reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Uwierzę jak poczuje chyba hehe :) boję się trochę nieznanego. W Polsce już wiem co i jak a tutaj czuję się jakbym pierwszy raz w ciąży była.

reklama
Cześć dziewczyny, witam nową koleżankę :)
Ja za radą @Millo poszłam działa rano na progesteron, no i przy okazji na bete. Zbankrutuje, ale czego się nie robi dla spokoju. Wczoraj dzwoniłam do swojego ginekologa, ale nie odbierał. Niestety z Nim jest trudny kontakt telefoniczny, będę próbowała dzisiaj. Wczoraj powiedzieliśmy teściowej i jej partnerowi, męża babcią, bo wszyscy byli na obiedzie u teściowej. Ucieszyli sie bardzo, cudowne chwile :)

Hejka. Chciałam się przywitać i dołączyć do Grudniówek :-)
Pierwszy pozytywny test był w zeszły poniedziałek, w czwartek usg i potwierdzenie przez lekarza :-)
Jest to Moja pierwsza i długo wyczekiwana ciążą po stymulacji hormonalnej. Termin zapowiadany na 2 grudnia :-)
Pozdrowionka :-***

@iwilleatyou cześć [emoji6] moja koleżanka prowadziła drugą ciążę w Niemczech i mówiła, że bez porównania z tą prowadzoną w Polsce [emoji6] na plus oczywiście [emoji6]. Nikt jej nie zbywał że jest w ciąży i tak musi być / musi się przyzwyczaić, jak ją coś nurtowało (bo jak wiadomo ciąża ciąży nie równa [emoji6]) to udzielali konkretnych odpowiedzim [emoji6]. Pewnie wszystko zależy na jakiego lekarza się trafi [emoji6]

@Ankuś wyniki po południu? Daj nam znać jak już je odbierzesz [emoji6]. A ginekolog może dziś już odbierze, może rozmowa z nim Cię uspokoi [emoji6].

Ja dziś czuję się beznadziejnie [emoji53] wczoraj zbyt szybko poczułam wiosnę i chyba mnie przewiało. Wieczorem musiałam się owinąć kocem, aż mnie trzęsło z zimna. Nawet ubrałam bluzę z kapturem bo myślałam że mi głowa zamarznie.. Dziś oczywiście ból gardła i katar.. Do tego mam "gulę w gardle" i jakoś tak mi niedobrze..

Ale życzę Wam miłego dnia [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja objawów ciążowych wciąż brak oprócz zmian nastrojów :D dziś już chyba z trzy razy się popłakałam sama do końca nie wiem dlaczego :D :D :D

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Ankuś to czekam na wyniki :**
Dobrze ze dla swojego spokoju zrobilas!

Witam nową forumowiczkę:)Gratulacje:)W ktorym tyg bylas na usg?Bylo juz cos widac u Ciebie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny ;)Ja o swojej pierwszej i wyczekiwanej ciąży dowiedziałam się w środę.Trzy pozytywne testy wynik bety ok,lekarz potwierdził ciążę to 4 tyd. Teraz tylko myśl żeby wszystko było dobrze a w głowie tysiąc pytań ;)

U Mnie trochę się pozmieniało. Z energicznej kobiety której wszędzie pełno było jestem teraz osowiała, szybko się męczę i kompletnie nic Mi się nie chce. Aż się sama nie poznaję. Bardzo się wzruszam aż do łez. A to dopiero początej 6tyg. Ciekawe co będzie dalej [emoji12][emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I tak już było coś widać. Lekarz powiedział że jest wcześnie ale już widać. Poszłam tak wcześnie bo zaczęły Mi się zawroty głowy i trochę Mnie to przeraziło.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry