Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się mocno. To nie może się tak skonczyc. Jedź jak najszybciej. Jestem z TobąNapisałam posta ale zniknął jadę do szpitala bo zaczęłam podkrwawiac i pojawił się ostry ból po lewej....czyli tam gdzie jest dzidziuś.....
Ufff wiedziałam ze bedzie dobrze :*Dziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
Kochana bądź dzielna. Trzymam kciuki!!Napisałam posta ale zniknął jadę do szpitala bo zaczęłam podkrwawiac i pojawił się ostry ból po lewej....czyli tam gdzie jest dzidziuś.....
Super! Na pewno będzie dobrzeDziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!
Będzie na pewno dobrze[emoji2]Dziewczyny dzięki za kciuki i dobre słowo. Dziedzic dalej z nami. FHR + 140 więc serducho bije. Dostałam receptena duphaston, nospe i jakiś trzeci lek na skurcze.
Musi być dobrze !!