegancka" co wg mojego męża oznacza dopasowane kiecki i obcasy

1494950202-aaaaaa.jpeg

Madzia haha jestes wariatka:*
A cennika tam nie ma bo konkurencja nie śpi:p

Iwilleatyou wysylam ale drogo wychodzi..

Rossiczka zjadłabym!!!!!!wyglada mega:)

Hej Mamuśki :)

Ja wczoraj padlam po 20 i gdyby nie budzik to spała bym do teraz [emoji23]

@dor_ka bardzo mi przykro :( ale może faktycznie poczekaj jeszcze tydzień?

@tusiaczzek1988 Twoja ciąża przypomina mi moja 2 kiedy też non stop miałam przeboje... cudne te Twoje maleństwa [emoji7]

@Storm bardzo mi przykro... trzymaj się kochana!

@Izabela90 świetna fasolka [emoji7] idziemy prawie łeb w łeb :D

@ente witaj!

@bobofrucik super wieści!! Cieszcie się bardzo!! Ja usg też teraz miałam robione przez brzuch i to kolejny raz :)

@pieszczoszka1988 gratulacje! Jakie wyszło Ci NT?

Przed chwilą zzarlam cała fure frytek [emoji85] i pewnie teraz nadrobie wszystkie kilogramy co straciłam [emoji23]

reklama
Do góry