@reniuszek, super wieści. Odpoczywaj sobie. Pozdrawiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści [emoji106]Dziękuję kochane, wracam ze szpitala. Kosmowka podkrwawia przoduje. Dzidziuś żyje 168ud i 3, 65cm. Z usg wiek 10tydz 4 dni. Muszę brać duphaston i leżeć. Mialam wybór albo szpital albo dom. Wolę w domu.... To chyba hormony sprawiają człowiek panikuje. Przepraszam was za te alarmy....
Nie przepraszaj, wszystkie Cię rozumiemy. Mojej siostrze w 3 miesiącu odklejała się kosmowka, a teraz jej dwulatek biega i rozrabia. Oszczędzaj się i będzie dobrze[emoji8]Dziękuję kochane, wracam ze szpitala. Kosmowka podkrwawia przoduje. Dzidziuś żyje 168ud i 3, 65cm. Z usg wiek 10tydz 4 dni. Muszę brać duphaston i leżeć. Mialam wybór albo szpital albo dom. Wolę w domu.... To chyba hormony sprawiają człowiek panikuje. Przepraszam was za te alarmy....
Kochana tak jest!!! Oby do przodu!! :*@DigitalGirl ciesze się że u Was w porządku.
MI w pewnym momencie same łzy poleciały z bezradności.....
Oby do przodu.
Trzymam kciuki, chociaż tak długo tu nie zaglądałam, że już wiesz co i jak.Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Kurcze, co za zły dzień dzisiaj. Dzidzia, trzymaj się mamy!!Napisałam posta ale zniknął jadę do szpitala bo zaczęłam podkrwawiac i pojawił się ostry ból po lewej....czyli tam gdzie jest dzidziuś.....