reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@iwilleatyou ale to najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Dobra opieka to podstawa. Ja się w miarę dobrze czuję. Rzadko kiedy Mnie mdli, tylko zawroty głowy i to ciągłe zmęczeni. A do tego mam dwa psy. I po spacerze z nimi padam :-p

@AnetaManiak ja mam psa i prawie 5 latka w domu i urwanie głowy zresztą mój mąż też jak dziecko :D ja jestem bardzo energicznym człowiekiem ale od tygodnia mam ochotę wyjechać na wakacje i od nich odpocząć :p

@iwilleatyou to musimy się zgadać i obie wyjechać bo Ja bym też tak najchętniej zrobiła :p:p:p na szczęście na święta przyjeżdża Moja teściowa(kobieta do rany przyłóż, lepiej się z nią dogaduję niż Moją mamą) także trochę Mnie odciąży w domu. A faceci to chyba nigdy nie dorastają. Mój mąż to też takie dziecko :p:p:pa jakiego masz pieska??

Mam maltanczyka :) do mnie na święta przyjeżdżają teściowie i moja siostra z mężem więc też trochę odpocznę mam nadzieję :) moja siostra mieszka w Hannoverze więc chociaż ja mam tutaj blisko. Szagierka mieszka w tym samym mieście co my i ja też traktuje jak siostrę

reklama
To fajnie masz tak chociaż kogoś z rodziny blisko. Mi tego właśnie brakuje. Mamy znajomych Polaków, ale rodzinka to rodzinka. A teraz jak mam takie zmiany nastrojów to czasami jak pomyślę, że Oni tak daleko to aż Łzy w oczach. Ah te hormony

Do góry