reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Poniedzialek przywitany mdlosciami .Po za tym wieczorami pobolewa brzuch i piersi rozmiar wieksze boje sie co to bedzie dalej.To moja druga ciaza w domu jest prawie 3 letnia Zosia.W środę lekarz oby wszystko bylo dobrze.A co do.zachcianek moge jesc wszystko co.kwasne w każdej postaci i pic sok pomidorowy.

reklama
U Mnie piersi też dają znak. I właśnie to dopiero początek a One już tak się powiększyły. A nie należę do kobiet o małych piersiach [emoji12] tak szczerze mówiąc to nie myślałam, że tak szybko zachodzą jakiekolwiek zmiany w ciąży. Sądziłam, że to trochę potrwa. No ale to Moja pierwsza ciąża i z tego co widzę to mogę się spodziewać wszystkiego [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe Grudniówki !!! :) rośniemy ! super :)

@Karolcia1992 piona ! u mnie i niedziela i poniedziałek powitany nad porcelaną :) siedzę w pracy i mdłości nie ma, ale chętnie poszłabym spać..

reklama
Do góry