reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

gie_er ja ide do dr Dawida w supra-medzie podobno jest super wizyta 250zł

Dziewczyny planujecie jakiś wyjazd na wakacje ? Nie wiem jak to wygląda na l4 i ma się niby oznaczenie 2 ( czyli mozna chodzić )
ale co no w razie kontroli ? Chciałam wyjechac chociaż do rodziny w góry albo coś ale nie wiem czy nie za ryzykowne to jest ?

Nie wiem co mi się dzieje w tej ciązy z cerą :/ nie moge dawać podkładu ani pudru bo zaraz wychodzi mi jakiś suchy placek
na policzku i swędzi :/ ostatnio po tym jak zrobiłam makijaż tydzień to nie schodziło :/ 2 dni temu dałam delikatnie pudru i znowu wten suchy
placek wylazł :/ co to może być ?

reklama
Chodziło mi o badanie genetyczne, a napisałam prenatalne bo się odczytalam was.

......:::::::::9tydz i 0dni::::::::.........

Ostatnia edycja:
Kobietki zauważyłam że mi zaczyna widać żyłki na brzuchu po bokach . Tez tak macie ? Czy to poprostu przez to ze brzuszek rośnie ?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Włosy to masakra. Przetłuszczają mi się na potęgę. Ale staram się myć tak co drugi dzień [emoji6]. Wyprysk systematycznie jeden mi się pojawia. Co zniknie to zaraz wraca [emoji6] gdzieś obok.

Po wizycie pojechałam na obiadek do rodziców i nie miałam kiedy się odezwać [emoji6]. Wszystko super [emoji6] brzdąc ma całe 4cm [emoji7]
1494351138-aaaaaa.jpeg

Po raz pierwszy słyszałam serduszko [emoji173] [emoji7][emoji7] wcześniej tylko widziałam jak migocze i na wykresie [emoji6]. Cudowny dźwięk [emoji7].
Na za dwa tygodnie mniej więcej mam umówić na usg genetyczne [emoji6] i 6 czerwca na wizytę do lekarza prowadzącego z aktualną morfologią i wynikami z moczu [emoji6].
Oczywiście znowu zapomniałam popytać o wszystko [emoji23] na następną wizytę pójdę z kartką by nic nie zapomnieć [emoji23].
Mąż jak mu wysłałam zdjęcie to od razu stwierdził, że widać, że podobne do niego [emoji7].
Super wieści! Piękna dzidzia
Właśnie też się zastanawiam co tam u @CarlaR?

reklama
Tu na forum jest fajny kalendarz ciąży. Ładnie opisuje co się dzieje z nami i dzidziusiem.
Podejrzewam, że w sieci też znajdziesz ebook poradniki dot ciąży :-)

Do góry