reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia na wizytach

Ja dzisiaj jak weszłam na, wagę, to stwierdziłam że pora wrócić do zdrowego odżywiania. Z takim postanowieniem zaczynam ten tydzień !

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martii wspanialych wiesci na badaniu genetycznym:)Zaczynasz 1 z Naszego forum:)Czekamy na zdjecie:)moze sie uda odgadnac kogo masz w brzuszku:)

Trzymam kciuki za reszte wizytujacych:*

Ja Wam powiem ze tez mnie czarne mysli nachodzą czasem.. dalej nie umiem się jakos cieszyc tą ciaza.Mam nadzieje ze po genetycznych się to zmieni bo wyrzuty mam:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się....
Ja doszłam do wniosku, że hormony szaleją i wprawiaja w huśtawke nastrojów....
Może jak już dziecię będą odczuwalnie fikac damy spokój.
Ściskam!!

A ja wam powiem ze nie stresuje sie ta ciąża. Jakies dobre przeczucia mam i wszystko na ludzie. Jak narazie to pikus w porownaniu z tym co mialam na poczatku w ciazy z frankiem i odpukac niech tak juz zostanie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia trzymam mocno kciuki. Martii Ty zaczynasz dobra passę wyników genetycznych i tego się trzymajmy ;)ja mam w czwartek pobranie krwi na test pappa niewiecie czy trzeba być na czczo.?

A ja wam powiem ze nie stresuje sie ta ciąża. Jakies dobre przeczucia mam i wszystko na ludzie. Jak narazie to pikus w porownaniu z tym co mialam na poczatku w ciazy z frankiem i odpukac niech tak juz zostanie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam tak, że pierwsza ciąża bezproblemowa i aż mi się nie chce wierzyć , że tym razem też tak fajnie może być. Głupie myślenie, ale tak jakoś we mnie głęboko siedzi

Trzymam kciuki za wizytujące!
Byłam na badaniach okazało się że mam zrobić glukozę a nie "krzywą " także szybko pobrali, Nie musiałam pić tej glukozy :p zapłaciłam prawie 200 zł, dzwoniłam do mojej ginekolog ale nie odebrała pewnie oddzwoni ;-) pójdę na szybkie usg dzisiaj bo oszaleje. Może mnie wepchnie gdzieś... sroki ze Wam tak marudzę ale po tym poronieniu jakoś nie mogę się wyluzować i cieszyć ciążą :-(
Do roboty idę na 12, tak mi się nie chce ze szok... A pogoda piękna. Synek napisał mi smsa że dojechał do szkoły; -)

To ja jestem jeden dzień przed Tobą. Wczoraj udzieliły mi się wasze podłe humory i dziwne przeczucia i już w głowie brzmi tylko jedno ,,Może pojadę na ip sprawdzić dziecko?,, Po poronieniach nie jestem sobą niby jest ok ale ja i tak jakoś boję się cieszyć ,żeby zaraz nie spaść z hukiem i okaże sie że po marzeniach o dzidziusiu.
Ja też mam czasem złe myśli jak każda z nas. Ale nie bójmy się cieszyć, właśnie zacznijmy się cieszyć całą sobą :) ja też poroniłam, ale nie pozwalam sobie by ten strach mnie pataliżował. Myślę pozytywnie.. Myślę o tej małej kruszynce co jest w brzuszku i wierzę, że da radę :) bo kto ma w nie wierzyć jak nie My Mamusie :) A na smutek i łzy przyjdzie czas jak nie daj Boże naprawdę będzie działo się źle. Teraz jest czas na radość :) jesteśmy w ciąży, a to jest najpiękniejsze w tym wszystkim. Moja koleżanka stara się dwa lata o dziecko i wydała 50 tyś na lekarzy, to jest tragedia.

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Dzisiaj pierwsze usg genetyczne. Także zaczyna się :) poruszenie jak na wizytach serduszkowych ;) ja mam w piątek genetyczne, dopiero o godz 19. Cały dzień czekania.

Do góry