reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja wiem, że kredyty etc. Ale ja osobiście bym wolała na ciasnym ale własnym, po swojemu. Gdzie nikt się nie wtrąca .
Może ja mam jakieś dziwne podejście, jednak mieszkanie razem z rodzicami to zawsze może powodować wtracanie i kwas.
Mieszkania maja zupelnie osobne wejscie- ale jednak odleglosc jest bardzo bliska, ehh..

reklama
Ja w ciąży

z synkiem zajadalam sie jabłkami, kilogramy szły taśmowo :) i jest chłopak :)
Wiadomo, że n ie ma reguły :-)
Ja też z maksem najpierw jadłam kwaśne później torty piekła bo miałam ochotę na słodkie.... I tak na zmianę.
To chyba uroki każdej ciąży-zachcianki.
Myślę że na co lepszym aparacie usg będzie można zobaczyc już niedługo płeć :-) ja z maksem wiedziałam już w 15 tyg.

Faktycznie piękny brzuszek widoczny a ty Chudzinka :-)
MI też w cycki idzie.... Z B wyskoczyłam już na duże C zaraz będzie D
To tak jak ja C juz ;) mama ostatnio śmiała się ze jak będą mi tak piersi rosły to rozmiarów staników braknie haha :) i dobrze brzuszek niech rośnie a maluszek razem z nim ;) byle zdrowo ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem, że kredyty etc. Ale ja osobiście bym wolała na ciasnym ale własnym, po swojemu. Gdzie nikt się nie wtrąca .
Może ja mam jakieś dziwne podejście, jednak mieszkanie razem z rodzicami to zawsze może powodować wtracanie i kwas.
Ja mam takiego ojca, który we wszystko wsadzi nos i będzie dobrze radził aż do przesady, a na koniec się pogniewa, że nie robimy tak jak nam radził. I nic to, że mu mówię, że takie rady są rozkazami skoro "radzi" i oczekuje, że tak będzie. No i się sprzeczamy, bo jesteśmy zbyt podobni charakterami :D:D

Ale tata jest bardzo chory, nie wiem jak długo jeszcze pożyje, więc mamę pewnie weźmiemy do siebie, albo chociaż gdzieś bliżej będziemy chcieli przenieść.

To tak jak ja C juz ;) mama ostatnio śmiała się ze jak będą mi tak piersi rosły to rozmiarów staników braknie haha :) i dobrze brzuszek niech rośnie a maluszek razem z nim ;) byle zdrowo ;)

Najważniejsza dzidzia.
Ja w poprzedniej przy rozwiązaniu miałam G
Teraz brzuszka tak za bardzo nie widac... A mówią że w kolejnej ciąży i u maluch drobnych widać szybciej.
Aczkolwiek w spodnie się nie dopinam h eh e

Najważniejsza dzidzia.
Ja w poprzedniej przy rozwiązaniu miałam G
Teraz brzuszka tak za bardzo nie widac... A mówią że w kolejnej ciąży i u maluch drobnych widać szybciej.
Aczkolwiek w spodnie się nie dopinam h eh e
W 6 tygodniu ciąży wszystkie moje spodnie poszły na górną półkę bo się nie mieszcze :) kupiłam spódnice na święta wielkanocne i teraz już się nie dopne w nią ;) także pasuje uderzyć na zakupy :) ale to jak mój facet wróci bo chcemy coś kupić już dzieciaczkowi narazie takie uniwersalne rzeczy :)

Faktycznie piękny brzuszek widoczny a ty Chudzinka :-)
MI też w cycki idzie.... Z B wyskoczyłam już na duże C zaraz będzie D
Chciałabym mieć taki mały biust... Ja w ciążę weszłam z 65J. Na, szczęście narazie nie rosną

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry