reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziękuję kochane, wracam ze szpitala. Kosmowka podkrwawia przoduje. Dzidziuś żyje 168ud i 3, 65cm. Z usg wiek 10tydz 4 dni. Muszę brać duphaston i leżeć. Mialam wybór albo szpital albo dom. Wolę w domu.... To chyba hormony sprawiają człowiek panikuje. Przepraszam was za te alarmy....
Za co ty przepraszasz, cieszymy się, że jest dobrze!!! Ufff.

Dziękuję dziewczyny :*
A jak u Was? Jak się czujecie?
Co porabialyscie w weekend??

Wczoraj byłam u rodziców (wracam tam w środę chyba) a dziś do rana sprzataliśmy z mężem bo goście przyjechali. Grill był :) Ale jako, że tylko w przelocie byli a do nich na śląsk jeszcze kawał drogi, to już pojechali i odpoczywam :)

Ja mam jakiegos dola po obiedzie u szefowej. Kazdy zauwazyl ze w ciąży jestem eh a myslalam ze nie bede jakas strasznie gruba. Kazdy mnie traktowal jak jajko i sie zdenerwowalam. A tak se marudze....

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj byłam u rodziców (wracam tam w środę chyba) a dziś do rana sprzataliśmy z mężem bo goście przyjechali. Grill był :) Ale jako, że tylko w przelocie byli a do nich na śląsk jeszcze kawał drogi, to już pojechali i odpoczywam :)
To musiałaś przyjemnie spędzic czas.
Śliczne sa te twoje kocięta że zdjec. Teraz widzę, że też przydałby mi się jeden taki to tulania.

Ja mam jakiegos dola po obiedzie u szefowej. Kazdy zauwazyl ze w ciąży jestem eh a myslalam ze nie bede jakas strasznie gruba. Kazdy mnie traktowal jak jajko i sie zdenerwowalam. A tak se marudze....

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana bycie w ciąży a otyłość to dwie osobne sprawy. Nie ma się czym przejmować :-) najważniejszy dzidziuś:tak:

To musiałaś przyjemnie spędzic czas.
Śliczne sa te twoje kocięta że zdjec. Teraz widzę, że też przydałby mi się jeden taki to tulania.

Masz psiaka, z nim też możesz sie poprzytulać. Ale jesli kiedyś bedziesz chciała kota - schroniska i fundacje są pełne, któregoś pokochasz z wzajemnościa :)

Masz psiaka, z nim też możesz sie poprzytulać. Ale jesli kiedyś bedziesz chciała kota - schroniska i fundacje są pełne, któregoś pokochasz z wzajemnościa :)
Tak z tymże Borysek jest podwórkowym psiakiem.
Fakt fajnie jak się przytuli jak jest pogoda i leże na leżaku ale na dłuższą metę nie, nie jest olbrzymi i ciężki.... Wczoraj np wylądował się na leżak i położył się na mnie. Ledwo go mój Maksiu zdjął że mnie. Ot taki pieszczoch ;-)

reklama
Widze że dużo się dziś działo, ale cieszę się że wszystko sie dobrze skończyło. Trzymajcie się kochane, buziaki dla Maluszków. Cieszę się że są nadal z nami. Ja dziś zaczynam 12 tydzień, chyba wszystko się normuje bo zaczynam się lepiej czuć. Mam nadzieję, że z Bobaskiem wszystko ok. Brzuch rośnie, aż za szybko hehe. Dziś cały dzień miałam gości, szaleństwo ale pogoda piękna więc i nastroje pozytywne. Całuje Was i zmykam na spacerek z moimi chłopakami :)

Do góry