reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kochana, u mnie objawy zaczęły ustępować, a też były megaśne nie jakieś tam mdłości od czasu do czasu. Wczoraj byłam już tak naschizowana że prawie jechałam na IP bo do tego od dłuższego czasu męczą mnie bóle brzucha.
Objawy na prawdę mogą się już kończyć...ale rozumiem złe przeczucia bo miałam totalnie to samo. Wiesz jakby Ci (nam) te objawy mijały jak ręka odjął w 7-8tyg to faktycznie dziwnie..ale dobijamy do 2 trymestru powoli.

reklama
Iwilleatyou ale masz fajnego synka:*Ile ma?

Reniuszek objawy moga juz minac tak jak dziewczyny pisza.Nie stresuj się:*

Zinc nad morze:)ale fajnie!Udanego urlopu!Nałap jodu na zapas:)

U Was tez taka ladna pogoda sie zrobila? Dzis ma byc 19 stopni.Moze na rower się wybierzemy i oczywiscie lody hihi:)

12t0d[emoji7]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Iwilleatyou ale masz fajnego synka:*Ile ma?

Reniuszek objawy moga juz minac tak jak dziewczyny pisza.Nie stresuj się:*

Zinc nad morze:)ale fajnie!Udanego urlopu!Nałap jodu na zapas:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W pazdzierniku skonczy 5 lat :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wam.
Ja nie pisze bo coś się niedobrego u mnie dzieje.
Od kilku dni po moich mdlosciach i objawach ciążowych nie zostało nic. Procz powiekszonych piersi.
Mogę jeść wszystko czuje się jak w najlepszej formie, że mam ochotę iść biegać, do tego wróciła chęć na kawę itp co wcześniej mnie odrzucalo.
Brzuch w o ogóle mi nie doskwiera jak wcześniej, jakby ręką odjąć....
Niestety czytałam że Nagły zanik objawów jest następstwem poronienia.
Wizytę mam w środę i w sumie jestem już przygotowana na najgorsze......
U mnie to samo :) i miałam tak już przed wizytą i wszystko było ok. Już nam się wszystko powoli normuje w organiźmie.

Ja też się czuję znacznie lepiej, nie jest już mi tak mdło, piersi nadal bolą ale też jakby ciutkę mniej, mam zato wzmożony apetyt [emoji6] natomiast od samego tylko zapachu kawy nadal robi mi się niedobrze... A tak ją uwielbiałam...

Dzisiaj jedziemy na tydzień nad morze i rozpoczęłam urlop [emoji16] hurra! [emoji3] ciekawa jestem czy jak wrócę do pracy to się nie okaże że rozeszły się ploty o mojej ciąży. Teraz wiedzą tylko 3 osoby, którym sama powiedziałam [emoji6]
Oficjalnie nikt nic nie będzie wiedział :D:D Ale wiesz... dobra plota rozchodzi się z prędkością błyskawicy :D:D

Mnie od początku kwietnia nie ma a pracy, zakładam, że nieoficjalnie wszyscy już wiedzą. A jeśli nie wiedzą, to się domyślają. ;)

1494742105-aaaaaa.jpeg
chwale sie swoim spiochem :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mały przystojniak ;)

Ja też się czuję znacznie lepiej, nie jest już mi tak mdło, piersi nadal bolą ale też jakby ciutkę mniej, mam zato wzmożony apetyt [emoji6] natomiast od samego tylko zapachu kawy nadal robi mi się niedobrze... A tak ją uwielbiałam...

Dzisiaj jedziemy na tydzień nad morze i rozpoczęłam urlop [emoji16] hurra! [emoji3] ciekawa jestem czy jak wrócę do pracy to się nie okaże że rozeszły się ploty o mojej ciąży. Teraz wiedzą tylko 3 osoby, którym sama powiedziałam [emoji6]

Mi też mdłości ustały prawie.Czasami wieczorem mnie coś złapie. Piersi nadal bolą.Jakiś przypływ energii mam bo nawet okna umyłam i ogarnęłam dom ;)
Miłego urlopu ;)Odpoczywaj ;)

reklama
Nie ma co się sugerować brakiem objawów. Chociaż ja też panikuje że objawy zanikaja. Ostatnio zwróciłam uwagę że nie ciśnie mnie na pęcherz i niewiem czy to głowa bo na drugi dzień latalam co chwile. Mdlosci też już nie mam a piersi też już tylko delikatnie bola. Dzisiaj mam 9t6d jeszcze tydzień temu źle się czułam a dzisiaj już dobrze. Jak się zaczynam stresować to sobie przypominam ciążę ż córka jak poszłam na iść w 5tyg i był tylko oecherzyk ciazowy. Później w 9tyg i już było wszystko widac.a też mdłości niewiadomo jakich nie mialam. Także będzie wszystko dobrze i U mnie i U was.

Do góry