reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Napisałam posta ale zniknął jadę do szpitala bo zaczęłam podkrwawiac i pojawił się ostry ból po lewej....czyli tam gdzie jest dzidziuś.....

reklama
Co to dziś za dzień... Ja też jakoś nie za fajnie się czuje dokuczają mi skurcze ale ja tak mam od początku, zjadłam już rozkurczowe ale nadal czuję brzuszek staram się nie panikować bo na szczęście póki co plamienia całkiem ustały a ten brzuch tak boli od początku tylko czasem mocniej czasem słabiej...mam rozpisane rozkurczowe co 6h...

reklama
Dziękuję kochane, wracam ze szpitala. Kosmowka podkrwawia przoduje. Dzidziuś żyje 168ud i 3, 65cm. Z usg wiek 10tydz 4 dni. Muszę brać duphaston i leżeć. Mialam wybór albo szpital albo dom. Wolę w domu.... To chyba hormony sprawiają człowiek panikuje. Przepraszam was za te alarmy....

Ostatnia edycja:
Do góry