reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry ;-)
Ja właśnie wstałam i zaraz zbieram się na badania krwi już jestem głodna i mnie muli... jak ja wytrzymam na tej glukozie?
Dzisiaj puszczam mojego syna pierwszy raz do szkoły na hulajnodze SAMEGO! trochę stresuj jest, najwyżej będę Go śledzić i potem pójdę na badania jak nie padnę z głodu ;-)
Można cytrynę wziąść na glukozę?
Wez. To nie powinno zmieniac.wyniku a przynajmniej nie bedzie to badanie takie.paskudne.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Udanych wizyt zycze. Ja już nie mogę się doczekać na jutrzejszą wizyte. Dzisiaj 10t0d. Miłego dnia.
To ja jestem jeden dzień przed Tobą. Wczoraj udzieliły mi się wasze podłe humory i dziwne przeczucia i już w głowie brzmi tylko jedno ,,Może pojadę na ip sprawdzić dziecko?,, Po poronieniach nie jestem sobą niby jest ok ale ja i tak jakoś boję się cieszyć ,żeby zaraz nie spaść z hukiem i okaże sie że po marzeniach o dzidziusiu.

Już robicie krzywą cukrową ?
Ja jutro muszę iść na ten cały pakiet badań, też nie wiem jak dam radę

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem jeden dzień przed Tobą. Wczoraj udzieliły mi się wasze podłe humory i dziwne przeczucia i już w głowie brzmi tylko jedno ,,Może pojadę na ip sprawdzić dziecko?,, Po poronieniach nie jestem sobą niby jest ok ale ja i tak jakoś boję się cieszyć ,żeby zaraz nie spaść z hukiem i okaże sie że po marzeniach o dzidziusiu.
Ja też mam obawy,że coś jest nie tak. Ostatnią wizytę miałam w 6t1d i jeszcze serduszka nie bylo. Lekarz zapewniał mnie że na tym etapie jest wszystko dobrze i mam się cieszyć ciaza . Ale mam czarne mysli. Staram się myśleć pozytywnie. Gdyby nie przełożona wizyta to już bym wiedziała co i jak a tak dowiem się jutro.

Martii wspanialych wiesci na badaniu genetycznym:)Zaczynasz 1 z Naszego forum:)Czekamy na zdjecie:)moze sie uda odgadnac kogo masz w brzuszku:)

Trzymam kciuki za reszte wizytujacych:*

Ja Wam powiem ze tez mnie czarne mysli nachodzą czasem.. dalej nie umiem się jakos cieszyc tą ciaza.Mam nadzieje ze po genetycznych się to zmieni bo wyrzuty mam:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia dla wizytujących !!!
Martii koniecznie opisz po wszystkim jak to wyglądało i co się konkretnie sprawdza. Na pierwszy ogień idziesz z naszej grupy :) 3mam kciuki!!

Hej dziewczyny!
U mnie od rana upał... a ja muszę iść do pracy :( weekend minął całkiem spoko ale oczywiście nie zdążyłam się wyspać [emoji14]

Czekam na wizytę u lekarza i jestem w szoku bo zgubilam 2 kg... jakim cudem? Nie wymiotuje jedynie apetyt mam słabszy ale jem [emoji4]

Dziewczyny udanych wizyt [emoji4]

@pasazerka współczuję! Trzymam kciuki za 2 kropkę [emoji110]
@eklerkaa piękny domek [emoji7]
@reniuszek ja też już nie czuje ze jestem w ciąży. Czasem zgaga mnie męczy a nic po za tym. Cycki nie bolą bez snu wytrzymuje i nawet nie jest mi nie dobrze jak jestem głodna ale nie dopuszczam do siebie myśli że coś jest nie tak. Poprostu zbliżamy się do 2 trymestru a to jest czas najlepszy w ciąży. 3 trymestr jest gorszy niż pierwszy więc się nie martw i korzystaj z dobrego samopoczucia :)

@Izabela90 u mnie dopiero serce pojawiło się w 8 tyg także głową do góry :)

Zaraz powinien być lekarz więc może szybko mnie przyjmie :)
Mam stresa...

Hej u mnie tez dzisiaj 26 stopni. Ja juz w szkole ale motywacji brak na cokolwiek. Trzymam kciuki za udane wizyty. Buziaki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie od rana upał... a ja muszę iść do pracy :( weekend minął całkiem spoko ale oczywiście nie zdążyłam się wyspać [emoji14]

Czekam na wizytę u lekarza i jestem w szoku bo zgubilam 2 kg... jakim cudem? Nie wymiotuje jedynie apetyt mam słabszy ale jem [emoji4]

Dziewczyny udanych wizyt [emoji4]

@pasazerka współczuję! Trzymam kciuki za 2 kropkę [emoji110]
@eklerkaa piękny domek [emoji7]
@reniuszek ja też już nie czuje ze jestem w ciąży. Czasem zgaga mnie męczy a nic po za tym. Cycki nie bolą bez snu wytrzymuje i nawet nie jest mi nie dobrze jak jestem głodna ale nie dopuszczam do siebie myśli że coś jest nie tak. Poprostu zbliżamy się do 2 trymestru a to jest czas najlepszy w ciąży. 3 trymestr jest gorszy niż pierwszy więc się nie martw i korzystaj z dobrego samopoczucia :)

@Izabela90 u mnie dopiero serce pojawiło się w 8 tyg także głową do góry :)

Zaraz powinien być lekarz więc może szybko mnie przyjmie :)
Mam stresa...

Dziękuję kochana! Trzymaj się tam ciepło :-) i daj znać :-)

Do góry