reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

U nas różnica 7 lat[emoji4] ja 26 a mąż 33. Zastanawiam się nad szkołą rodzenia, ale jak już raz dałam radę bez, to nie wiem czy jest sens. Chyba wolę jakiś aqua aerobik czy coś

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za pierwszym razem do szkoły rodzenia nie chodziłam teraz tym bardziej nie zamierzam. Jednak już nie mogę doczekać się 12 tygodnia skończonego . W końcu będę mogła zacząć gimnastykę dla ciężarnych. Uwielbiałam to w pierwszej ciąży, i te tańce w brzuchu jak organizm się dotlenil :-)

Ja boję się basenu przez infekcje, ale chyba tym razem spróbuje

reklama
A u mnie dla odmiany ja 33 mój A. 32 :)
Za to mój były mąż był ode mnie 5 lat starszy a tak nieodpowiedzialny, że szkoda gadać.

ja tez przy 1 ciąży nie chodziłam do szkoły rodzenia i teraz też nie planuję :)
Kurcze nie mam apetytu i ciężko mi się robi obiady ale wychodzą mi wyjątkowo dobre :p
Dziś nawet moja córka powiedziała : Mamusiu mniammmmmm ale ta zupa jest dobra !!! w życiu takiej nie jadłam !!!

A ja nie mam apetytu i nie mam smaku. Chociaż moje chłopaki jedzą. Dzisiaj na szczęście nie musiałam gotować bo mąż w delegacji, A mój syn miał obiad z wczoraj końcówkę.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za pierwszym razem do szkoły rodzenia nie chodziłam teraz tym bardziej nie zamierzam. Jednak już nie mogę doczekać się 12 tygodnia skończonego . W końcu będę mogła zacząć gimnastykę dla ciężarnych. Uwielbiałam to w pierwszej ciąży, i te tańce w brzuchu jak organizm się dotlenil :-)

Ja boję się basenu przez infekcje, ale chyba tym razem spróbuje
U nas jest jeden z wodą ozonowana może to bezpieczniejsze?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er ozonowany lepszy, bo jest to silniejsze oczyszczanie.
Chyba mnie nakrecilas na basen, wieczorem bym jeździła, to i dla kręgosłupa dobre

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oska super:)3.5 cm to juz piekny wyniczek:) a te ketony za co odpowiadaja?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry