reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
CarlaR trzymam mocno kciuki!!!!!

Dzień dobry !
Ależ Wy naskorbałyście od soboty! :szok: Musiałam czytac na raty, bo w robocie jestem :-p
Cieszę się, że u Was ok, fotki obłędne, serduszka bijące- super!
Ja wróciłam do szarej rzeczywistości, na komuni u brata ok, w niedzielę wieczorem wróciliśmy do Krakowa, wczoraj miałam jeszcze urlop więc sprzątałam i gotowałam. A dzisiaj od 14 kiszę w pracy, powiedziałam mojemu kierownikowi o ciąży bo jak wszystko będzie dobrze na wizycie 22 maja to chcę już iść na l4, bo w mojej robocie to kiepsko w ciązy, nawet dzisiaj musiałm biegac :p
Witamy nową mamusię! Widze,że jesteś z grodu Kraka ;) :happy:

Włosy to masakra. Przetłuszczają mi się na potęgę. Ale staram się myć tak co drugi dzień [emoji6]. Wyprysk systematycznie jeden mi się pojawia. Co zniknie to zaraz wraca [emoji6] gdzieś obok.

Po wizycie pojechałam na obiadek do rodziców i nie miałam kiedy się odezwać [emoji6]. Wszystko super [emoji6] brzdąc ma całe 4cm [emoji7]
1494351138-aaaaaa.jpeg

Po raz pierwszy słyszałam serduszko [emoji173] [emoji7][emoji7] wcześniej tylko widziałam jak migocze i na wykresie [emoji6]. Cudowny dźwięk [emoji7].
Na za dwa tygodnie mniej więcej mam umówić na usg genetyczne [emoji6] i 6 czerwca na wizytę do lekarza prowadzącego z aktualną morfologią i wynikami z moczu [emoji6].
Oczywiście znowu zapomniałam popytać o wszystko [emoji23] na następną wizytę pójdę z kartką by nic nie zapomnieć [emoji23].
Mąż jak mu wysłałam zdjęcie to od razu stwierdził, że widać, że podobne do niego [emoji7].

Witam się i ja. Dziś zaczynam 10 tydzień a skończyłam pełny 9. Dzwonił do mnie GIN że wizytę mam 25 maja zwykła wizyta bez usg to będzie wtedy 11 tydz i 2 dni . Hmm a się zastanawiam czy o tydzień nie przełożyć bym miała razem z badaniem genetycznym . ?! Jak myślicie.
W ogóle wczoraj tylko wstałam i miałam taka ochotę na gofry z bitą śmietana. !!!!! a dziwne bo ja nie jem słodkiego hmm w ogóle nic nie jem... Mało co, mało na co mam ochotę. I wiecie co pojechałam do pobliskiej galerii i zamówiłam sobie gofra takiego dużego !!! Jej jaki był pyszny. [emoji39]

Dziś na obiad miałam młode ziemniaczki, rybę i mizerie ;) trochę ryby skrobnelam z ogórkami. Mąż mówił że dawno czegoś takiego pysznego nie jadł ;) proste zwykle, a najlepsze. ;)

Rossiczka ja też 2 kg schudłam ale aż taka chuda nie jestem i do tego wysoka ;( mam 167, a ważę teraz 60 kg .

......:::::::::9tydz i 0dni::::::::.........

Ostatnia edycja:
Włosy to masakra. Przetłuszczają mi się na potęgę. Ale staram się myć tak co drugi dzień [emoji6]. Wyprysk systematycznie jeden mi się pojawia. Co zniknie to zaraz wraca [emoji6] gdzieś obok.

Po wizycie pojechałam na obiadek do rodziców i nie miałam kiedy się odezwać [emoji6]. Wszystko super [emoji6] brzdąc ma całe 4cm [emoji7]
1494351138-aaaaaa.jpeg

Po raz pierwszy słyszałam serduszko [emoji173] [emoji7][emoji7] wcześniej tylko widziałam jak migocze i na wykresie [emoji6]. Cudowny dźwięk [emoji7].
Na za dwa tygodnie mniej więcej mam umówić na usg genetyczne [emoji6] i 6 czerwca na wizytę do lekarza prowadzącego z aktualną morfologią i wynikami z moczu [emoji6].
Oczywiście znowu zapomniałam popytać o wszystko [emoji23] na następną wizytę pójdę z kartką by nic nie zapomnieć [emoji23].
Mąż jak mu wysłałam zdjęcie to od razu stwierdził, że widać, że podobne do niego [emoji7].
Super[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Witam się i ja. Dziś zaczynam 10 tydzień a skończyłam pełny 9. Dzwonił do mnie GIN że wizytę mam 25 maja zwykła wizyta bez usg to będzie wtedy 11 tydz i 2 dni . Hmm a się zastanawiam czy o tydzień nie przełożyć bym miała razem z badaniem prenatalnym. ?! Jak myślicie.
W ogóle wczoraj tylko wstałam i miałam taka ochotę na gofry z bitą śmietana. !!!!! a dziwne bo ja nie jem słodkiego hmm w ogóle nic nie jem... Mało co, mało na co mam ochotę. I wiecie co pojechałam do pobliskiej galerii i zamówiłam sobie gofra takiego dużego !!! Jej jaki był pyszny. [emoji39]

Dziś na obiad miałam młode ziemniaczki, rybę i mizerie ;) trochę ryby skrobnelam z ogórkami. Mąż mówił że dawno czegoś takiego pysznego nie jadł ;) proste zwykle, a najlepsze. ;)

Rossiczka ja też 2 kg schudłam ale aż taka chuda nie jestem i do tego wysoka ;( mam 167, a ważę teraz 60 kg .

......:::::::::9tydz i 0dni::::::::.........
to masz tak jak ja i wzrost i waga

reklama
Do góry