reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Nie martw się....Martii wspanialych wiesci na badaniu genetycznymZaczynasz 1 z Naszego forumCzekamy na zdjeciemoze sie uda odgadnac kogo masz w brzuszku
Trzymam kciuki za reszte wizytujacych:*
Ja Wam powiem ze tez mnie czarne mysli nachodzą czasem.. dalej nie umiem się jakos cieszyc tą ciaza.Mam nadzieje ze po genetycznych się to zmieni bo wyrzuty mam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja doszłam do wniosku, że hormony szaleją i wprawiaja w huśtawke nastrojów....
Może jak już dziecię będą odczuwalnie fikac damy spokój.
Ściskam!!
reniuszek
Love in the knick of time
Powodzenia na wizytach
Ja dzisiaj jak weszłam na, wagę, to stwierdziłam że pora wrócić do zdrowego odżywiania. Z takim postanowieniem zaczynam ten tydzień !
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram :-)!!!!
iwilleatyou
Fanka BB :)
A ja wam powiem ze nie stresuje sie ta ciąża. Jakies dobre przeczucia mam i wszystko na ludzie. Jak narazie to pikus w porownaniu z tym co mialam na poczatku w ciazy z frankiem i odpukac niech tak juz zostanie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
A ja mam tak, że pierwsza ciąża bezproblemowa i aż mi się nie chce wierzyć , że tym razem też tak fajnie może być. Głupie myślenie, ale tak jakoś we mnie głęboko siedziA ja wam powiem ze nie stresuje sie ta ciąża. Jakies dobre przeczucia mam i wszystko na ludzie. Jak narazie to pikus w porownaniu z tym co mialam na poczatku w ciazy z frankiem i odpukac niech tak juz zostanie
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Trzymam kciuki za wizytujące!
Byłam na badaniach okazało się że mam zrobić glukozę a nie "krzywą " także szybko pobrali, Nie musiałam pić tej glukozy zapłaciłam prawie 200 zł, dzwoniłam do mojej ginekolog ale nie odebrała pewnie oddzwoni ;-) pójdę na szybkie usg dzisiaj bo oszaleje. Może mnie wepchnie gdzieś... sroki ze Wam tak marudzę ale po tym poronieniu jakoś nie mogę się wyluzować i cieszyć ciążą :-(
Do roboty idę na 12, tak mi się nie chce ze szok... A pogoda piękna. Synek napisał mi smsa że dojechał do szkoły; -)
Byłam na badaniach okazało się że mam zrobić glukozę a nie "krzywą " także szybko pobrali, Nie musiałam pić tej glukozy zapłaciłam prawie 200 zł, dzwoniłam do mojej ginekolog ale nie odebrała pewnie oddzwoni ;-) pójdę na szybkie usg dzisiaj bo oszaleje. Może mnie wepchnie gdzieś... sroki ze Wam tak marudzę ale po tym poronieniu jakoś nie mogę się wyluzować i cieszyć ciążą :-(
Do roboty idę na 12, tak mi się nie chce ze szok... A pogoda piękna. Synek napisał mi smsa że dojechał do szkoły; -)
Ja też mam czasem złe myśli jak każda z nas. Ale nie bójmy się cieszyć, właśnie zacznijmy się cieszyć całą sobą ja też poroniłam, ale nie pozwalam sobie by ten strach mnie pataliżował. Myślę pozytywnie.. Myślę o tej małej kruszynce co jest w brzuszku i wierzę, że da radę bo kto ma w nie wierzyć jak nie My Mamusie A na smutek i łzy przyjdzie czas jak nie daj Boże naprawdę będzie działo się źle. Teraz jest czas na radość jesteśmy w ciąży, a to jest najpiękniejsze w tym wszystkim. Moja koleżanka stara się dwa lata o dziecko i wydała 50 tyś na lekarzy, to jest tragedia.To ja jestem jeden dzień przed Tobą. Wczoraj udzieliły mi się wasze podłe humory i dziwne przeczucia i już w głowie brzmi tylko jedno ,,Może pojadę na ip sprawdzić dziecko?,, Po poronieniach nie jestem sobą niby jest ok ale ja i tak jakoś boję się cieszyć ,żeby zaraz nie spaść z hukiem i okaże sie że po marzeniach o dzidziusiu.
Ostatnia edycja:
reklama