reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(

reklama
Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Trzymam kciuki mocno i wszystko bedzie dobrze :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martwię się laski ja po prostu mam przeczucie takie jakby to już się stało.
I tak się zawiesiłam.
Czekam na wizytę.
A do drugiego symesytu jeszcze troche brakuje.
I laski objawy miałam hard-core więc nie wierze ze od tak zniknęły wszystkie....

Reniuszek czemu nie pojedziesz dzisiaj na ip powiedzieć np że brzuch Cię boli? Podziwiam za wytrwałość ja miałabym pełne gatki i leciałabym od razu. Wiem jakie masz przeczucie to samo miałam jak poroniłam z dnia na dzień wszystko super zero objawów izłego samopoczucia jakbym dostala inne ciało z zapasem energii tylko ze ja byłam w 8 tyg. Trzymam za Was kciuki alby ten kop z energią i brakiem objawów był tym dobrym i żebyś się mile zaskoczyla na wizycie.

@DigitalGirl na pewno masz mało progesteronu. Nie wiem jakie masz dawki ja np mam 3x100 luteiny, 1 rano i dwie na noc.Dupka nie biorę ale jakbym plamiła to bym 2 na raz wzięła a potem jedną rano i jedną wieczór

Trzymaj sie tam mocno. Nie puszczaj Maleństwa. W koncu to brazowe plamienia. Ja z takimi poleżałam w szitalu i bylo dobrze. Trzymam kciuki

Trzymaj się kochana. Jestem z Wami! Mam nadzieję, że to tylko incydent a z Dzidziusiem jest ok.

Reniuszek czemu nie pojedziesz dzisiaj na ip powiedzieć np że brzuch Cię boli? Podziwiam za wytrwałość ja miałabym pełne gatki i leciałabym od razu. Wiem jakie masz przeczucie to samo miałam jak poroniłam z dnia na dzień wszystko super zero objawów izłego samopoczucia jakbym dostala inne ciało z zapasem energii tylko ze ja byłam w 8 tyg. Trzymam za Was kciuki alby ten kop z energią i brakiem objawów był tym dobrym i żebyś się mile zaskoczyla na wizycie.

Nie chce kochana panikowac, nie potrzebne mi to. Wizytę mam w środę, więc spokojnie poczekam. Jeśli coś się stało to i tak czasu nie przywróce dzisiaj.

Dziękuję wam za słowa otuchy.
Ale wolę być przygotowana na najgorsza wersję......

@reniuszek, jak długo już nie czujesz objawów? Tylko dzisiaj, czy dłużej? Ja mam tak co jakiś czas, że jednego dnia czuje prawie normalnie, a na następny dzień moje objawy wracają. Jestem pewna, że jutro poczujesz się znowu "ciazowo". Trzymam kciuki za Ciebie.

@DigitalGirl , mocno trzymam kciuki. Tylko dodam, że ja w poniedziałek miałam mega krwotok i byłam na 100% pewna, że poronilam. Od tamtej pory miałam 2 x usg i póki co wszystko jest "ok" ( ale ja nadal żyje w strachu). Wiem, że jesteś teraz przerazona sytuacja, ale proszę- staraj się być dobrej myśli. Jeszcze nic nie jest przesadzone.

@zapmarta, jak było na usg? Zaczynam się martwić, że się nie odzywasz :(

reklama
Reniuszek wczoraj identycznie się czułam jak Ty... Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek ale chyba jutro podskoczę na usg do mojej lekarki, która powiedziała mi wczoraj że jak mam się spinać i stresować to mam podjechać i przyłoży głowice i chyba pojadę bo przez te 8 dni zwariuje ! A jeszcze za tydzień komunia naszego syna więc już całkiem jestem w rozsypce. Ehhh po cichu mam jednak nadzieję że kuruszynka jest ze mną....
Digitalgirl trzymam mocno mocno kciuki żeby było Ok!! !!!
Zapmarta hop hop! Co z Tobą?

Do góry