Angella210
Fanka BB :)
A ja na zwolnieniu.Muszę zadzwonić do swojej Biedronki czy jest u nas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AAAA nakłamałam wam, doczytałam, że to od czwartku 18.05Dziewczyny, od jutra w biedrze kojec dla ciężarnych za 70zł.
Ufff całe szczęście, bądź dobrej myśli. Odpoczywaj dużo i się relaksuj.Dziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
Ale miałaś intuicję. Nieźle. Odpoczywaj kochana i bądź dobrej myśli. Silna kruszynkaDziękuję kochane, wracam ze szpitala. Kosmowka podkrwawia przoduje. Dzidziuś żyje 168ud i 3, 65cm. Z usg wiek 10tydz 4 dni. Muszę brać duphaston i leżeć. Mialam wybór albo szpital albo dom. Wolę w domu.... To chyba hormony sprawiają człowiek panikuje. Przepraszam was za te alarmy....
To dobrze, że Cię tak traktują, to wyjątkowy czas i korzystajJa mam jakiegos dola po obiedzie u szefowej. Kazdy zauwazyl ze w ciąży jestem eh a myslalam ze nie bede jakas strasznie gruba. Kazdy mnie traktowal jak jajko i sie zdenerwowalam. A tak se marudze....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Od 18 wchodzi do sklepówDziewczyny, od jutra w biedrze kojec dla ciężarnych za 70zł.
Można. powodzenia, a synek na pewno sobie poradziDzień dobry ;-)
Ja właśnie wstałam i zaraz zbieram się na badania krwi już jestem głodna i mnie muli... jak ja wytrzymam na tej glukozie?
Dzisiaj puszczam mojego syna pierwszy raz do szkoły na hulajnodze SAMEGO! trochę stresuj jest, najwyżej będę Go śledzić i potem pójdę na badania jak nie padnę z głodu ;-)
Można cytrynę wziąść na glukozę?