reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Musisz wyglądać obłędnie!!
mam niedużą i szczupłą koleżnakę z miseczką J i bardzo narzeka, plecy ją bolą, staniki piją bo ramiączka jej się wpijają, narzeka, że ładnej bluzki nie może kupić bo wszystko szyte na płaskie dziewczyny.

Wiec i tak źle i tak niedobrze.

reklama
Musisz wyglądać obłędnie!!
Chciałabym ale tak nie jest :-) kiedyś chciałam pomniejszyć piersi ale mąż powiedział nie. Szczerze.Mi.przeszkadzają w bieganiu i innych aktywnosciach. No i ciężko coś fajnego kupić w rozmiarze aby biust nie wyglądał jak u callgirl

mam niedużą i szczupłą koleżnakę z miseczką J i bardzo narzeka, plecy ją bolą, staniki piją bo ramiączka jej się wpijają, narzeka, że ładnej bluzki nie może kupić bo wszystko szyte na płaskie dziewczyny.

Wiec i tak źle i tak niedobrze.
Duży biust to wyzwanie. Ja od wielu lat korzystam z usług brafiterki więc już nie wiem co to ból pleców i wbijajace się ramiączka. Teraz i tak nie jest tak źle bo już nie tylko brytyjskie firmy mają taki rozmiar, ale też są super polskie.

Po porodzie położne się śmiały że taki duży biust A susza (bo mleka nawet.kropli nie miałam)

Duży biust to wyzwanie. Ja od wielu lat korzystam z usług brafiterki więc już nie wiem co to ból pleców i wbijajace się ramiączka. Teraz i tak nie jest tak źle bo już nie tylko brytyjskie firmy mają taki rozmiar, ale też są super polskie.

Po porodzie położne się śmiały że taki duży biust A susza (bo mleka nawet.kropli nie miałam)
Moja mama tak miała, Dwa dni starała się mnie karmić a ja się darłam, aż okazało się, że nie ma ani kropli mleka. A moja mama mała nie jest:D:D I biuścik też ma.

Chciałabym ale tak nie jest :-) kiedyś chciałam pomniejszyć piersi ale mąż powiedział nie. Szczerze.Mi.przeszkadzają w bieganiu i innych aktywnosciach. No i ciężko coś fajnego kupić w rozmiarze aby biust nie wyglądał jak u callgirl

Domyślam się że łatwo nie jest. Moze wprowadza serię ubrań dla pań z większym biustem :-)
Tak czy siak zazdroszczę.
Ja mam tylek i nogi jak Beyonce a Góra płaska.... I licha. Więc cieszę się ciąża i cycem.
U mnie też po urodzeniu zero pokarmu z tak dużego biustu :-/

Dziewczyny ale skrobiecie tych wiadomości ;)ja mam wciąż tyle zajęć że czasu na nic a dziś miałam Panie od mycia okien bo mam aż 24 szt. I wyobraźcie sobie śnieg zaczął padać i pojechaly do domu a ja z tym wszystkim rozgrzebana zostałam :o

reklama
Do góry